Utmärkt service. Trevlig personal. Bra sängar. Goda drinkar. Bra mat o mycket att välja på.
Kryssningar.se del av Go Cruising
Välkommen till Kryssningar.se! Älskar du kryssningar precis som oss? Eller väntar du på att får göra din premiärkryssning? Oavsett vilken erfarenhet du har av att kryssa dig fram längs med världens alla hav så har vi något för dig. Vi på Kryssningar.se har förmedlat kryssningar sedan 1988. Vi erbjuder alltid öppet köp och...
895 omdömen om Kryssningar.se del av Go Cruising
Sedan starten hos Reco 2022
Första resan med kryssning på Donau Fantastisk och en upplevelse både på land och sjöss Besättningen trevliga bra service alerta, fanns alltid till hands Fantastisk god mat med variationer i köken Vår reseledare Monica helt fantastisk, hjälpsam , informativ och social Hoppas att vi i framtiden kommer att göra en ny resa med er
Jag tycker att tjejerna på kryssningar.se var både hjälpsamma och engagerade. De gjorde sitt bästa för att vi skulle få en härlig resa.
Väldigt trevlig personal, och tillmötesgående. Fixade allt till bästa pris
Vi upplevde ett trevligt bemötande. Vi hade inga speciella förväntningar. Vi bokade en kort kryssning på 3 nätter som blev en positiv upplevelse.
En helt underbar kryssning. Men hemresan med inställda flyg och förseningar tog bort mycket. Vi kom hem 1 dygn försenat och bagaget kom efter 3 dagar, Men kryssningen var bara toppen. God mat, härliga uppträdanden. Har ni balkonghytter för rökare? Gick inte röka på balkongen.
Omdömet avser kryssning på Donau med Viva Enjoy med avgång 2025-11-08. Vi var del av ett sällskap på 8 personer som reste tillsammans. Vi blev mycket väl emottagna av den svenska guide som medföljde hela resan. Vi reste ner till Wien dagen innan och fick därför en kväll och en förmiddag i Wien. Detta tillägg, utanför alla program, var mycket värdefullt och skulle kanske kunna inkluderas i resan, precis som ni gör i er resa på Seine där kryssningen avslutas med två dagar i Paris med boendet kvar på båten. Stämningen på...
Mycket trevlig och bra kryssning. Bra boende och god mat. Tyvärr saknades bra förhandsinformation. Även informationen under resans gång var bristfällig.
Kryssningar.se hjälpte oss till en kryssning som var helt efter vårt önskemål.
Väldigt hjälpsam och trevligt. Kunde hjälpa mig med alla de små problem som man har innan resan. Fick också en bra goodiebag innan resan med korthållare, bagagerem, boarding pass, mm. Kan starkt rekommendera de som en bra resebyrå i Sverige!
Vi hade huvudsakligen kontakt via våra vänner som var de som tipsade oss. Priset var bra och allting fungerade bra.
Mycket positivt överraskade, över vår förväntan på fartygets standard och kvalitet. Mat och all service i bästa klass. Kryssningar.se representant Monica var mycket serviceinriktad och gav, vad vi förstår, alla svenska resenärer all den uppmärksamhet de rimligen kunde begära - toppbetyg. En besvikelse var dock att det inte fanns en single malt whisky i baren… (kan dock leva med det)
Checkade in på Norwegian Encore i San Francisco smidigt och bra. Fin hytt med balkong och härligt sköna sängar. "Hytt pojken" städade o bäddade vår hytt till belåtenhet. Många fina resturanger därav 5 special restauranger som ingick i vårt kryssningspaket. Mycket goda middagar. Gott om solstolar med 2 sköna pooler med saltvatten. Vi (frugan o jag) två 70+are fick många härliga nostalgiska kvällar med The Beatles invasion, mycket bra cover band. På TVn i hytten bokande man bl.a utflykter och kunde följa sin kreditnota Panamakanalen...
Med Kryssningar.se får man jättebra service som ger råd baserat på egna erfarenheter. Alltid tillgängliga och flexibla genom hela köpet och resan.
Väldigt bra sida och enkelt att hitta runt och bra hjälp snabb kundservice
Kryssningen med vinprovningen var bra. Jättegod mat utmärkt personal men…. transport med flyg från Köpenhamn till Wien gjorde att vi inte fick se Wien varken på ditresan eller sista dag då bussen till flygplatsen gick 09.00
Hyfsat organiserad resa. Tveksamt samordnad vinprovning Bra reseledare Monica Frisk
Bra arrangerade transporter till och från fartyget. Mycket fräscht och trevligt fartyg med hög standard på allting. Mycket kunnig och underhållande vinprovare. Han var tyvärr begränsad till de viner som fanns ombord vilket inte var fartygets bästa gren.
Kryssningar.se Har nyligen bokat 2 Medelhavskryssningar med Kryssningar.se som är del av Go Cruising. Deras App är enkel och effektiv att hitta kryssningar med, till bra pris. Är riktigt nöjd med servicen och hjälpsamheten jag fått vid bokningarna och feed backen, då jag bl.a. ändrat tilldelningen av hytter. Speciell bra service har Jennicka givit, riktigt nöjd. Nu har Kryssningar.se blivit min StandardApp för kryssningar. Nästa bokning blir med Kryssningar.se, mycket troligt.
Bra service, snabb återkoppling och trevligt paket hemskickat med nyttigt material inför resan.
Väldigt välorganiserat. Allt har flutit på perfekt.
Kryssningen vi valde var en oförglömlig upplevelse, en underbar fyradagarskryssning, där vi hade den bästa servicen, ett underbart helt nytt fartyg med oändliga aktiviteter.Vi hade mycket bra kommunikation med kontoret som bokade det åt oss, och med all information och alla formulär som de skickade oss hjälpte de oss mycket. Vi hade allt vi behövde. På fartyget, såväl som på öarna och destinationerna vi besökte, var allt vi upplevde magiskt och vi vill göra det igen mycket snart.
Bemötandet var så bra. Alla var tillmötesgående och mycket hjälpsamma.förväntningarna var uppträdande och dans vilket var toppenbra. Hytten var super. Middagsmaten passade inte min mage då jag har stora problem men frukosten passade bra. Det blev problematiskt när vårt bagage inte kom förrän på den fjärde kvällen. Handlade smink och skor och kläder.alla städer var intressanta och vi gjorde en del utflykter som till pompeji som var en riktig upplevelse.
Jag är mycket imponerad av den professionella och vänliga service jag fick av personalen på Kryssningar.se. Något man inte är van vid nuförtiden. Ett stort tack.
Bra service och snabba svar på mina frågor
Bra och trevlig service och mycket bra ordnade transportmedel och hotell.
Allt var bra förutom felinformation om hemflyget.
Hjälpsam och personlig personal
Maten var inte så bra och på frukosten fattades lite Tea sorter det fanns bara två stycken annars var standarden inte så bra
Moselkryssning i september. Jättetrevligt bemötande av kryssningar.se. Proffsig reseledare som kunde mycket och som inte trängde sig på om man inte ville det. Fantastiskt fartyg, vackra vyer utmed Moseldalen. Trevlig personal på fartyget. Fin hytt. Bra mat, köttet framför allt. Tyvärr var ingen av fiskrätterna goda. Hade varit önskvärt med fler tvåmansbord. Tycker det är för ansträngande att sitta och prata med obekanta vid varje måltid.
Personligt,.. av en trevlig medarbetare som engagerade sig mycket igenom hela processen ända till biljetterna kom mig tillhanda. Även uppringd efter resan, för att höra hur resan varit.
Bra och snabb service. Jag fick alltid svar på mina frågor och de bokade kryssningen på ett bra sätt
Resan med mat och boende var fantastisk ingenting att klaga på. Även personal och betjäning var mycket tillmötesgående. Vad som inte var bra var att hotelldirektören förstörde vår drinkstund innan kvällsmaten med att kräva tystnad i loungen för att berätta om morgondagens program som vi dessutom fick skriftligt varje dag. Den sjätte dagen skulle vi lagt till i Braubach som vi uppfattade som en liten fin ort med affärer och bykänsla. Istället lade vi till i Niederlahnstein som var en fullständigt död by utan affärer eller...
Kände verkligen omsorg, alltifrån jag fick biljetterna och väskrem o namnlappar. Omsorgen genomgick hela resan. Vi är såååå nöjda
Med hjälp av kryssning.se webbplats hittade jag en option som inte finns på MSC webbplats. Den heter Solo. Jag upptäckte att jag inte behövde betala för tomrumstilläg. Jag fick även en utsideshytt. Annars fick jag svar på alla mina frågor fort. Jag var jätte imponerad av biljetter som ni skickade till mig med adresslappar, bagageband och halsband för hyttnyckel.
Mycket bra och trevlig hjälp per telefon. Bra och lättförståelig hemsida. Trevliga resmål. Senaste resan var en flodkryssning på Mosel. Mycket bra organiserad på alla sätt. Viva Moments hade fina hytter. God mat och dryck. Fint att man kunde låna cyklar. Ulf var en fantastisk guide. Vår nästa resa blir med Explora1 i november.
Bra utrustat fartyg, utmärkt hyttservice, trevlig personal, god mat och bra guide! Trevliga utflykter! Köpte en keps!
Vi har åkt på Dourokryssningen med Go cruising. Bokning, båten och guide har varit kanon och förtjänar en 5:a. Däremot tyckte vi personalen har varit bättre på andra kryssningar, t.ex på Viva Moment. Vi hade bättre hytt på Viva Moment och vi känner att det var onödigt att betala extra för den hytt vi fick på denna båt. Själva resan var bra, men vi tröttnade efter dag 7, så det var tur vi lämnade båten dag8. Blanda drinkar klarade dom inte av 😂. Det var nog en 2:a på drinkkunskap.
God service, trevlig personal, god och rikligt med mat. En av de bästa kryssningar vi gjort! Det besvärligast var Frankfurts flygplats!
Vi min fru och jag är överlag nöjda på resan. Trevlig personal och god mat. Det som gör att vi inte kan ge fem klickar, är i Frankfurt, Vi är äldre personer som tyvärr har svårt att gå ordentligt. När vi samlades utanför flygplatsen, fick vi gå mycket långt med våra resväskor, kändes som en kilometer till bussen. Vi blev totalt utpumpade när vi kom fram. Vi hade ont i kroppen flera dagar. Det blev inte bättre när vi skulle åka hem, samma långa promenad med våra väskor. När vi kom hem samma värk i flera dagar. Ni borde se...
Bra och tryggt omhädertagande av personalen vid ombordstigning från vattnet och in till Monte Negro med livbåten. Bra logistik förutom i barerna. Där var det rörigt och ofta lång väntan. Väldigt högt ljud i buffematsalen och runt omkring. Även utropar i högtalarna var jättehöga o långa, svårt att höra vad de sa. Förslag en AI röst utan dialekt. Hårda sängar, de har inga bäddmadrasser svårt när ryggen är dålig. Väldigt trångt i duschen, när man är lång. Lite smaklös mat i restaurangen, men bättre i buffén pizza o pastan samt...
Lätta att ha komma i kontakt med, hjälpsamma och tydliga!
Flodkryssning på Rhen En helt fantastisk resa med Kryssningar.se, mycket bra ordnat och deras reseledare Daniela Zak var top notch. Hon är extremt kunnig och mycket hjälpsam vilket gjorde resan till en drömsemester. I övrigt var båten Viva Tiara en perfekt vistelse med bra boende, service och god mat.
Utmärkt hytt,bra personal.Matsalen tråkig och svår akustik.
Jag fick mycket bra hjälp av resebyrån. Redan vid mitt första besök där jag berättade om mina tankar och önskningar så bemöttes jag av ett stort intresse, engagemang och entusiasm inför vår resa. Jag fick hjälp att sätta ihop hela resan på ett sätt som stämde väl överens med mina föreställningar. Allt från flygresan, vilken väg vår rundresa skulle ta, boendena längs vägen, bilhyran, ja allt vi behövde ordnades på bästa sätt. Det är tur att man fortfarande kan få personlig hjälp på en riktig resebyrå känner jag!
Nu har missat bokade rullstol i malaga
Mycket nöjd med resa Trevlig personal, bra hytt och mycket god mat. Vår reseledare Monica Frisk var en stor tillgång. Mycket trevlig och professionell. Musikunderhållningen på båten var också mycket bra. Precis lagom och icke påträngande. Utflykten till Givechy var alltför dyr i mitt tycke. Inte riktigt värt pengen Kort bussresa och mycket folk Bussresan i Paris däremot var alldeles utmärkt liksom guidade vandringen i Honfleur
Mycket trevlig kryssning. Uppskattade även all-inclusive konceptet som fungerade fullt ut. Båten var välskött och mycket bra. Så även vår reseledare Monica Frisk som skötte sig med den äran. Kommer att bli fler kryssningar med kryssningar.se! /Ing-Marie och Kaj Svensson Gotland
Mkt trevligt bemötande vid beställning av vår kryssning på Seine. Kryssningen levde mycket väl upp till våra förväntningar med fantastisk mat och service och trevliga utflykter. Fin service från vår reseledare. Vi kan varmt rekommendera denna resa.
Jag har inte åkt på kryssning men fått flyg och hotell bokat via företaget som hjälpt mig många gånger tidigare med motsvarande service. Mycket smidigt och bra. Återkommer som kund