Kompetent, holostisk, excellent.
Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
Välkommen till Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat! Vi på Kulan Live hjälper dig med en rad olika hälsofrämjande tjänster för dig som har ont och vill bli smärtfri eller vill förebygga skador. Hos oss är du välkommen oavsett om du är privatperson eller företag. Vi tar oss an alla typer av idrottsprofiler, från motionärer...
134 omdömen om Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
Sedan starten hos Reco 2022
Marie är väldigt kunnig och man får information under sin behandling vad som är orsaken till symtomen / ryggsmärtor. Kommer absolut gå till Marie igen om ryggsmärtorna uppkommer igen.
Professionellt, tryggt och givande
Tack snälla Erik för dina fina ord!
Marie har alltid ett proffsigt och trevligt bemötande när man kommer för en behandling eller när man har bokat PT-timme med henne. Med den mångåriga kunskap hon har så går man från behandlingen med att ha mindre ont i det man kom dit i behov av och får bra information om vad man ev kan göra för övningar för att komma till rätta med sitt problem.
Tack snälla Elsie för dina fina ord! :)
Fick den behandling jag behövde
Tack Anette, hoppas du känner dig bättre! :)
Mycket bra och proffsigt bemötande. Får alltid hjälp med de problem områden som behövs.
Stort tack Joakim för dina fina ord! :)
Marie är, enligt mig, en mycket kunnig och lyhörd naprapat. Hon tar väl hand om mig och mina nack-/ryggproblem. Marie är också trevlig som person och ger tips och råd och även om jag inte alltid är duktig på att följa råden, ger hon inte upp. En naprapat jag varmt kan rekommendera.
Tack snälla Pia för dina fantastiskt fina ord! :)
Marie hittar alltid de bästa övningarna för mig, eller den bästa behandlingen för smärtor. Hon är kunnig, kompetent, lyhörd och trevlig.
Tack snälla Elisabeth för dina fina ord! :)
Marie levererar på ett mycket professionellt sätt. Informerar tydligt och klart om vad problemet är och sedan genomför behandlingen. Man får en god känsla direkt och trygghet i att man är i goda händer. Dessutom möts man med ett leende och Maries naturliga känsla för ett samtal på rätt nivå under behandlingen bidrar till helhetsupplevelsen.
Tack snälla Göran för dina fina ord! :)
Super duktig och så trevlig! Mår alltid bättre i kroppen efter att ha varit hos Marie.
Tack snälla Maria för dina fina ord! :)
Skicklig naprapat med vänligt bemötande och många goda råd.
Tack snälla Ulrika för dina fina ord! :)
Hon är den bästa Naprapat och Proffesionellt.Hon är trevligt bra lyssnare.Ger mycket bra tips och råd på olika sätt för att må bättre ..Hon är företag representant Naprapat på mitt jobb.
Tack snälla Sonia för dina fina ord!
Jag är väldigt nöjd, både med tillgänglighet (snabb tid), bemötande och behandling. Jag rekommenderar Marie starkt.
Tack Eva för dina fina ord! :)
Mycket bra i sitt sätt att ta hand om mig och förbygga besvär.
Tack snälla Jerry för dina fina ord!
Har gått hos Marie i många år och alltid blivit hjälpt med diverse krämpor, stora som små.
Tack snälla Jessica för dina fina ord!
Mycket kunnig, lysnar och ger råd.
Tack snälla Niklas för dina fina ord!
Marie går nästan inte att beskriva, hon är unik. Så otroligt kunnig , professionell och en sådan varm och engagerad människa. Tack för din hjälp och förståelse av min kropp!!
Åhh tack snälla Ulla för dina fina ord! 😊
Värt behandling med ,, smärta,, mot besvären.😎
Tack snälla Arnel för dina fina ord!
Marie är inte bara en väldigt bra Naprapat hon är också mycket trevlig att ha att göra med samt att hon är en duktig PT spm kan lägga upp ett träningsprogram anpassat till vad just jag behöver.
Tack snälla Anna för dina fina ord! :)
Väldigt kunnig och trevlig, var en fröjd att bli behandlad av Marie!
Tack snälla Måns för dina fina ord!
Marie förstår kroppen till 100%. Hon hittar snabbt, med hjälp av historik dina ömma punkter o förklarar varför smärta uppstår! Sedan får man ett åtgärdsprogram som är lätt att följa! Tack för åtgärd! Thomas Berger
Tack snälla Thomas för dina fina ord! :)
Jag får alltid god hjälp av Marie Karlsson med det jag söker för, och blir alltid väl bemött.
Tack snälla Peter för dina fina ord!
Trevlig, mycket kunnig och professionel.
Tack snälla Maria för dina fina ord! 😊
,arie har hjålp mig i många år med olika problem och hon får mig alltid att må bra!
Tack snälla Sandra för dina fina ord! 😊
Väldigt trevligt bemötande och känns otroligt kompetent och hjälpsam.
Tack snälla Erica för dina fina ord! :)
Mycket trevlig och jag blev bemött, och behandlad, på ett mycket bra vis. Dit går jag igen!
Tack snälla Axel för dina fina ord! 😊
Marie är kunnig och lyssnar in vad man har för problem och kommer även med goda råd vad man kan göra själv
Tack snälla Madde för dina fina ord!
Marie är verkligen både trevlig, empatisk och skicklig. Hon lyssnar och försöker resonera kring problemen man har. Jag uppskattar varje tillfälle jag har möjlighet att få behandling av Marie.
Tack snälla Håkan för dina fina ord!
Marie är väldigt duktig tjej. Har hjälpt mig många gånger med mina olika besvär.
Tack snälla Saha för dina fina ord! 😊
Bra och proffsig, väldigt rutinerad samt mycket trevlig.
Tack snälla Anton för dina fina ord! 😊
Marie är alltid lyhörd och professionell! Ger tips och råd.
Tack snälla Malin för dina fina ord!
Marie Karlsson är alltid lika trevlig och välkomnande. Sökte för smärta i ryggen. Behandlingen gjorde mig i stort sett smärtfri.
Stort tack Christer för dina fina ord!
Väl mottagen Kan sitt jobb Bra återkoppling när man söker henne
Tack snälla Lars för dina fina ord!
mycket bra upplevelse. Marie levde upp till alla förväntningar.
Stort tack Henrik för dina fina ord!
Marie är mycket trevlig och duktig!
Tack snälla Jonas för dina fina ord!
Proffsigt och bra bemötande, kunnig, behandling hjälpte
Tack snälla Kent för dina fina ord!
Trevlig och skicklig, ställer många frågor om problemen och åtgärdar dem
Tack snälla Freke för dina fina ord!
jag tyckte att jag fick jättebra behandling med min rygg. Återkommer gärna för andra behandlingar.
Tack snälla Alin för dina fina ord!
Mycket proffessionellt bemötande och bra resultat efter behandlingen.
Tack snälla Viktor för dina fina ord!
Fick rekommendation om Marie och är supernöjd. Väldigt proffsig och trevlig och kommer med bra tips på egna övningar att fortsätta med. Ska verkligen gå dit igen och kan varmt rekommendera.
Tack snälla Lovisa för dina fina ord! 😊
Professionellt och mycket trevligt bemötande. Mkt nöjd
Tack snälla Stefan för dina fina ord!
Marie är professionell, uppmärksam och trevlig, kommer att återkomma!
Tack snälla Jennifer för dina fina ord!
Marie är mycket kunnig. Lyssnar noga in och ger kompetent och relevant behandling. Hon lever helt upp till mina förväntningar på en naprapat. Dessutom är Marie väldigt trevlig som person.
Tack snälla Pia för dina fina ord! :)
Känns äkta ärlig kunnig Man får förtroende för henne!
Tack snälla Lotta för dina fina ord!
Mycket nöjd, Marie är inlyssnande och kunnig i sitt arbete.
Tack snälla Magnus för dina fina ord!
I've had joint issues for long time and Marie's treatment is very effective. She also advises on activities to treat the longer term problems. Marie is professional and very knowledgeable in her field to help you. I would highly recommend Kulan Live!
Thank you so much for your kind words!
Mycket lyhörd och duktig. Rekomenderar starkt.
Stort tack för dina fina ord!
Marie har hjälpt mig otroligt mycket med både nacke, rygg och höfter. Är så tacksam för henne!
Tack snälla Sofie för dina fina ord!
Proffsig och kompetent Naprapat.
Tack snälla Jonas för dina ord!
Trevligt bemötande och bra tips på hur jag ska stretcha min golfarmbåge. Kommer att fortsätta gå till Marie.
Tack snälla Richard för dina ord!