Kurres Bil & Rep AB

Kurres Bil & Rep AB

• Badge2025
4.6

Välkommen till Kurres Bil & Rep – din Autoexperten Bilverkstad i Umeå! Vi erbjuder bilservice, bromsbyten, hjulinställning och felsökning med hög kvalitet och noggrannhet. Vi tar emot alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell, utför batteritest och batteribyte vid behov...

185 omdömen om Kurres Bil & Rep AB

Eeva Liisa N
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Alltid ett bra och positivt bemötande.Man är trygg med att lämna in bilen hos dem.

Mats Peter G
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

En Bra Bilverkstad! Tydlig och Bra service och kostnad!

Lena H
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Trevlig personal och grym service

Pär Johannes E
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Fick tid snabbt o bra hjälp att lösa problemet med bromsarna

Solveig Irene J
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Trevligt bemötande och snabb tid för åtgärd.

Johan Lars Gustaf Z
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Snabb hjälp när jag verkligen behövde den!

Nils Kristoffer W
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Väldigt hjälpsamma och mån om mig som kund.

Per-Anders Johan J
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Kanonbra, jobbet utfördes snabbare än förväntat och men grymt resultat.

Jaan Karl Ragnar A
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Nöjd med bemötande och resultat.

Lars Erik Niklas W
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Otroligt fint kundbemötande måste jag säga. Vi behövde hjälp att felsöka en felkod och även utföra en service på bilen. Service och felsökning gjordes samtidigt och sen bokades en tid för att åtgärda grundfelet. Nu är det åtgärdat och bilen fungerar som vanligt. Väldigt nöjd med service och arbete.

Bo Gunnar R
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Mycket bra och vänligt mottagande. Blev förvånad att dom fixade bilen då snabbt. Tackar så mycket Bosse

Svar från Kurres Bil & Rep AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Siv Monica Ä
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Trevlig personal.Lätt få kontakt med dem då de inte bara har telefontider.Trevligt väntrum(tyst).

Svar från Kurres Bil & Rep AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Anna Helene J
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Jätte bra, det var trevlig personal som var effektiva

Kjell Bertil A
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Väldigt nöjd med hanteringen av mitt däckbyte. Hade själv strulat mera tidsbeställningen då jag misslyckades med mailet. KGB lyckades trots detta lista ut vilken bil som var min och ordna en snabb tid för däckskiftet. All heder åt dem. mvh. Kjell Andersson

Anna Maria Elisabet T
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Personligt och engagerat bemötande. Vinnlägger sig om att det ska bli bra. Förklarar vari felen på bilen består och vad och hur de åtgärdat. Gott första intryck!

Paul Oskar Lennart N
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Som vanligt fick jag ett bra bemötande och ett väl utfört arbete!

Leif Michael A
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Trevligt välkomnade samt en mycket bra reparation av bilen. ☆

Jan-Erik B
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Mycket bra bemötande Extra plus var lånebilen

Jan Mikael S
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Bästa bilverkstaden med utmärk service och kan dessutom elbilar.

Hans Anders Jonatan B
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Bra service, hjälpsamma. Bra genomgång på vad dom gjort och vad dom tycker man ska hålla koll på inom en snar framtid.

Dagmar Anita O
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Trevligt, vänliga och hjälpsamma.

Helen Maria Kristina L
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Mycket trevligt bemötande av Gabbi i receptionen och snabb hjälp med bilen 😀

Gertrud Maria L
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

En ventil på ett vinterdäck visade sig vara trasig när det var dags för byte. Ringde Kurres måndag morgon och möttes av en trevlig positiv kvinnoröst. Allt löste sig på bästa sätt och jag fick den hjälp jag behövde. Tusen tack Kurres! Jag är helnöjd!

Hans Erik S

Trevligt bemötande Snabb service Prisbilden är ok

Maya Manorama O
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Bra bemötande och pedagogisk genomgång av upptäckta fel på bilen.

Svar från Kurres Bil & Rep AB

Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.

Karin Josefine Cecil G
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Alltid bra service och måna om en som kund

Ann-Marie Sylvia N
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Väldigt nöjd med allt de gör!!!

Nils Roger L
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Bra personlig service. Proffesionellt och lättsamma

Gisela Leni L
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Enkelt att boka. Fick tid snabbt. Bra väntrum. Smidig och bra service.

Anna P
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Blir alltid bra bemött och det finns alltid en vilja att lösa allt till det bästa. Mycket trevlig och proffsig personal! Vi har däckhotell där och det fungerar utmärkt. Och den senaste kontakten var just byte till vinterdäck.

Nils Joel Henrik Å
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Gick inte att göra hjulinställningen som tänkt, men fick hjälp med vad som behöver lagas först och lite allmänna råd. Kommer tillbaks för ny hjulinställning om en månad. Väldigt bra bemötande!

Lars S
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Trevlig personal Tydlighet vad det kommer att kosta vid service och reparationer Lätt att få en tid som passar en. NPP369 Mycket nöjd 🙂🙂

Göte Erling H
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Allt fungerade bra. Hade bokat tid , kom 5 min före. Bilen togs in på en gång, däckbytet klart på 20 min . Under tiden drack jag kaffe . Och fick en liten gåva. (Isskrapa).

Ewa Märta Katarina V
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Alltid trevligt bemötande och bra jobb

Gördis Helga Yvonne A
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Vänligt bemötande. Snabb insats och bra resultat😉

John Olof B
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Bra service och trevligt bemötande

Monika Elisabeth L
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Däckbyte. Bra service och kort väntetid.

Ulla Margareta S

Mycket tillmötesgående och trevligt 🙋‍♀️

Rolf Yngve Lennart Ö
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Trevligt bemötande. Vi köpte nya vinterdäck. Fick en bra pratstund med Kurre. Snabb service.

Svar från Kurres Bil & Rep AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Sune Valentin W
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Jag blev glatt överraskad då jag fick hämta bilen. Att hålet i ljuddämparen lagades blev mycket bättre än jag någonsin vågat hoppas på på. Kurres Bil & Rep visade verkligen kvalite'. TACK!

Kjell Olof M
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Uppfyllde helt mina förväntningar.

Frida Evelina A
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Alltid bra och proaktiv service, och trevlig personal :)

Laila Karin Adele I
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Trevligt bemötande och bra service.

Hans Gunnar S
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Bra bemötande i reception och snabb hjälp

Anna Camil H
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Bra och pålitlig däckverkstad!

Wasif R
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Det var fint upplevelse. Jag är väldigt nöjd med arbetet.

Per Erik G
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Bra bemötande och bra service. Tydlig och seriös.

Svar från Kurres Bil & Rep AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Åsa L
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Bra och snabb service i receptionen.

Svar från Kurres Bil & Rep AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Zsuzsanna P
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Alltid trevligt och jobbar snabb.

Jens Oddvar T
Skrev om Kurres Bil & Rep AB

Mycket bra mottagande och snabbt utfört arbete.