Kustkraft El & Energi AB

Kustkraft El & Energi AB

www.kustkraftel.se
4.9

Vi på Kustkraft El & Energi AB hjälper privatpersoner och företag i Västervik med allt från mindre elarbeten till akuta elproblem som behöver lösas snabbt och professionellt. Våra elektriker utför elarbeten vid nybyggnation och renovering, komplettering av befintlig el och mindre eljobb. Inom elservice erbjuder vi felsökning,...

8 omdömen om Kustkraft El & Energi AB

Sedan starten hos Reco 2026

Andreas S
Skrev om Kustkraft El & Energi AB

Grymt lösnings orienterad och flexibel

Henrik K
Skrev om Kustkraft El & Energi AB

Vi är mycket nöjda med Kustkraft El & Energi AB och det arbete de har utfört. Hela processen har präglats av professionalism, hög kvalitet och mycket bra kundservice. Arbetet utfördes både snabbare och till ett bättre pris än vi hade förväntat oss, vilket verkligen överträffade våra förväntningar. Kommunikationen har varit tydlig och smidig genom hela arbetet, och vi har känt oss trygga med att allt blivit rätt gjort. Vi kan varmt rekommendera Kustkraft El & Energi AB till andra som söker ett professionellt företag med bra service, hög kvalitet och ett stort fokus på kunden.

Karona B
Skrev om Kustkraft El & Energi AB

Bra service och trevligt bemötande.

Anna J
Skrev om Kustkraft El & Energi AB

Jag är super nöjd. Snabbt och noga utfört arbete. Jag är som sagt jätte nöjd och rekomenderar verkligen denna firma.

Jacob J
Skrev om Kustkraft El & Energi AB

Vi fick jättebra hjälp av Kustkraft när vi byggde till i vår sommarstuga. Inte bara i det praktiska utförandet utan även genom tips och råd över placeringar och antal uttag och spottar m.m. Vi är supernöjda med Kustkraft och rekommenderar dem varmt!

Leif F
Skrev om Kustkraft El & Energi AB

Mycket bra bemötande, de lyssnade på mina önskemål men kom även med tips på saker som jag inte tänkt på. De levde upp till förväntningarna och kommer anlita dem igen. Företaget gjorde eljobb (tog bort gammalt och satt in nytt), de var noggranna och hittade bra lösningar för att det skulle bli så bra som möjligt.

Entek
Skrev om Kustkraft El & Energi AB

Levererat enligt överenskommelse, både pris och kvalitet. Kan rekommendera Kustkraft för liknande jobb (villaombyggnation)

Tina F
Skrev om Kustkraft El & Energi AB

Marcus är lyhörd för kundens önskemål men kommer även med förslag utifrån hans egna tankar kring bygget. Han har byggt ett utekök åt mig och flera av hans förslag tyckte jag lät bra så vi gjorde så och det blev toppen. Han är noggrann och han lägger stor vikt vid bra material. Rekommenderar verkligen Kustkraft till att göra både eljobb men även snickerier. Kustkraft levde upp till förväntningarna och kommer att anlita företaget i framtiden också.