Kvalitet Transport Sverige AB

Kvalitet Transport Sverige AB

kvalitettransport.se
  • BadgeFourYears
Call 08-609 01 60 Share

Välkommen till Kvalitet Transport Sverige AB! Vi på Kvalitet Transport Sverige AB finns till när du behöver flytthjälp som bäst. Vad är det som gör att du ska välja oss på Kvalitet Transport Sverige AB? Vi har garanti på alla tjänster samt hög servicenivå Vi erhåller de försäkringar och tillstånd som behövs som flyttfirma...

172 omdömen om Kvalitet Transport Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2022

Christine W
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

We chose Kvalitet Transport for moving help and cleaning and we couldn't be happier with the experience. The moving team was fast, professional and very friendly and they took care of all the furniture. The cleaning team was very good and professional. The apartment was clean and even the oven looked like new. All in all we are very happy with Kvalitet Transport and would choose this company again

Mårten S
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Hade en bra flyttupplevelse och dialog med Kvalitet Transport!

Frida R
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Mycket bra service och trevlig personal!

Anders O
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Mycket bra jobbat på proffsigt och noggrant

Fredrik S
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Mycket proffesionella. Proffs inom sin bransch.

Marios A
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Exceptionellt! Vi anlitade Kvalitet Transport Sverige AB för en flytt och hela upplevelsen var outstanding från början till slut. Kommunikationen var tydlig, snabb och professionell redan från första kontakt. Teamet som kom ut var trevliga, respektfulla och visade genuin omsorg för våra möbler och övriga ägodelar. Allt packades extremt noggrant och hanterades varsamt, utan någon stress eller slarv. De höll exakt den tid som utlovats, arbetade effektivt och strukturerat, och hela processen kändes trygg och välorganiserad....

Lena L
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Fantastisk första kontakt och vidare även så de som fysiskt utförde vår flytt inklusive magasinering mellan flytten. Stort stort tack för detta och vi rekommenderar detta vidare till vänner och bekanta.

Ramez S
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Moving: The moving team done the work perfectly. Quick and with care. Cleaning: Here there was an issue with the cleaning, first the cleaning team started at 10:30 though they should have started 9:00. Then only one cleaning staff showed and started working. They promised to finish at 3PM so the other tenant can move in and with a promise that 2 more helpers will join to finish the cleaning quick. At 8PM the other tenant contact me and told me she didn't finish yet and it was only 1 helper as others didn't show up. The day...

Linn Maria J
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Väldigt trevliga och duktiga killar! Jag är mer än nöjd och kommer troligtvis att använda mig av era tjänster fler gånger! Tack för bra service och trevligt bemötande!

Gunilla L
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Ett mycket seriöst flyttföretag. Vi var tre familjer som skulle flytta samma dag allt flöt på och jag upplevde att de var mycket ansvarstagande och vi blev mycket väl omhändertagna och de hade en trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera !

Christer Ö
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Vi valde bland ett antal företag, som vissa även var lite billigare, men fastnade för Kvalitétsflytt från Jordbro i Stockholm. Grymt trevliga, positiva, och ordningssam personal i alla led. Ingenting var jobbigt eller svårt, gick inte soffan in i hissen så monterade dom bort gavlarna och bar upp den i trappan utan några suckar. Fakturan kom efter någon dag och den var helt enligt offert. Vi kan varmt rekommendera andra att anlita detta företag! Mvh Christer & Annelie:s flytt från Liljeholmen till Sjöstan i Stockholm.

Milton K
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Exceptionellt arbete av killarna - Försiktiga, snabba och bra kommunikation. Kommer garanterat att använda mig av er igen inför nästa flytt!

Marcus S
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Proffsiga, trevliga, effektiva och duktiga på att bära och packa, bra kommunikation inför bokning och bra återkoppling när jobb var slutfört.

Montgomery W
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

By far the best moving company I've ever had!

Jens B
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Extremt bra bemötande och genomfört jobb. Stort bohag med mycket tavlor, antikviterer mm som packades och flyttades noggrannt. Mycket prisvärt. Kan varmt rekommendera dem.

Jeanette D
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Mycket bra service och utfört arbete! Tillmötesgående, flexibla, effektiva och noggranna! Rekommenderar dem varmt!

Monica T
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Jag blev väldigt proffitionellt bemött. De överträffade mina förväntningar. Allt var väldigt väl inslaget och väl uppmärkt. Personalen är trevliga och väldigt tillmötes gående. Jag har redan rekommenderat dem vidare och mina kontakter har också varit väldit nöjda. Jag har använt mig av dem från liten flytt till stor flytt i omgångar. Varit lika nöjd varje gång.

Bo L
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Kommunikationen var utmärkt under hela processen! De som flyttade var väldigt nograna. Städningen var utmärkt allt fungerade utmärkt!

Fredrik C
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Trevligt bemötande och bra genomförande! Proffsigt!

Pelle W
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Toppenbra erfarenhet från början till slut. Samma dag som vi bokade denna flyttfirma kunde de komma på besiktning, kartongerna fick vi redan dagen efter. Snabb och enkel kommunikation. Väl på dagen var de punktliga, effektiva och tillmötesgående, jättetrevliga och likaså flyttstädarna. De gick det lilla extra och erbjöd fortsatt service, ringde oss dagen efter flytten och frågade om vi behövde hjälp med att montera eller flytta på något (utan extra kostnad). De är också såå prisvärda jämfört med andra flyttfirmor! Vi är verkligen supernöjda med Kvalitet Transport.

Charlotta K S G
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Proffsigt, pålitligt och personligt flyttföretag som hanterade vår flytt smidigt och effektivt. Rekommenderas varmt!

Sebastian S gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Christian A
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Snabbt och snyggt skött. Allt kom fram helt och snyggt och före tidschemat så bara positivt.

Jonas P
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Flytt och flyttstädning. Bra bemötande, professionell hantering hela vägen. De kom på besök innan för att bedöma förutsättningarna och vi fick låna flyttkartonger som de kom över med i flera omgångar utifrån våra önskemål. Flytten var snabb och smidig. Städningen lämnade lite övrigt att önska, men de fixade snabbt till det vi bad om.

David S
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Tydlig och enkel kommunikation. Höll tider och gjorde det där lilla extra. Rekommenderas varm!

Tove H

Flytthjälpen med Kvalitet Transport Sverige AB har varit mycket bra

Arne B
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Trevligt bemötande, kompetent genomförande.

Ida J
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Trevliga och effektiva när vi skulle flytta från lägenheten i innerstan till parhus utanför stan. Mycket tacksamma för fint arbete, båda flytt och städ!

Flora P
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Kom i tid, var varsamma och uppmärksamma till alla önskningar, vänliga, tog hand om de sakerna som skulle till tippen, ordningsamma och snabba men utan stress. Rekommenderar starkt!

Elin T
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Otrolig service Professionella Prisvärda Tillmötesgående Allt gick att lösa och även om jag var strulig och stressad så var de som flyttade lugna, trevliga och väldigt rädda om mina saker! Kommer ABSOLUT anlita Kvalitet transport igen!!

Bonita D
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Använt Kvalitetstransport både privat och i tjänsten. Stora projekt + 5 månader eller mindre flyttar spelar ingen roll, Sebbe och hans Team levererar alltid enligt våra högt ställda förväntningar. Kan ge våra oreserverade rekommendationer! //N19 Bygg

Norea O
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Boka detta företag, som inte är det billigaste företaget men du kan lita på dem och kommer bli nöjd. Första kontakten var med Irina som så vänligt och trevligt svarade på alla mina frågor. På själva dagen för flytten kom Sebastian, Jurij och Sergej och vilka ”hjältar”! ! De var snabba, de var rädda om saker och hur trevliga som helst. Jag är så imponerad över deras arbete. Min flytt blev en mycket behaglig upplevelse.

JASMINE S
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Rekommenderar starkt! Mycket trevliga, flexibla och smidiga. Gjorde ett jättebra jobb verkligen - kommer definitivt anlita till nästa flytt.

Jamelia R
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Otroligt duktiga, finns inte ord att beskriva hur nöjd jag är med hela flytten. Allt gick super smidigt från deras sida även fast vi strulade lite. Hade inte kunnat önska oss bättre.

Rakhy H
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Jättebra service. Kungliga personal.

Wafaa Z
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Efter flera dagars sökande efter en bra flyttfirma så hitta vi denna av många som ger skenet av att dem är proffsiga. Dem erbjöd gratis hembesök innan flytt för att kontrollera storleken på flytten och på så sätt hålla priser man fick på offerten utan dolda eller skumma tillägg som man läst andra har fått av andra firmor. Dem kom enligt överenskommen tid, plasta in allt som utlovades, hade berättat innan det blir två vändor men dem lyckades med en vända och hjälpte lite extra med att skruva på lite möbler. Smidigt och bra. Rekommenderar dem starkt!!

Homan P
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Otroligt proffsiga och noggranna i sitt arbete. Vi fick hjälp med packning, flytt och flyttstädning av vår villa och kunde inte vara nöjdare med dem. Riktiga stjärnor!

Morgan M
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Jättebra bemötande och fin service och hjälp med flytt! Rekommenderas.

Anzhela M
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Jag vill varmt rekommendera Kvalitet Transport Sverige AB till alla som planerar en flytt. Jag beställde deras tjänst Rent & Klart och är otroligt imponerad av resultatet. Dessutom var tjänsten prisvärt med tanke på den höga kvaliteten på arbetet. Teamet var otroligt trevliga och professionella. Att anlita Kvalitet Transport Sverige AB för flytten var ett fantastiskt beslut. Jag är mer än nöjd med deras insats. De gjorde en potentiellt stressig dag till en positiv upplevelse. Stort tack!

Ann-Kristin Ö
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Effektiva och nogranna. Kan absolut rekommenderas.

Ali M
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Hela upplevelsen var jättebra. Allt från flytt till städ, smidigt och enkelt. Extra tack till Isak som är så trevlig, hjälpsam och gullig. Otroligt fina killar som jobbar på flytten som jag starkt rekommenderar. Städ var också toppen, hela upplevelsen sett till priset gör de absolut ett av de bästa företagen inom sin branch. Kommer från mig som har flyttat runt så mycket.

Anette O

Proffsiga, noggranna , trevligt bemötande och snabba . Kan varmt rekommendera

Ann-Kristin J
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Proffsig och trevlig personal som utförde flytten effektivt och samtidigt försiktigt med bohaget. Flyttstädningen perfekt gjord, rent och fint. Högsta betyg.

Andreas J
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Inget att klaga på. De behövde klra en extrarunda men gjorde så utan extra betalning.

Malin S
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Jag fick ett seriöst intryck då de kom ut på plats för att bekräfta att beloppet de erbjudit stämmer överens med arbetet som förväntades. Isak och Dima som utförde arbetet ska ha all eloge! Jag är imponerad av deras noggranna arbete och bemötande. Underbara grabbar! Jag rekommenderar varmt!

Darcy P
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Super bra och trevlig personal! Bra kommunikation i hela flyttprocessen. Riktigt nöjd! Rekommenderar starkt!

Tina S
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Proffsiga killar. Helnöjd. Har inget att klaga på. Flytt gick fort och var smidigt.

Rolf S
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Mycket bra bemötande, snabba och duktiga killar. De var noga med att plasta in allt ömtåligt och var försiktiga när de bar ut och in. Flexibla och tillmötesgående. Jag kan varmt rekommendera Kvalitet Transport!

Ömer H
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Amazing service for both moving and professional cleaning. The moving guys acted professionally from beginning to the end. Although moving is stressful, their attitude calmed me down significantly. They were careful with the furnitures without needing a warning from me. Isak is my all time favorite moving guy. Will definitely work with them again!

Sebastian S gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Maria A
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

Noga och väldigt duktiga. Allt gick bra och jag kan verkligen rekommendera de.

Gunnar B
Wrote about Kvalitet Transport Sverige AB

De gjorde ett bra jobb med flytten och personalen var trevlig o hjälpsam. Men offerten som de baserade å volym uppskattning vid besök. De uppskattade för lite o extra transport fordrades med tillkommande kostnader. Så tänk å det vid avtals diskussioner.