Flyttfirma in Haninge

9 reviewed flyttfirmor in Haninge municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Transport Cars Flytt & Städ

Verifierat företag
    1,341 opinions
    Transport Cars Stockholm – Service av hög kvalitet till låga priser!
    Felipe W
    Felipe W: Snabb service, kan rekommendera.
  • Driver du flyttfirma i Haninge?

• Kvalitet Transport Sverige AB

Verifierat företag
    172 opinions
    Pelle W
    Pelle W: Toppenbra erfarenhet från början till slut. Samma dag som vi bokade denna flyttfirma kunde de komma på besiktning, kartongerna fick vi redan dagen efter. Snabb och enkel kommunikation. Väl på dagen var de punktliga, effektiva och tillmötesgående, jättetrevliga och likaså flyttstädarna. De gick det lilla extra och erbjöd fortsatt service, ringde oss dagen efter flytten och frågade om vi behövde hjälp med att montera eller flytta på något (utan extra kostnad). De är också såå prisvärda jämfört med andra flyttfirmor! Vi är verkligen supernöjda med Kvalitet Transport.
  • GALIA O
    GALIA O: Proffs! Flyttade hela vårat bohag (två vuxna och tre barn) på tre timmar. Då monterade de även sängben och vi hann bjuda på fika 20 min. Ingenting gick sönder och även städningen var helt perfekt, den nya ägaren till vår förra bostad hörde av sig och var imponerad över hur fin lägenheten var. Priset var oxo helt överkomligt! Boka dom!
  • Alexandra A
    Alexandra A: Utmärkt bemötande och mina förväntningar landade högt som jag visste i förväg eftersom jag flyttat med dom tidigare. Kunde få mina saker flyttade redan dagen efter jag bokade och allt gick snabbare än jag trodde!! Och till ett bra pris 👏👏👏
  • 134 opinions
    katrine l
    katrine l: Killarna från GL Flytt & Städ var snabba, trevliga och proffesionella. Flytten genomförde de mycket snabbare än vi hade trott. Är supernöjda med servicen och arbetet de utförde. Kommer kontakta dem nästa gång vi behöver hjälp också.
  • Cia S
    Cia S: Jag vill verkligen rekommendera firman SM FLYTT. De var lätta och trevliga att samarbeta med och snabba, flexibla och lösningsinriktade. Och skickade dessutom ett trevligt meddelande när de nått flyttdestinationen och gjort allt klart. Cia
  • Faisal A
    Faisal A: Vi är mer än nöjda. Killarna var trevliga och noggranna.
  • NILSANDERS F
    NILSANDERS F: Mycket nöjd. Kommer när de ska och jobber snabbt. Har använt dem flera gånger
  • Driver du flyttfirma i Haninge?

• Robin A
    Robin A: Efter en rekommendation så valde vi Stadsbudskontoret i Skogås. Och efter vår flytt så kan vi bara säga 5/5! All flyttstress och ångest försvann helt när stjärnorna Staffan och Nisse S. var på plats. Dom skötte allt så snyggt och tryggt och fixade saker vi inte ens tänkt på på plats. Dessutom var dom supertrevliga! Skulle jag haft flytt-öl och flytt-pizza tillgängligt så skulle jag gärna hängt med dom efter flytt. :) Stort tack till er och stort tack till Magnus som skötte allt innan, under och efter flytt som koordinator. Enkelt och smidigt! +++++ Mvh/// Hammarby Sjöstad till Trångsund
Show page: