Sm Flytt & Transport Stockholm AB

5.0

4 omdömen om Sm Flytt & Transport Stockholm AB

Cia S
Skrev om Sm Flytt & Transport Stockholm AB

Jag vill verkligen rekommendera firman SM FLYTT. De var lätta och trevliga att samarbeta med och snabba, flexibla och lösningsinriktade. Och skickade dessutom ett trevligt meddelande när de nått flyttdestinationen och gjort allt klart. Cia

Svar från Sm Flytt & Transport Stockholm AB

Hej Cia. Stort tack för så fina ord om oss. Det värmer hjärtan att ha så trevliga kunder. Vi på SM FLYTT önskar dig och Joel allt bästa. Välkommen åter.

Solveig F
Skrev om Sm Flytt & Transport Stockholm AB

Snabba och effektiva samt hjälpsamma och trevliga. Toppenföretag. Rekommenderas varmt :) //Solveig

Svar från Sm Flytt & Transport Stockholm AB

Hej Solveig. Stort tack för så fina ord om oss. Det var ett nöje att ha dig som kund. Vi på SM FLYTT önskar dig allt bästa. Välkommen åter. MVH. SM FLYTT.

Gevorg Y
Skrev om Sm Flytt & Transport Stockholm AB

SM Flytt och Transport gjorde min flytt otroligt smidig och stressfri. De kom i tid, jobbade effektivt och behandlade alla möbler med största försiktighet. Trevligt bemötande, bra kommunikation och väldigt professionellt utfört arbete. Prisvärt och pålitligt företag, jag rekommenderar starkt!

Bibbi Biljana K
Skrev om Sm Flytt & Transport Stockholm AB

Sm Flytt &transport Stockholm Ab är bäst företag i Stockholm. Jätte trevligt personal, jobbar så noga med packning, lämnar flyttlådor exakt hur jag sagt. Det fins inte att klaga. Jag rekommenderar SM flytt till hela Sverige, hundra procent säkert att alla kunder bli nöjda Bästa, bästa