Finkar oftast bra när man lämnar bilen där, dock fungerar växeln dåligt när man kommer till Audis centrala växel
KW Bilservice i Stockholm AB
KW Bilservice i Stockholm AB startade 1984 som Kullberg Warnander Bilservice AB med målet att sätta kunden i första rummet och ge personlig och kunnig service. Idag jobbar 28 personer på KW bilservice och vi kan stolt säga att vi fortfarande håller fast vid våra värderingar från 80-talet. Vi är auktoriserad verkstad för Audi,...
536 omdömen om KW Bilservice i Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2014
Bra bemötande, snabbt åtgärdande av felet medan jag väntade. Man tog hand om bilen direkt och gav mej en ungefärlig väntetid. (Att lämna bilen på morgonen och hämta på kvällen kostar mer än tre timmars restid för mej)
Mycket bra ut förda servicar och bemötande.
Mycket professionella och hjälpsamma.
KW ger alltid ett trevligt bemötande och service. Bilen hade större problem och det tog tid men kommunikationen var toppen. Lånebil utan mankemang. Känns tryggt att ha lämnat bilen till dem. Supernöjd!
Överlag bra service med kunden i fokus.
Jag har servat på KW de sista 10 åren och tycker generellt sätt de varit bra. Upplever dock en liten försämring den sista tiden. Inga stora saker men ändå många små. Sist jag hade bilen inne glömdes verktyg på taket som kom farande när jag bromsade....
Mycket trevlig och kunnig personal. Verkstadschefen är en klockren person med rätt servicemind. Rekommenderar starkt!
Bra jobb,för bil LMS560 hjulen rullar!!
Alltid bra bemötande. Lösningsorienterad personal.
Allt gick smidigt och enkelt. Bra information. Enda verkstaden jag inte känner mig lurad när jag åker därifrån.
Fick respons på de fel som fanns på bilen och som åtgärdades
Försökte få mig att betala 8K för batteribyte när det inte behövdes
Har alltid fått bra bemötande och bra arbeten på att montera extraljus och backlampor samt service. Har nu även däcken förvarade hos dem och de byter när det är dags.
Jag får alltid en fantastisk hjälp och arbetet utförs på ett professionellt och kompetent sätt. Det personliga mötet och en grundlig återkoppling på arbetet är viktigt för mig som kund, och jag känner alltid att jag tas emot med värme och engagemang för min bil. KW Bilservice är det självklara valet för mig sedan flera år tillbaka och mina olika bilar!
5000kr för 15 min jobb. Sjukt irriterande
Jag har lämnat bilen för service hos KW vid flera tillfällen. Varje gång har bemötandet varit professionellt, lugnt och sakligt. Jag uppskattar möjligheten till lånebil till en rimlig peng, och att de är villiga att justera sin offert om jag fått ett bättre pris från en annan verkstad. Sammantaget är jag nöjd och känner förtroende för verksamheten.
Otroligt trevligt bemötande och bra service gällande lånebil.
Bra service, trevligt bemötande
Snabb service och trevligt bemötande.
Tidigare var jag nöjd, men sista gången tog det längre tid att göra reparation och service än det var utlovat och allt var inte klart när jag hämtade bilen: den nya kupe/motorvärmaren var inte på plats.
Vi får alltid hjälp snabbt och bemötandet är alltid personligt/positivt. Arbetet utförs proffsigt och felfritt.
Kommunikationen är bra Det finns tider Kunnig personal Klara på tid
Blir alltid bra bemött med kunnig personal. Det är synd att dom inte på verkstaden tar emot andra bilmärken än Audi, wolksvagen o skoda bilar. Hade en skoda förut o var mycket nöjd med deras service. Har nu tyvärr bytt bilmärke. Men har däckhotell hos er.
Professionella och trevliga, alltid service i toppklass!
Bra bemötande efter besiktning av bilen snabbt svar och efter en egen bedömning av läget så valde vi rep det gick fort och bra
Trevligt bemötande, toppen jobb!
Trevlig och hjälpsam personal 👍
Alltid lika bra service och personal. Rekommenderas varmt
Sjukt trevliga, bra service. Rent och fint i lokalerna, ordning och reda på parkeringen. Jag är nöjd.
Bra service och trevlig bemötande.
Bra service och mycket trevlig personal. Man lyssnar på kundens önskemål
Otroligt trevligt bemötande och ett bra utfört jobb
Jag har kört VW/Audi sen 1991. Anledningen är bemötande, kunskap och service hos KW Bilservice.
Väldigt serviceminded personal.
Mycket bra bemötande! Tydlig information om vad som skulle göras och bilen var klar på den utsatta tiden. jag hade beställt felsökning vilken utfördes snabbt samt åtgärd till ett överkomligt pris. Fick också en bra förklaring till utfört arbete.
Utmärkt service och kompetens!! Bästa verkstaden jag anlitat!
KW har alltid varit vänliga, hjälpsamma och professionella i mina kontakter med dom. Därför kan jag varmt rekommendera dom.
Alltid väldigt fint bemötande. Man får alltid raka svar / kunnig personal så jag kan bara varmt rekommendera KW för mina vänner.
Det var bra ! Inte så lång väntetid och ett avspänt och trevligt bemötande.
Magiskt kundbemötande. Strålande service.
Lämnade in två bilar för felsökning ca en månad innan garantis slut, fick betala för felsökning och man blundade för felet. Ca en vecka efter garantin löpt ut och ca två veckor innan sista besöket på verkstaden så dog både batteri och generator i bägge bilarna samt mekanikern tyckte att det var fel på kopplingen men menade att VW skulle inte tro på deras bedömning och att kopplingen måste paja mer.
Bra Inga konstigheter skiftade däck
Bra bemötande, fick hjälp med vårt problem som var motorlampan som lyste gul.
Smidigt från bokning till hämtning!
Vänligt bemötande när jag ringde o trevlig personal o bra arbete o
Fick mycket bra bemötande när jag kom in med ett akut problem. Hade ingen bokad tid men de kunde hjälpa mig på engång. Det var i samband med hjulskifte för vintern som en annan drive-in däckfirma hade dragit sönder min låshylsa. Så KW Bilservice fick ta bort låsskruvarna och sätta dit vanliga skruvar/bultar och skiftade hjulen samtidigt. Tack för snabb hjälp och åtgärd.
Bra bemötande bra kynskap ac tekniker
Trevligt bemött! Låshylsa var borta, men löstes efter ett samtal.