Kylslaget AB

kylslaget.se
  • BadgeSixYears
5 392
4.4

Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...

5392 omdömen om Kylslaget AB

Sedan starten hos Reco 2020

Mikael N

Snabbt och smidigt. Trevlig tekniker

Thomas N
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra och trevliga, gjorde ett bra jobb

P Vicktoria L N
Escreveu sobre Kylslaget AB

Trevlig och noggrann servicekille. Informerade bra och var hjälpsam.

Alf H
Escreveu sobre Kylslaget AB

En trevlig och kompetent servicetekniker

Ingrid J
Escreveu sobre Kylslaget AB

handlade service på pumpen upplevelse var bra lung och trevlig tekniker svarade när man frågade

Lazo L
Escreveu sobre Kylslaget AB

Installatören Jonas gjorde ett utmärkt arbete, han hade fokus på kunden under hela installationen. Helnöjd

Anders H
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra genomfört jobb, men alldeles för dyrt

Maria E
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra bemötande och utförande av service tekniker

Nenad S
Escreveu sobre Kylslaget AB

Grymt bra service och märkbart resultat på värmepumpen. 5 stjärnor!

Göran F
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra information i förväg. Bra genomfört arbete på plats. Trots att värmepumpen sitter på ett ställe att fläkten inte kan tas ut på vänster sida där den normalt tas ut, lyckades teknikern ta ut den på höger sida i stället. Bra jobbat!

Suvi A
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra kommunikation, bemötande och väl utfört arbete

Kareem K
Escreveu sobre Kylslaget AB

Excellent service! Arrived on time, did the work professionally and cleaned up after. Would definitely recommend!

Lennart D
Escreveu sobre Kylslaget AB

Kom i tid Verkar ha arbetat noga Trevliga att ha att göra med

Mats J

Snabb och smidig service å lång avbetalning på 90 dagar räntefritt är bra

Ulf Dennis Å
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra och snabb service. Trevlig personal.

Johan Å
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra dokumentation. Känns stabilt att anlita dem.

Anita W
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra service och trevligt bemötande Rengöring av luftvärmepump

Klas E
Escreveu sobre Kylslaget AB

Verkar vara ok, men skyddsröret för sladdar och slangar på utsidan var inte monterat. Det hängde löst, vad händer nu om det kommer in vatten ?

Anders W
Escreveu sobre Kylslaget AB

Gott bemötande och bra kommunikation! Enkelt helt enkelt😊

Nehar S
Escreveu sobre Kylslaget AB

5/5 från bemötande till installation.

Patrik E

Proffsiga och serviceinriktade!

Claes Lennart E
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra bokning Bra kontakt med tekniker Trevligt bemötande Såg till att allt fungerade Bra med protokoll

Björn M
Escreveu sobre Kylslaget AB

Service av luftpumpen. Han hade en del problem som han löste och var väldigt noggrann med rengöringen.

Nils S
Escreveu sobre Kylslaget AB

Vi tycker att de gör ett bra jobb o kommer på utsatt tid. Blir alltid trevligt bemötande vid kontakt.

Monica B
Escreveu sobre Kylslaget AB

Mycket bra service. Trevlig servicetekniker som förutom att han gjorde ett utmärkt bra arbete visade mig hur det fungerar och hur jag ska göra rent/dammsuga själv exvis varje månad. Rekommenderar både företaget Kylslaget och den tekniker som var här.

Linnéa L
Escreveu sobre Kylslaget AB

Hugo var bra och hörde av sig både innan och efter besöket. Funkade bra med nyckelutlämning.

Anders B
Escreveu sobre Kylslaget AB

Noggranna och informativa. Gjorde ett bra arbete och ställde in pumpen till önskat läge. De får gärna komma till nästa service.

Erik H
Escreveu sobre Kylslaget AB

Gjorde det som var beställt på ett proffsigt sätt!

Micael D
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra service, rent och snyggt efteråt. Bra utfört arbete.

Johan E
Escreveu sobre Kylslaget AB

Trevliga och kompetenta. Bra information innan, under och efter installation av vår luft-luftvärmepump.

Pia J
Escreveu sobre Kylslaget AB

Den prislapp på det korta, 30 min, besöket, där endast inner delen av luftvärmepumpen gjordes ren och en nota på över 3600:-. Ni åker knappast till en kund, så förtjänsten måste bli väldigt hög. M v h missnöjd

Ann Karina Kamilla K
Escreveu sobre Kylslaget AB

Det var ett seriöst företag. Jag kollade upp dem först och de hade mycket bra omdöme. De var bättre än jag hade förväntat mig väldigt trevliga och professionella. De var här och gjorde en service på min luftvärmepump.

Hans L
Escreveu sobre Kylslaget AB

Jättetrevlig serviceman. Verkade vara noggrann. Hittills är jag nöjd.

Therése H
Escreveu sobre Kylslaget AB

Trevlig och bra kommunikation. Bilder och skrift på vad som gjorts på plats (då vi inte var hemma under besöket) vilket är toppen.

Pia L
Escreveu sobre Kylslaget AB

Punktlig, kunnig och mycket trevlig

Eva B
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra service, trevlig personal.

Carl Z
Escreveu sobre Kylslaget AB

Lite dålig kommunikation mellan den som bokade och den teknikern som utförde tjänsten.

Ylva B
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra service och information av trevlig utförare

Thomas E
Escreveu sobre Kylslaget AB

Proffsigt och noggrant utfört jobb

Marion B
Escreveu sobre Kylslaget AB

Funkar bra var "bara" service nu och jag var inte hemma, så kan inte uttala mej..

Lars-Göran N
Escreveu sobre Kylslaget AB

Kom i tid, jobbade effektivt o informerade vad som gjorts. Tyvärr alldeles för dyrt för 1,5 timmes jobb!

Göran W
Escreveu sobre Kylslaget AB

Jag har sedan 2012 fått regelbunden service av Kylslaget AB på vår luftvärmepump och när den gamla gav upp köpte jag en ny från Kylslaget. Problemfri installation plus snabb och krångelfri reparation när en komponent havererade. Kylslaget håller ordning på när det är dags för nästa service och det känns tryggt med denna tillsyn av pumpen. Att jag fortfarande är en kräsen kund hos Kylslaget AB är väl det bästa betyg jag kan ge. Tack för utmärkt samarbete!

Hlm H
Escreveu sobre Kylslaget AB

Snabb och trevlig service från första samtalet till arbetet var utfört. Mycket trevliga och proffsiga!

Hans S
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra service av värmepump. Känns något dyrt

Marita F
Escreveu sobre Kylslaget AB

Mkt bra service! Noggrann o kändes tryggt med hans översyn . Har inget att anmärka på!

Mathias S
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bara pos att säga , trevlig kontakt osv

Ingrid K
Escreveu sobre Kylslaget AB

Trevlig kille, utförde sittt jobb snabbt och bra. Tycker väl att tjänsten är lite dyr.

Donald H

öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

Gunvor R
Escreveu sobre Kylslaget AB

en mycket kunnig person var här och gjorde service på värmepunpen ,han gjorde ett mycket bra arbete kommer att anlita honom fler gånger

Magnus J
Escreveu sobre Kylslaget AB

Bra service tekniker som jobbade lungt och metodiskt.