L & M Coaching & Consulting AB

5.0

3 omdömen om L & M Coaching & Consulting AB

Ingrid Margareta F
Skrev om L & M Coaching & Consulting AB

Har anlitat företaget både för individuell coaching för chef/ ledare ( avdelningschef)samt teamutveckling för enhetschefer under många år. Ett utmärkt professionellt förhållningssätt, mycket hög kompetens som stärkt både det individuella ledarskapet samt utvecklingen av teamen. Är tillitsfull i mötet och ger förutsättningar för öppen dialog och för individ/ grupp som är framåtsyftande. Företaget har levererat över förväntan och rekommenderas å det varmaste.

Svar från L & M Coaching & Consulting AB

Stort tack Margareta för ditt fina omdöme!

Stina P
Skrev om L & M Coaching & Consulting AB

Lena ledde oss genom teori kombinerat med praktik – det blev en inspirerande och lärorik diskussion som kommer hjälpa min och mina kollegor att ta nästa steg i vårt arbete framåt. Väl investerad tid.

Svar från L & M Coaching & Consulting AB

Vad roligt att höra! Stort tack Stina för ditt fina omdöme!

Sanna S
Skrev om L & M Coaching & Consulting AB

Vi är väldigt glada och nöjda över det teamutvecklingsarbete Lena gjorde tillsammans med både vår Ledningsgrupp och HR-team. Lena guidade oss igenom denna övning på ett väldigt professionellt sätt samtidigt som hon var ödmjuk och utmanande på samma gång. Det ledde till ärliga såväl som nyfikna diskussioner kring de respektive teamen och hur vi använder denna kunskap för att utveckla oss som team framåt.

Svar från L & M Coaching & Consulting AB

Vad roligt att höra att ni blev nöjda med teamutvecklingsarbetet, som jag hoppas och tror också kommer ge er en bra grund i er fortsatta utveckling och arbete!