Läderinvest AB

Danderydsgatan 14, 114 26 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Läderinvest AB

 • 2008-10-09

  Spontant omdöme
  Mani H skrev om Läderinvest AB
  Sämsta Service, Otrevlig personal som bokstavlig talat vill bara sälja sina Masku produkter och helst inte reklamera dem.
  Jag beställde en arbetsstol och när jag monterade och satt på den lät konstig, Jag gick till dem han ville inte acceptera att det var fel på den. Till slut pekade jag på att den stol som ni har i butiken låter inget alls. Försäljaren sa att du kan byta din stol mot den som vi har i butiken när jag gick o hämtade den så var det inte samma stol. De hade beställt FEL stol till mig. Jag frågade honom om de kostar samma och han nickade. Jag tog den nya stolen -trots att den inte var helt ny- för att det var den jag ville ha. Jag ville bara artig och frågade om jag behöver lägga tillbaka den stol som jag inte ville där den förra stolen låg. Helt Otrevlig säger han ja som om han gjorde mig en tjänst att låta mig byta. Stolen låg längs bort i nästa rum, ca 30 meter bort om jag inte överdriver nu. Jag kan gissa att även han kollade upp mig med sin övervakningskamera. Sedan tog jag min "Nya" stol och kom hem. När jag kollade runt på Maskus hemsida från Finnland såg jag att den stol som jag hade lämnat tillbaka kostar dubbelt så mycket som den jag fick.
  Jag orkar inte gå o tjafsa med dem nu och kan strunta i resten av mina pengar, men jag ville bara säga till er att tänka om nästa gång ni ska gå och köpa hos dem.
  Jag har köpt nyligen en hel del varor från Både Mio och Stalands och personalen där har varit hur trevliga som helst men jag börjar tro på att dem här herrarna på finnlandia bryr sig mycket mer om att sälja än lägga sina kunder i fokus.
  Stort tack till er som tålmodig har läst mitt inlägg Läs mer
  gillar detta