LamiGlas AB

5.0

5 omdömen om LamiGlas AB

Martin M
Skrev om LamiGlas AB

Vi blev mycket trevligt och professionellt bemötta av LamiGlas AB genom hela processen. De var lyhörda, tydliga i sin kommunikation och gav ett seriöst intryck från första kontakt. Våra förväntningar var att minska värmeinstrålningen från solen och få ett behagligare inomhusklimat samt skydda möbler och golv från UV-strålning. Resultatet överträffade faktiskt våra förväntningar. Efter installationen av solfilm på fönstren har vi kunnat sänka temperaturen med cirka 3–4 grader under soliga dagar. Sammanfattningsvis är vi...

Svar från LamiGlas AB

Stort tack för ert fina omdöme och ert förtroende! Vad kul att innomhusklimatet förbättrats nu i ert fatastiska hus :)

Lars Olof N
Skrev om LamiGlas AB

Löste våra behov av att solen värmer upp lokalen, betydligt bättre med denna solfilm på rutorna. Man ser dessutom bra ut. Resultatet blev mycket bättre än förväntat.

Svar från LamiGlas AB

Vad roligt att höra och stort tack för omdömet. Nu slipper alla era kylar gå på högvarv under sommaren :)

Alexandru C
Skrev om LamiGlas AB

Extremely happy with the professionalism, communication, and management that they have shown. I would recommend and rely on them again.

Svar från LamiGlas AB

Thank you so much for the review and your trust in us! It means a lot :)

Caroline J
Skrev om LamiGlas AB

Väldigt nöjd med resultatet! Trevlig service.

Svar från LamiGlas AB

Vad roligt att höra och tack för omdömet! Nu hoppas vi att blommorna i köket klarar sig bättre med solfilm på era fönster.

Åsa L
Skrev om LamiGlas AB

Trevligt bemötande och mycket väl genomfört arbete!

Svar från LamiGlas AB

Stort tack för omdömet och förtroendet!