Landin & Pettersson

Landin & Pettersson

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till Landin & Pettersson – din Autoexperten Bilverkstad i Sollentuna! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina med den senaste tekniken och utförda av erfarna fordonstekniker. Vi tar emot personbilar, transportbilar, mopedbilar, motorcyklar och husbilar. Vi utför felsökning,...

697 omdömen om Landin & Pettersson

Bygg Oskar Dahlberg H
Skrev om Landin & Pettersson

Fick en väldigt bra kontakt första dagen jag pratade med dom. Lämnade in bilen på grund av feltankning och fick tillbaka den ett dygn senare de kallar jag bra service.

Jan S
Skrev om Landin & Pettersson

Jag har anlitat denna verkstad i många år och har alltid varit mycket nöjd med den snabba och pålitliga servicen. Jag har även rekommenderat dem till vänner, som fått samma positiva upplevelse och varit mycket nöjda.

Tiina S
Skrev om Landin & Pettersson

Väldigt vänligt och bra bemötande, profsigt och påligtlig arbete.

Kjell Ingvar F
Skrev om Landin & Pettersson

Jättebra jobb som jag är nöjd med.

Bertil S
Skrev om Landin & Pettersson

Som vanligt bra besök helt enligt överenskommelse.

Risto M

Bra......................... ..................................................

Elin L
Skrev om Landin & Pettersson

Så otroligt proffsigt bemötande & alltid sådan bra service. Känns tryggt att lämna bilen hos er.

Elin L och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Seth Ola Urban P
Skrev om Landin & Pettersson

Snabb och bra service, lågt pris :)

Johan Arne Stefan Z

Toppen Markus B är 5 stjärnor mvh Sz

Lars Göran S
Skrev om Landin & Pettersson

Mycket bra svarstid för bokning. Trevlig och hjälpsam personal. Goda råd efter service.

Moa Hae Joo K
Skrev om Landin & Pettersson

Jättetrevliga, hjälpsamma. Kommer börja komma hit

Svar från Landin & Pettersson

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Jan L
Skrev om Landin & Pettersson

Bra mottagande felet åtgärdat prissumman stämde med det jag fick

Ronny Ingemar Ö
Skrev om Landin & Pettersson

Trevligt bemötande och bra utfört arbete. Allt klart på bestämd tid.

Karin S
Skrev om Landin & Pettersson

Vänligt bemötande. Bra info. Billigt !

Dagni H
Skrev om Landin & Pettersson

Service på hög höjd. Trevligt bemötande.

Jan S
Skrev om Landin & Pettersson

VÄLDIGT trevlig personal , hann träffa tre st 👍 skönt att veta vart man skall bege sig nästa gång , skall absolut göra reklam också Mvh Carola

Rose-marie
Skrev om Landin & Pettersson

Kändes som en hederlig verkstad , toppbetyg!

Eva N
Skrev om Landin & Pettersson

Jätte trevliga och väldigt hjälpsamma

Ann-Louise H

Trevligt bemötande, förtroendeingivande. Kort väntetid 👍

Hans T
Skrev om Landin & Pettersson

Dem gjorde det som skulle göras till ett bra pris.

Josefin
Skrev om Landin & Pettersson

Tack, bra service och vi kommer komma tillbaka.

Svar från Landin & Pettersson

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Sasha H
Skrev om Landin & Pettersson

Mycket nöjd med bytet av kamrem på min Citroën c3!

Gunvor B
Skrev om Landin & Pettersson

Trevlig och snabb personal. Personalen verkar dessutom att vara proffsiga.

Margaretha S
Skrev om Landin & Pettersson

Mycket bra bemötande😀 Lämnade bilen på service bra info om vad som behövdes göra och priset. Jätte nöjd.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Margaretha

Björn H
Skrev om Landin & Pettersson

Bra och tydlig information vid inlämningen, kompetenta.

Svar från Landin & Pettersson

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Vian Aziz A

Smidigt. Duktig personal. Trevlig bemötande

Svar från Landin & Pettersson

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Linus Emanuel Oskar W
Skrev om Landin & Pettersson

Finns inte en bättre verkstad💪🏼

Svar från Landin & Pettersson

Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.

Alla G
Skrev om Landin & Pettersson

Service var klart som det ska. Trevlig personal.

Per Mikael H
Skrev om Landin & Pettersson

Gjorde det som skulle och bilen fungerar perfekt igen!

Jonas V
Skrev om Landin & Pettersson

Jag har lämnat in mina bilar hos Landin & Pettersson i närmare 20 år. Spelar ingen roll om det är en Volvo, Citroen eller en gammal Cheva! Kunnig och engagerad personal till mänskliga priser.

Dala Inredning & Montage A
Skrev om Landin & Pettersson

Mycket trevligt bemötande, snabb och smidig service.

Per T
Skrev om Landin & Pettersson

Ordning och reda, offert, mottagning av bilen och sedan avisera för hämtning. Allt fungerade. Trevlig personal

Anna R
Skrev om Landin & Pettersson

Proffsigt bemötande och bra utfört arbete

Per P

👍🏻.

Svar från Landin & Pettersson

Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Jonas S
Skrev om Landin & Pettersson

Alltid trevliga och jag uppskattar att det är en mer traditionell verkstad där man kan prata med den som meckat med bilen och inte en okunnig person bakom ett skrivbord

Kenneth P
Skrev om Landin & Pettersson

Är mkt nöjd med service och utfört arbete

Jari Pekka A
Skrev om Landin & Pettersson

Jag satt kvar vid kundmottagningen under hela tiden (1tim) och väntade, på att servicen (2000 mila) skulle bli utförd, och bara det säger en hel del om hur om snabbt och effektivt de jobbar.

Svar från Landin & Pettersson

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Ricardo L
Skrev om Landin & Pettersson

Alltid nöjd med jobben på min bil. Seriös bilverkstad som man kan lita på utan att känna sig lurad.

Humberto De Sa L
Skrev om Landin & Pettersson

snab och trävlig bemötande personal. toppen service.

Paul Ernst M

Proffsigt o trevligt bemötande

Carlos S

Trevliga Och hjälpsamma , rekomenderas

Peter G
Skrev om Landin & Pettersson

Bra service och kunnig personal

Ulf Johan B
Skrev om Landin & Pettersson

Mycket bra bemötande och felet åtgärdades snabbt!!

Lars G
Skrev om Landin & Pettersson

Trevligt o korrekt bemött, förväntan att de ska göra ett bra jobb, ochde gör mycket bra jobb på bilarna samt är trevliga. Ger en bild av bred kompetens o erfarenhet

Jens K
Skrev om Landin & Pettersson

En mycket seriös bilverkstad. Trevligt och personligt bemötande.

Bröderna H
Skrev om Landin & Pettersson

Bästa verkstaden jag besökt, så bra bemötande och service.

Anders N
Skrev om Landin & Pettersson

Trevligt bemötande och väl utfört arbete.

Lars Olof H
Skrev om Landin & Pettersson

Snabbt, bra och flexibelt. Kommer hit igen.

Elpida C
Skrev om Landin & Pettersson

Landin & Pettersson, proffsigt, vänligt och ÄRLIGT bemötande. Gjorde service på min DS bil utan att utföra saker som ej ansågs nödvändiga. Stor förtroende för dem, kan varmt rekommendera denna verkstad Elpida C

Thomas J
Skrev om Landin & Pettersson

Alltid hjälpsamma. Kunniga och seriösa & Trevliga. Nöjd, helt enkelt!