Bra och snabb service. Rekommenderas högt
Landin & Pettersson
Välkommen till Landin & Pettersson – din Autoexperten Bilverkstad i Sollentuna! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina med den senaste tekniken och utförda av erfarna fordonstekniker. Vi tar emot personbilar, transportbilar, mopedbilar, motorcyklar och husbilar. Vi utför felsökning,...
557 omdömen om Landin & Pettersson
Snabbt och smidigt. Trevlig personal.
Bra genomgång av allt som gjorts på servicen när jag hämtade bilen!!!!
Dom har bra service & dom är bra
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabb service och ett förtroendegivande bemötande.
Alltid bästa mottagandet och service hos Landin & Pettersson.
Däckbyte med snabb tid och alltid bra bemötande!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
My go-to for an efficient oil change
Thank you for your review, we look forward to welcoming you back next time.
Alltid trevligt med besöket på min bilverkstad
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Vänligt bemötand. Hjälpsamma, trevliga, gör så att allt ska bli så bra som möjligt.
Vänligt bemötande. Snabb hantering av däckbyten
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Alltid bra! Trevlig service och kunnig personal.
Mycket snabb service, alltid. Tack.
Snabbt och urmärkt eom vanligt
Håller hög standard . Trevligt bemötande Håller tidsplan
Bra jobbat o trevliga människor
Vänligt, bra bemötande,,vi är jätte nöjd med arbetet som ni utför
Trevligt och kompetent kundbemötande. Tillmötesgående i att ändra och utöka beställt arbete. Återkoppling under arbetets gång om okända brister och åtgärd av dessa under samma verkstadsbesök.
Positivt och trevligt bemötande!
Snabba tider, vänligt och personligt bemötande, duktiga bilmekaniker
Alltid snabbt och bra service och trevliga kundmotagare 🇫🇷
Bra service och bra bemötande.
Mycket kunniga även gällande äldre Citroën. Trevligt proffsigt och tydliga med återkoppling innan åtgärder etc. Rekommenderas!
Vänlig snabb flexibel och proffsig
Trevlig personal sjysst utfört arbete flexibla
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Min favoritverkstad I norrort! Mats och hans kollegor levererar en väldigt personlig och bra service. Jag kan lita på dem att ge mig ärliga besked om vad som behöver åtgärdas direkt och vad som kan vänta, och händer det något akut så ställer de alltid upp och försöker hjälpa med en tid med mycket kort varsel.
Som vanligt VänligtBemötande Snabb hantering och Kaffe under väntetiden 🤗
Däckförvaring och däckbyte. Lätt att få tid, trevlig personal och snabbt byte!
Mycket trevligt och kunnigt ställe!
Perfekt!!, på kort tid har jag fått den service som var planerat (däck bytte)
Snabb service, trevlig personal
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Alltid trevlig personal . Bra på att informera på vad som är fel .
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Jättefin service o bemötande super!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Bra service, det gick smidigt att byta till vinterdäck. Bra pris för byte och förvaring.
Mycket bra, nöjd kund sedan nära 40 år
Snabb och trevlig service som vanligt! Hjulen var framplockade och byttes på 20 minuter. Perfekt!
Jag fick tydlig info om när arbetet med bilen skulle börja och den beräknade kostnaden. Fick info om problemet med Drivknuten som inte gick att få loss och vilket alternativ som då återstod. Den slutliga kostnaden på 6,7 var ca 2 mer än den första kalkylen. Fick inte info om den förändringen men förstod ändå att det kunde bli så när det blev som det inte var tänkt från början. Sammanfattning: jag var hela tiden trygg med att bilen var i ”goda händer”. Så jag är nöjd med det som blev. Anders
Trevlig personal. Utmärks service,
Mycket trevligt bemötande så fort man kommer in.
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande. Höll tider och budget. Har vidtagit de saker vi varit överens om. Dyr reparatio men om de är dyrare än andra undandrar sig min bedöm-ning. Vi kommer att återkomma och rekomenderar dem
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Mycket trevligt bemötande och kunnig personal.
Mycket trevlig personal och kunniga
Tydligt, hjälpsamt och tryggt. Skulle utan tvekan rekommendera dem för andra.
Mycket bra service och trevligt bemötande
Bra och snabbt jobb, trevlig ich hjälpsam personal.
Jag behövde bara få skiftat till vinterdäck - så inget avancerat. Men - allt skedde i tid och enligt bokning. Och vinterdäcken sitter fortfarande kvar ;)
Bra bemötande och allt fungerade som det skulle.
Toppenservice varje gång, både vid däckbyte och service!
Serviceminded, bra bemötande och trevlig personal.
En proffsig bilverkstad som på ett bra sätt tar hand om sina kunder.