Service var klart som det ska. Trevlig personal.
Landin & Pettersson
Välkommen till Landin & Pettersson – din Autoexperten Bilverkstad i Sollentuna! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina med den senaste tekniken och utförda av erfarna fordonstekniker. Vi tar emot personbilar, transportbilar, mopedbilar, motorcyklar och husbilar. Vi utför felsökning,...
670 omdömen om Landin & Pettersson
Gjorde det som skulle och bilen fungerar perfekt igen!
Jag har lämnat in mina bilar hos Landin & Pettersson i närmare 20 år. Spelar ingen roll om det är en Volvo, Citroen eller en gammal Cheva! Kunnig och engagerad personal till mänskliga priser.
Mycket trevligt bemötande, snabb och smidig service.
Ordning och reda, offert, mottagning av bilen och sedan avisera för hämtning. Allt fungerade. Trevlig personal
Proffsigt bemötande och bra utfört arbete
👍🏻.
Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Alltid trevliga och jag uppskattar att det är en mer traditionell verkstad där man kan prata med den som meckat med bilen och inte en okunnig person bakom ett skrivbord
Är mkt nöjd med service och utfört arbete
Jag satt kvar vid kundmottagningen under hela tiden (1tim) och väntade, på att servicen (2000 mila) skulle bli utförd, och bara det säger en hel del om hur om snabbt och effektivt de jobbar.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Alltid nöjd med jobben på min bil. Seriös bilverkstad som man kan lita på utan att känna sig lurad.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
snab och trävlig bemötande personal. toppen service.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Proffsigt o trevligt bemötande
Trevliga Och hjälpsamma , rekomenderas
Bra service och kunnig personal
Mycket bra bemötande och felet åtgärdades snabbt!!
Trevligt o korrekt bemött, förväntan att de ska göra ett bra jobb, ochde gör mycket bra jobb på bilarna samt är trevliga. Ger en bild av bred kompetens o erfarenhet
En mycket seriös bilverkstad. Trevligt och personligt bemötande.
Bästa verkstaden jag besökt, så bra bemötande och service.
Trevligt bemötande och väl utfört arbete.
Snabbt, bra och flexibelt. Kommer hit igen.
Landin & Pettersson, proffsigt, vänligt och ÄRLIGT bemötande. Gjorde service på min DS bil utan att utföra saker som ej ansågs nödvändiga. Stor förtroende för dem, kan varmt rekommendera denna verkstad Elpida C
Alltid hjälpsamma. Kunniga och seriösa & Trevliga. Nöjd, helt enkelt!
Allt bra. Trevlig svensk personal. Fick de rekommenderade av en kompis. Kommer anlita dem igen.
Mycket bra kundservice! Nöjd med jobbet, kommer anlita dessa i framtiden.
Trevlig och snabb service! Ulf
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snyggt att ni fixade mitt däckskifte trots fel i bokningen och ont om personal Be Autoexperten förtydliga bokningsformuläret också så blir det perfekt
På alla sätt mycket bra. Xxxxx
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevliga proffs man kan lita på ! Man känner sig sedd o välkommen , atmosfären känns också är lugn och de lyssnar och ta på allvar även dom små bilbeskymren man kommer med och önskar hjälp med. Alltid en hjälpande hand. Tack !
Utmärkt. Bra information om vad som snart behöver göras.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Min upplevelse är att det är en professionell verkstad med kunnig personal.
Jag är mycket nöjd med hjälpen med köp och installation av ett nytt bilbatteri . Jag ringde en dag och redan nästa dag fick jag en verkstad tid för köp och installation. Till ett mycket bättre pris än en konkurrent jag gjorde en förfrågan om priset på. Dessutom trevligt bemötande hos Landin & Pettersson. Dessutom snabb installation. Mycket nöjd.
Alltid vänliga och hjälpsamma
Trevligt bemötande, som alltid. Dessutom har de ofta delen man söker på lager. Det är ju bra för en sån som jag, som envisas med att hålla lite äldre bilar rullande.
Alltid bra, seriöst på alla sätt!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Landin& Pettersson gjorde en noggrann serviceutan på min bil och utan att utföra saker som ej ansågs vara nödvändiga. Jag kände ett stort förtroende för dem och kan verkligen rekommendera denna verkstad till andra bilägare.
Mycket bra dom senaste 10 åren!
Snabbt att få offert och enkelt att boka service samt trevligt bemötande.
Snabbt och bra. Trevlig personal.
Bra bemötande å snabb leverans av lackstift tack
Proffsigt och vänligt. Kommer att fortsätta anlita dem.
Snabb och trevlig service Hälsningar Lennart
*Trevligt bemötande. *Fick snabbt hjälp. - Dålig skyltning svårt att hitta dit.
Bra bemötande och snabbt åtgärdat.
Fick snabbt en tid för åtgärd av kamremmen. Bra bemötande av personalen. Jag är väldigt nöjd.
Jag skulle besikta min bil på tisdag, inför det skulle registerskyltlamporna bytas där bak, men hur fixar jag dem själv? AI gav olika svar vilket inte överensstämde med verkligheten, desperationen ökade för jag kommer få en tvåa på besiktningen för dem, det började kännas lite panik, jag måste få dem bytt. Som min sista utväg åker jag till mitt serviceställe, de måste veta hur man gör - det är fredag - utan att boka någon tid, berättar om mitt problem, de tar in min bil direkt och efter en smärre summa pengar i ersättning...
Tydligt prisförslag efter felsök, jättetrevlig personal, bra snack och bra lånebil. Mycket positiv.
Serviceminded personal 👍 Hjälpsamma med att lösa problematiken
Bästa trevligaste verkstaden.Bra bemötande. Bra service.
Sönderspammad av er påminnelse om undersökning
Vad tråkigt att höra. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda och vi tar med oss din feedback.