Larsson Optik AB

Larsson Optik AB

www.larsson-optik.se
  • Badge2026
Boka tid Ring 0910-369 15 Dela

Larssons Optik AB är en personlig optiker i Skellefteå som erbjuder högkvalitativa tjänster, unika bågar och glas från japanska Hoya. Vi erbjuder både enkelslipade och progressiva glasögon, ergoluppar, linser, och olika undersökningar såsom vanlig synundersökning, körkortskontroll och intyg för körkort med högre behörighet....

200 omdömen om Larsson Optik AB

Sedan starten hos Reco 2023

Kjell W
Skrev om Larsson Optik AB

Det är ingenting som jag kan säga att jag vill ändra på. Allt var bra.

Britt Inger L
Skrev om Larsson Optik AB

Bytte till Larssons pga att de känns kunniga och seriösa. Träffade Peder som tog god tid tid på sej och var intresserad. Viktigt för mej som fått Sjögrens sjukdom och fått lite gråstarr, Då känns det tryggt att vara kund hos Larssons eftersom de ger ett seriösa intryck och sätter kunden i fokus MVH Britt Inger Levin

Anna-Karin W
Skrev om Larsson Optik AB

Bra att kunna använda mina gamla bågar, som jag trivts med! Trevligt bemötande, kunniga.

Ludvig R
Skrev om Larsson Optik AB

Proffsigt bemötand. Bra tips om anpassade lösningar specifik för mig.

Christer B
Skrev om Larsson Optik AB

Blev trevligt bemött och synundersökningen var effektiv och snabb.

Madelene M
Skrev om Larsson Optik AB

Proffsig och hjälpsam personal och fantastiskt många coola bågar.

Agnes S
Skrev om Larsson Optik AB

Bra mottagande och mycket trevlig personal

Robert J
Skrev om Larsson Optik AB

Det är enkelt att boka tider, synundersökning känns bra och får ta tid. Kompetent diskussion om vilka glas och behandlingar som kan passa mig. Känns som om man verkligen vill att det ska bli bra. Inte billigast men kanske bäst.

Sara B
Skrev om Larsson Optik AB

Professionell, förtroendeingivande och inlyssnande optiker. Mycket nöjd.

Alvin M
Skrev om Larsson Optik AB

Bra bemötande och korrekt/niga syndubdersökning.

Judith V
Skrev om Larsson Optik AB

Det gick snabbt att boka och personalen var supertrevliga!

Göran B
Skrev om Larsson Optik AB

Har varit kund i många år hos Larsson Optik, och varit nöjd hela vägen. Mycket trevligt och proffesionellt bemötande i butik, samt bra service gällande leveranser.

Ingrid Elisabet L
Skrev om Larsson Optik AB

Mycket trevligt bemötande av kunnig personal. Stort utbud av glasögonbågar. Mina nya glasögon känns mycket bra! Relativt humana priser. Bra försäkring. Bra erbjudande om ytterligare ett par glasögon inom tre månader till halva priset. Nöjd kund!

Richard B
Skrev om Larsson Optik AB

Proffsig, snabbt, bekvämt med en känsla av att det inte finns några dumma frågor.

Ang-Britt H
Skrev om Larsson Optik AB

Bra bemötande och förtroende för deras information

Manar A

Trevlig upplevelse. Kommer definitivt tillbaka

Nikita I

😎👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Karl L
Skrev om Larsson Optik AB

Ni hade ett bra bemötande, min maka rekommenderade er och jag har samma positiva erfarenheter av mitt besök

Britt-Louise L
Skrev om Larsson Optik AB

Superbra kunskap och bemötande. Jag är såå nöjd

Gunn-Mari V
Skrev om Larsson Optik AB

Jag blev väl bemött jag var där för att kolla synen

Kristina K
Skrev om Larsson Optik AB

Toppenbemötande! Blev dock besviken på att få vänta. Från 25 juni till 14 augusti, då jag ringer och undrar vart de beställda glasögonen tog vägen, visar det sig att de inte ens är beställda. Hoppas att det var en engångshändelse för det har alltid gått fort med de glasögon jag köpt där förut . Som sagt fint möte och direkt återkoppling efter besök att allt stämde. Men missen kom sen..

Mikael S
Skrev om Larsson Optik AB

Bra upplevelse,trevligt bemötande,svarade bra på mina frågor.

Nicklas C
Skrev om Larsson Optik AB

Trevligt och vänligt bemötande med personalen.

Margareta S
Skrev om Larsson Optik AB

Samma service och engagemang som vanligt. Proffs.

Johnny F
Skrev om Larsson Optik AB

Välkomnande mottagande. Så fort som möjligt fråga om vad som önskas. Hjälp direkt eller erbjudande om plats att invänta utförande. Bra råd om alternativ. Tydlig motivering om grund för råd. Gemytlig stämning. Tydlighet om jag som kund i fokus.

Jacob S
Skrev om Larsson Optik AB

Mycket snabb och bra service. Rekommenderas starkt!

Birgitta H
Skrev om Larsson Optik AB

Proffsigt och vänligt bemötande. Kallad till rutinbesök. Fick en ordentlig undersökning och remiss till ögonläkare för vidare utredning av nytillkommen synnedsättning.

Maud L
Skrev om Larsson Optik AB

Ett vänligt mottagande av Joakim och en bra undersökning som gav svar på mina frågor.

Kurt H
Skrev om Larsson Optik AB

Trevlig bemötande och proffsigt förklarande av utfall insatt åtgärd

Maj-Gun B
Skrev om Larsson Optik AB

Alltid ett bra bemötande. Jag fick en noggrann och proffsig undersökning av mina problem och mina förväntningar infriades.

Amanda H
Skrev om Larsson Optik AB

Denna gång gick jag hjälp att prova ut linser. Tidigare har jag fått hjälp att sätta in glas i gamla bågar. Den tjänsten uppskattar jag oerhört mycket då jag inte vet någon annan optiker i Skellefteå som gör det. Hos Larssons optik får du ett personligt bemötande och de försöker alltid hitta en lösning som passar fig.

Anita H
Skrev om Larsson Optik AB

Bytt optiker till Larssons och Janne - bästa optikern!

Gunnel F
Skrev om Larsson Optik AB

Trevligt bemötande. Bra testade synen och bytte ena glaset.

Vilhelm F
Skrev om Larsson Optik AB

Positivt bemötande. Provade synen och beställde nya glasögon. Är nöjd med dessa och kommer att anlita dem nästa gång.

Albin B
Skrev om Larsson Optik AB

Bra bemötande. Lardsons optik levde upp till mina förväntningar. Bra bemötande o fick de jag behövde. .

David A
Skrev om Larsson Optik AB

Väldigt serviceminded och värnar om att resultatet skall bli av topp!

Kristina H
Skrev om Larsson Optik AB

Bra service och toppen bemötande, som vanligt.

Elisabet M
Skrev om Larsson Optik AB

Alltid gott bemötande. Hjälp att gå vidare till ögonläkare när det behövs.

Mikael V

Professionell ,snabb och trevlig

Gunnar A
Skrev om Larsson Optik AB

Bra service och seriös information

Oleksandr M
Skrev om Larsson Optik AB

Kan bara rekommendera de , jag är nöjd med deras kvalitet.

Mats N
Skrev om Larsson Optik AB

Kunnig persona,l varmt mottagande, trevlig miljö och det finns tid när man behöver hjälp.

Li B
Skrev om Larsson Optik AB

Mycket bra service och bemötande.

Pia H
Skrev om Larsson Optik AB

Kunnig och trevlig personal. Har gått där i flera år. Känns bra

Mattias B
Skrev om Larsson Optik AB

Mycket bra bemötande, fick tid för kontroll snabbt och även snabb glasögonleverans trots att det var semestertid, mycket nöjd med både skydds- och ordinarie glasögon.

Hans Åke B

Mycket trevligt mottagande.bra undesökning

Isabelle B
Skrev om Larsson Optik AB

Mycket bra. Har varit skeptisk till glasögon mest för att jag tycker att jag ser konstig ut i dom men de hjälpte mig å nu är jag supernöjd!!

Thord W
Skrev om Larsson Optik AB

Har känt Larssons Optik i många år, Trevligt bemötande av personal, mycket kunnig å proffsigt i sitt yrke helt nöjd med deras tjänster. Jag bytte ut mina gamla glasögon mot nya, vill med detta bara meddela jag är helt nöjd med detta köp. Mvh Thord Westerlund

Mikael Ö
Skrev om Larsson Optik AB

Utmärkt service och bra glasögon. Vänder mig alltid hit.

Anna M
Skrev om Larsson Optik AB

Blev mycket vänligt o professionellt bemött. Har rekommenderat andra att gå dit