Kan bara rekommendera de , jag är nöjd med deras kvalitet.
Larsson Optik AB
Larssons Optik AB är en personlig optiker i Skellefteå som erbjuder högkvalitativa tjänster, unika bågar och glas från japanska Hoya. Vi erbjuder både enkelslipade och progressiva glasögon, ergoluppar, linser, och olika undersökningar såsom vanlig synundersökning, körkortskontroll och intyg för körkort med högre behörighet....
160 omdömen om Larsson Optik AB
Sedan starten hos Reco 2023
Kunnig persona,l varmt mottagande, trevlig miljö och det finns tid när man behöver hjälp.
Mycket bra service och bemötande.
Kunnig och trevlig personal. Har gått där i flera år. Känns bra
Mycket bra bemötande, fick tid för kontroll snabbt och även snabb glasögonleverans trots att det var semestertid, mycket nöjd med både skydds- och ordinarie glasögon.
Mycket trevligt mottagande.bra undesökning
Mycket bra. Har varit skeptisk till glasögon mest för att jag tycker att jag ser konstig ut i dom men de hjälpte mig å nu är jag supernöjd!!
Har känt Larssons Optik i många år, Trevligt bemötande av personal, mycket kunnig å proffsigt i sitt yrke helt nöjd med deras tjänster. Jag bytte ut mina gamla glasögon mot nya, vill med detta bara meddela jag är helt nöjd med detta köp. Mvh Thord Westerlund
Utmärkt service och bra glasögon. Vänder mig alltid hit.
Blev mycket vänligt o professionellt bemött. Har rekommenderat andra att gå dit
Bra bemötande. Familjär känsla.
Otroligt bra service och ett gediget kunnande. Trevligt bemötande.
Enkel trevlig och förstående personal
Proffsigt bemötande, väldigt kunnig personal
Trevligt och professionellt bemötande! Nöjd kund.
Mycket bra service och bemötande
Trevlig personal snabbt och smidigt Klockrent resultat ! Kommer fortsätta hos er Stort Tack för min nya värld!
Lugnt och professionellt bemötande
Så bra bemötande som är så viktigt. Kändes så lugnt och tryggt. Litade helt på min optiker. Underbart att få hjälp av så proffsigt bemötande. Och framförallt kunnigoersonal
Jätte bra service. Jag är så tacksam
Bra och trevligt bemötande Kan rekommendera andra
En lugn och kunnig optiker gör att man blir avslappnad och allt går lugnt och snabbt.
Mycket bra och trevlig personal med bra tips
Jag fick den informationen jag behövde.
Mycket infomativ och snabb undersökning
Bra service och trevligt bemötande! Allt gick smidigt och enkelt.
Helt perfekt Kunde inte bli bättre
Utmärkt service, trevlig och kunnig personal.
Proffsigt bemötande, bra service.
Vält bemötande! God service! Kände mig omhändertagen.
Bra bemött, trygg behandling av trevlig personal. Helnöjd😊
Dom är alltid mycket trevliga och de fixar allt som jag vill ha. Dom är helt enkelt bäst!
Synundersökning. Bra bemötande, tydliga förklaringar av undersökningen, proffesionell personal.
Bra bemötande av personal och lugn miljö.
Bra proffesionellt och trevligt bemötande
Nöjd med synundersökning och att ni ordnade remiss till ögon
Seriöst sakligt Och lättsamt.
Mycket bra synundersökning. Trevlig personal.
Min upplevelse vara bra ocg bra personal tack Larsson Optik AB
Bra bemötande men tyvärr ingen hjälp med mina problem.
Som vanligt; professionellt, noggrant och mycket bra bemötande!
Mycket bra bemötande. Snabb och god service
Mycket omhändertagande personal, lyhörda och ger uttryck av proffsighet. Varma rekommendationer..
Kunnig och noggrann personal som fixade allt jag behövde.
Överlag bra bemötande och god service
Trevligt men trist att sitta i trapphus när man kom före ni öppnade
Trevlig å glad personal och hjälpsamma.
Bra och vänligt bemötande. Utmärkt kommunikation och snabbt med leverns av glasögonen.
Trevlig och kunnig personal Vänligt bemötande
Jag får alltid snabb och professionell hjälp och känner mig trygg med att min syn kontrolleras på bästa sätt på Larsson Optik. /Ann-Sofie