Bra bemötande av trevlig personal med mycket kunskap Här handlar vi lokalt allt från skruvar ,trall, reglar och övrigt skivmaterial till mycket bra priser 5 av 5 stjärnor
Leab i Torsås AB
Leab i Torsås AB är ett snickeri, måleri och en byggvaruhandel, allt på ett och samma ställe. Hos oss arbetar ett engagerat team med stor yrkesstolthet som möter varje kund med ett lyhört öra och flexibla lösningar. Oavsett om du är privatperson eller proffs levererar vi förstklassig service och ser till att du får det du önskar....
29 omdömen om Leab i Torsås AB
Tack för fint omdöme Ulrik! välkommen åter
Bra service. Goa gubbar. Brett utbud
Tack för fint svar. hoppas du blir nöjd med virket!
Mycket bra utbud och supertrevlig personal renommerad verkligen
Trevlig och kunnig personal. Bra utbud på produkter och vettiga priser. Personalen är alltid beredda att vara till hjälp och komma med förslag. Alltid trevligt att åka dit och handla och ta en fikastund och prata lite med personalen.
Väldigt bra priser och kunig personal !
Ett riktigt bra företag med stort kunnande och fantastisk service! LEAB i Torsås erbjuder ett brett utbud av virke och tillbehör, och personalen är alltid trevlig, hjälpsam och engagerad. Man får snabbt hjälp och de vet verkligen vad de pratar om. Oavsett om man är hemmafixare eller proffs känner man sig välkommen. Rekommenderas varmt till alla som är ute efter kvalitetsmaterial och förstklassig service!
Exceptionellt bra service av personalen både i bygghallen och snickeriet. Bra priser och stort utbud av varor 👍
Tack för ditt fina omdöme. Hälsningar Leab I Torsås
Service i världsklass! Åker 45 km enkel resa för att köpa mitt byggmaterial, det säger en hel del om service och pris. 🤩👍💯 Självklart står godisskålen framme och en varm kopp kaffe redo. ☕😊👏
Tack för vänliga ord. Nytt renoveringsobjekt igen så vi syns snart. Kaffet och skålen väntar. Hälsningar Leab I Torsås
Ett personligt och trevligt bemötande och framför allt bra virke till väldigt bra priser.
Tack för att du delar med dig. Hoppas ni är nöjda med era lister. Hälsningar Leab I Torsås
Jag är alltid nöjd efter att ha handlat på Leab.Kunnig och trevlig personal. Bra utbud på material.Mycket värt ett besök!
Tack för ditt omdöme. Lycka till med altanen. Hälsningar Leab I Torsås
Väldigt bra service, trevlig personal. Fint utbud av virke och bra priser.
Tack för ditt omdöme. Lycka till med bygget! Hälsningar Leab I Torsås
Ett brett sortiment , personal som som hjälper till. Öppet lördagar, lätt att komma till med släp.
Tack för fint omdöme. Hälsningar Leab I Torsås
Bra utbud, trevlig personal och bra priser!
Tack för fint omdöme! Hälsningar Leab I Torsås
Trevlig och serviceinriktad personal samt väldigt bra sortiment👍
Tack för fint omdöme! Hoppas dina foder sitter fint. Hälsningar Leab I Torsås
Mycket bra service och dunder fint virke!
Tack för ditt omdöme! hoppas du blir nöjd med din trall. Hälsningar Leab I Torsås AB
Jättetrevligt personal de ställer upp när man fråga dom om något sådan personal ska man va rädd om ,beställde fönster super👍👍👍👍👍👍
Tack för fint omdöme! hoppas du är nöjd med ditt fönster. Hälsningar Leab I Torsås AB
Grymt bra service! 😊🙌 rekommenderar verkligen! 😊
Vi är glada att höra att du uppskattade din upplevelse hos oss. Dina vänliga ord betyder mycket för vårt team! Vi är så glada att du hade en positiv upplevelse med Leab i Torsås AB
Först av allt man känner sig speciellt välkommen och grabbarna gör ett bra jobb, man får det man ber om och lite till, superduktiga . Väldigt bra priser med! För mig finns det bara Leab då jag behöver köpa in virke , gör ett besök och Ni kommer inte bli besvikna, sedan finns där snickeriet med kunnig personal, de kan sitt jobb, jag ger dem alla stjärnor jag kan! Tacksam!
Alltid snabb och exceptionell service med hög kunskap samt vilja att allt ska stämma för kunden! Alltid ett kanon trevligt bemötande från personal. Bra utbud och sortiment. Bra rakt och fint virke. Inget skruvat/sprucket virke som man brukar kunna se i andra bygghallar.
Man blir alltid trevligt bemött av personalen som har god kunskap om vad man behöver som hantverkare .
Hej Jag har bara positiva saker att säga om deras kundbemötande, om det saknas någonting så löser dom det till nästa dag Har ett bra sortiment på det mesta, har utökat det mycket på senaste tiden. Snickeriet löser allt som är special , väldigt duktiga. Håkan
En kanon Bygghall med en suverän service
Mycket trevlig och lättsam personal, bra ställe att handla på med bra kvalité, nästan alla längder finns att tillgå och även lite utskottsvirke till reapris. Perfekt bästa stället i kommunen med omkrets, även Kalmar inräknat.
Trevligt bemötande bra kunskap hjälpsamma
Bra service och kompenent personal 👌🏼
Finns bara ett svar Toppen Personalen mycket kunniga o trevliga Virke och övrigt material toppklass
Mycket trevlig personal och ett bra utbud i både butik o brädgård, Extrapriserna på tryckt virke är riktigt bra. Har inget att klaga på.
Adam och pojkarna är mycket trevliga!
Dom har mycket bra sortiment. Trevlig och kunnig personal. Deras andra sortering av virke är en guldgruva. Det är inte alltid man behöver första kvalite, som där det inte behöver vara hållfasthet. Så på det hela så rekomenderar jag LEAB till andra.