Lekeryds Bilservice AB

Lekeryds Bilservice AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
5.0
Få pris & boka Ring 036-800 04 Dela

Välkommen till Lekeryds Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Lekeryd! Vår verkstad har funnits i Lekeryd sedan 1973 och vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell och vi lagar även veteranbilar. Vi har en lånebil och vid behov kan vi komma och hämta din bil till verkstaden. Vi erbjuder bilservice, bromsbyte,...

9 omdömen om Lekeryds Bilservice AB

Karl Natanael S
Skrev om Lekeryds Bilservice AB

De servade mitt problem jag hade snabbt och kostnadseffektivt!

Bengt Mikael M
Skrev om Lekeryds Bilservice AB

Bra service bra kund bemötande

Elvira Elisabeth H
Skrev om Lekeryds Bilservice AB

Bra service, kunnig personal och trevligt bemötande!

Sten Ingvar J
Skrev om Lekeryds Bilservice AB

Bra bemötande och ett bra jobb är stamkund och tänker fortsätta som kund

Svar från Lekeryds Bilservice AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Lekeryds Bilservice AB

Solveig Anna Krist G
Skrev om Lekeryds Bilservice AB

Lämnade bilen för service och besiktning som jag brukar varje år. De utför arbetet med stor noggrannhet och är skickliga. Är alltid nöjd efter och kommer fortsätta att anlita dem. Bra bemötande och god kundkännedom.

Svar från Lekeryds Bilservice AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar verkstaden

Linda Elisabeth Chr J
Skrev om Lekeryds Bilservice AB

Bra service och trevligt bemötande. Får snabbt tid vid behov

Svar från Lekeryds Bilservice AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Christer Gunnar Birg S
Skrev om Lekeryds Bilservice AB

Dragkrok monterad på Toyota. Allt funkade kanon.

Svar från Lekeryds Bilservice AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen.Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Jan Anders Ove E
Skrev om Lekeryds Bilservice AB

Alltid trevligt besök o bra utförda arbeten dessutom bra i pris..

Svar från Lekeryds Bilservice AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från verkstan

Jan Wilhelm P
Skrev om Lekeryds Bilservice AB

Bra service trevlig och kunnig personal.

Svar från Lekeryds Bilservice AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan