Blev väl bemött redan vid första telefon kontakt och fick en reperation gjord snabbt och smidigt.Repetition bestod av byta hjullager abs givare å släcka alla felmeddelande som uppstod Rekommenderas varmt
Lekeryds Bilservice AB
Välkommen till Lekeryds Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Lekeryd! Vår verkstad har funnits i Lekeryd sedan 1973 och vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell och vi lagar även veteranbilar. Vi har en lånebil och vid behov kan vi komma och hämta din bil till verkstaden. Vi erbjuder bilservice, bromsbyte,...
86 omdömen om Lekeryds Bilservice AB
Bra bemötande och fin service å håller det de lovar. Bra utfört arbete å håller tiden som är sagt.
Alltid hjälpsamma och tillmötesgående! Duktiga på alla sätt och vis.
Lokalt, nära, småskaligt, personligt, smidigt, förtroendeingivande
Bra på alla sätt! Trevliga,kunniga, bra utrustning!
Blir alltid trevligt bemött. Gör alltid ett bra jobb och har alltid varit nöjd. Alltså mycket bra service på denna bilverkstad
Otroligt bra -som alltid!kompetenta!
Trevlig personal och bra service
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Trevlig personal, Fantastisk service! Däckbyte och service.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Jättetrevliga pojkar och mycket duktiga Åker alltid till denna verkstad med mina bilar Toppenverkstad🤗
Bästa service fungerar jättebra bra personal 👍👍
Vänliga och effektiva samt snabba.
Håkan är alltid pigg & glad. Mycket väl bemött. Snabb & effektiv. Alltid bra utförda jobb. Kille man kan lita på! Så….tummen upp!!!
Bra service och trevlig personal som gör ett bra jobb, enda nackdelen är att det kan vara lite lång väntetid.
Punktlug och noggrann service.
Alltid trevliga. Försöker hjälpa fastän de inte alltid har tid. Gör ett bra arbete. Är alltid ärliga vad som behöver göras och när det behöver göras när man lämnar in bilen. Bra priser.
Enkelt, personligt och bra service till ett bra pris!
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Smidig lämning och hämtning Snabbt utfört arbete Fantastisk prisbild
Mycket bra verkstad med trevlig och hjälpsam personal.
Snabbt mottagande ingen väntan, bytet av däck utfördes på kort tid. Trevligt bemötande.
Alltid trygg med deras service. Trevligt bemötande.
Som alltid bra bemött.! Vet att de alltid gör bra jobb! Bytte till vinterdäck
Alltid mkt bra service, bemötande och priser.
Jag har varit kund hos Lekeryds Bilservice i många år. De är kunniga, löser problem och har hög servicenivå. Man blir alltid trevligt bemött.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Alltid bra service! Vi är Såå tacksamma att det finns en verkstad på hemmaplan.
Här kan man ställa de "dumma" frågorna, få råd och tips och få bilen servad - med extra plus att assistans ingår i ett år :-)
Trevligt bemötande o mysiga duktiga killar !
Alltid lika smidigt o trevligt att få hjälp här 👌🏼🤩
Fbbbbbbbbbbbbbbbjbjbjjkjhgryjjtedhjtdgjfsfhjjffhjhh
Mycket bra, trevliga och bra service
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Bra service Saab 93, nöjd! Nu rullar den 3000 mil igen.
Har alltid lämnat min bil LEKERYD alltid trevligt bemött o bilen efter service har alltid varit ok. Kommer fortsättningsvis alltid lämna den där. De berättar alltid vad som kommer att göras med bilen. Toppen
Aldrig några problem enkelt folk mycket bra service
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Äkta bilverkstad precis som de ska vara. Trevligt bemötande och inga överraskningar.
Denna gången var det bara ett litet ärende men det fungerade bra som det brukar göra.
Bra kunna diskutera direkt med mekaniker. Raka ärliga svar. Perfekt med lånebil eftersom verkstaden ligger lite "off"
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Trevligt mottagande. Snabbt arbete. Ett företag att lita på
Blev bemött bra av personalen och fick mitt ärende fixat
Tack för ditt omdöme, vi jobbar alltid på att förbättra oss och göra kunder nöjda.
Väldigt fint bemötande!!!alltid blivit fint bemött .kJag gjorde service på min bil
Har servat min bil hos dom under många år alltid nöjd, och ett trevligt bemötande.
Bra bemötande och service. Tyvärr inte lyckats lösa ett problem.
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Jag blev bemött på ett positivt, vänligt och hjälpsamt sätt. Min förväntan var att få en service på ett korrekt och fackmannamässigt sätt och det fick jag. Jag blev upplyst om att ett par däck var hårt slitna och behövde bytas. Jag fick serviceboken ifylld och kunde göra betalningen smidigt.
Tydligt och korrekt bemötande som var helt lämpligt och passande. Prisuppgifter var tydliga och stämmer med resultatet. Service enligt schema och inget problem med att göra något extra.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Allt var bra! Trevligt bemötande och bra service!
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Trevligt bemötande, prisvärda i förhållande till konkurenter.
Väl bemött på den årliga servicen
Alltid trevligt att lämna bilen i Lekeryd,snabbt och bra jobb
Snabbt, billigt o bra! Tackar för det :)
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Trevliga och duktiga och smidiga
Bra service bra kunnande bra bemötande