Lidfixarna AB

Lidfixarna AB

lidfixarna.com
  • Badge2025
5.0

Lidfixarna AB är ett byggföretag i Lidköping som levererar pålitliga helhetslösningar! Vi arbetar för privatpersoner och företag i Lidköping, Götene, Vara, Grästorp, Skövde, Skara och Falköping. För oss är inget projekt för litet eller för stort, och vi ser alltid till att arbetet blir professionellt utfört. Vi erbjuder en...

12 omdömen om Lidfixarna AB

Kristina A
Skrev om Lidfixarna AB

Så nöjd med Lidfixarna! Arbetet gick hur smidigt som helst och jag som kund fick hela tiden deltaga i processen med idéer och förslag. Vill varmt rekommendera detta byggföretag!

Susanne N
Skrev om Lidfixarna AB

Lidfixarna kom till oss för att byta fasad. Vi fick ett bra pris och är jättenöjda. Vi har fler saker att fixa på huset och kommer att samarbeta igen snart.

Wincent B
Skrev om Lidfixarna AB

Superhärlig och hjälpsam kille som verkligen kan sina grejer. Bra pris och allt till belåtenhet, rekommenderas varmt.

Rms A
Skrev om Lidfixarna AB

Otrolig duktig och pålitlig kommer alltid i tid .sköter jobbet och är professionell på alla sätt kommer att anlita dom igen för nästa projekt

Leena A
Skrev om Lidfixarna AB

Mycket bra utfört jobb, helnöjd, bra service, professionellt bemötande, mån om att göra ett bra jobb och få nöjd kund! Målning av villa samt byte av samtliga brädor på ena kort sidan av huset

Ulf D
Skrev om Lidfixarna AB

Ett företag som håller vad dom lovar med bästa möjliga servicenivå, utmärkt kundbemötade och med fokus på hög kvalité på det jobb som utfördes så kan jag verkligen rekommendera Lidfixarna.

Alexis L
Skrev om Lidfixarna AB

Jättetrevlig och proffsig målare. Så nöjd. Höll vad han lovade.

Magnus R
Skrev om Lidfixarna AB

Mycket duktig hantverkare som har det där lilla extra, och ger sig inte förrän det är snyggt och med bra resultat. Rekommenderas varmt

Aida Z
Skrev om Lidfixarna AB

Jättebra ovh proffsigt bemötande med kunden i centrum, mycket förtroendeingivande.

Lidfixarna AB gillar detta
Krystyna F
Skrev om Lidfixarna AB

Trevligt bemötande och yrkeskunskap. Noggrann arbete enligt överenskommelse. Upprustning och uppsättning av räcke/staket.

Lidfixarna AB gillar detta
Cecilia F
Skrev om Lidfixarna AB

Amil från Lidfixarna gav ett trevligt och proffsigt intryck och lyssnade på vad jag ville få gjort med min uteplats och kom även med egna förslag för att få till det bästa upplägget. De arbetade snabbt och effektivt och utförde ett väldigt bra jobb och var även öppna för ändringar och justeringar under gången. Tydlig kommunikation, höll tidplanen och budgeten. Jag är mycket nöjd med resultatet.

Eldin H
Skrev om Lidfixarna AB

Den bästa och trevligaste snickaren i trakten