En seriös utbildningssamordnare med god förmåga att utbilda och stora kunskaper inom de områden dom utbildar i. Rekommenderas varmt!
Lindqvist Brand & Säkerhet AB
Vi arbetar för att förebygga bränder och tillbud samt minimera konsekvenserna om något ändå skulle hända. Genom ett heltäckande utbud av utrustning inom brandskydd, trygghet och första hjälpen hjälper vi er att skapa en säkrare miljö. Vi vägleder er genom hela processen, från rådgivning och rätt val av säkerhetsprodukter till...
12 omdömen om Lindqvist Brand & Säkerhet AB
Sedan starten hos Reco 2026
Tack för dom fina orden! 🙏 Och tack för ett långt och bra samarbete! Imorgon är det återigen dags för lite utbildning med några av er 🤩
Mycket trevlig och proffsig i sitt bemötande
Tack för omdömet och tack för en trevlig utbildningsdag hos er! 🙏
Jättebra bemötande. Vi köper både brandskydd och årliga kontroller. Även HLR-Utbildningar. Fungerar kanon!
Stort tack för ert omdöme och det långvariga förtroendet och samarbetet! 🙏 Vi syns nästa vecka igen för då är det dags för nästa kontroll 😊
Informativt, pedagogiskt och bra framförande av kurs.
Tack för omdömet! Vad roligt att du gillade kursen! 😊
Vi uppskattar den hjälp vi har fått från Johan med kollegor kring både köp av hjärtstartare och utbildning i HLR och Första hjälpen. Bra bemötanden och kunnig personal!
Stort tack för omdömet och förtroendet med både hjärtstartare och utbildning! Så bra att ni gjort hjärtstartaren tillgänglig för alla och dessutom bjudit in bygden till utbildning! 😍
Hur bra som helst! Trevlig och läser de mesta.
Tack för ditt omdöme Dennis! Jag antar att du menar att vi löser det mesta men vi läser såklart det mesta också! 😉
Bra bemötande Förväntningarna var att få en bra genomgång av HLR och hjärtstartare och det fick vi.
Tack för ditt omdöme! Alltid lika trevligt att komma till er!
Vi har anlitat Lindqvist Brand & Säkerhet flera gånger. En väldigt bra och givande HLR-utbildning! Kunniga och lugna utbildare som är pedagogiska och väldigt bra på att lära ut. Rekommenderas varmt!
Tack för det fina omdömet! Superbra att ni övar regelbundet och vi är väldigt glada att ni fortsätter välja oss för era utbildningar 😍
Vi fick hjälp med vår hjärtstartare i en BRF förening.
Så bra att ni gjort hjärtstartaren tillgänglig för alla! 🤩
När man kontaktar Lindqvist Brand & Säkerhet AB blir man alltid bemött på bästa sätt. TST gruppen AB har vid flertalet tillfällen anlitat Lindqvist Brand & Säkerhet AB när vi haft behov av att utbilda personal inom heta arbeten och hjärt & lungräddning. Utbildningarna har alltid varit professionellt utförda på bästa sätt.
Tack för ditt omdöme Håkan! Det är alltid lika roligt att få komma ut och utbilda era trevliga medarbetare i Gävle, Sandviken och Falun!
Proffsigt och trevligt bemötande
Tack för omdömet och tack för att vi återkommande får hjälpa er med både systematiskt brandskyddsarbete och utbildningar inom första hjälpen, brandskydd, truck och travers!
Kompetent och grym service. Aldrig omöjlig.💪
Tack för det fina omdömet! Det är alltid ett rent nöje att hjälpa er med både brandredskap och utbildningar år efter år. Att vara flexibla och ge bra service är precis vad vi strävar efter. Tack för er långvariga lojalitet! 🙏