Lint-on AB

Lint-on AB

lint-on.se
  • Badge2025
4.9

Lint-on AB är experter på allt inom värme och kyla! Vi är din trygga partner för ett bekymmersfritt inomhusklimat året runt och erbjuder allt från installation till service och underhåll. Med över 15 års erfarenhet och fler än 500 installerade luftvärmepumpar är vi det självklara valet för en hållbar affär. Vi är en certifierad...

89 omdömen om Lint-on AB

Henrik C
Skrev om Lint-on AB

Vi är mycket nöjda med den professionella installation som Lint-on utfört. Installatörerna, som även är delägare i företaget, visade både hög kompetens och ett trevligt bemötande. Vi upplevde att de var lyhörda för våra önskemål och resultatet blev en välgjord installation som vi verkligen uppskattar.

Christer N
Skrev om Lint-on AB

Mycket trevliga killar som gjorde ett mycket bra jobb. Installation av luftvärmepump och nya element.

Emanuela L
Skrev om Lint-on AB

Mycket trvliga killar som räddade oss från kylan mycket snabbt. Mycket positiv möte. Rekommenderas varmt. Mvh. Emanuela Mia Lindbäck

Lars P

Vilka grabbar!fantastiska.enkelt.snabbt.prisvärt..rekommenderas verkligen!

Joel Markus S
Skrev om Lint-on AB

Fantastiskt fin service då de ställde upp sent på dagen och lagade min hyresgästs luftvärmepump.

Svar från Lint-on AB

Tack för ditt lämnade omdöme! Det är fint att höra att ni är nöjda med våran service! 🙏 Allt gott Lint-on

Johan L
Skrev om Lint-on AB

Mycket trevliga och engagerade. Fick mycket bra information före, och i samband med installation. Kan varmt rekommendera dem!

Svar från Lint-on AB

Vi tackar dig! Härligt att höra att att du är nöjd med våran service! Allt gott Lint-on

Christer Å
Skrev om Lint-on AB

Dom killarna är så serviceinriktade, tillmötesgående och seriösa, som dom bara kan! 5 Stjärnor till dom! Christer

Svar från Lint-on AB

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi är glada att höra att du är nöjd! Allt gott Lint-on

Janne B
Skrev om Lint-on AB

Proffsigt och kunnigt från första kontakt till färdigt installation. Snygga och effektiva installationer och trevliga killar! Rekommenderas varmt.

Svar från Lint-on AB

Stort tack för detta Janne! Precis detta vi vill erbjuda. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Allt gott

Jani S
Skrev om Lint-on AB

Jag är väldigt nöjd - snabb återkoppling , lätta att ha att göra med och riktigt proffsiga från start till mål. Rekommenderas!

Svar från Lint-on AB

Vi är glada att höra att ni tycker processen med oss har varit smidig. Högsta servicegrad är något vi alltid strävar efter att leva upp till. Stort tack för att du tog dig tiden att lämna en recension. Allt gott

Megan S
Skrev om Lint-on AB

Allt har fungerat felfritt från hembesök, offert till installation. Rekommenderar!

Svar från Lint-on AB

Härligt att höra att levererat och gjort er nöjda hela vägen! Stort tack för din feedback och recension! Allt gott

Olov A
Skrev om Lint-on AB

Ett mycket trevligt och artigt bemötande från första samtal till och med leverans/installation! Mycket goda och kompetenta råd för att jag skulle kunna göra mitt val av luftvärmepump. En mycket varsam demontering av min gamla pump eftersom den ska återanvändas. Installationen gjordes på ett mycket professionellt sätt där jag fortlöpande informerades om de olika momenten och om funktioner för handhavande. Hela arbetet präglades av varsamhet och försiktighet för min hemmiljö. Och, det är inte något som tycks vara självklart...

Svar från Lint-on AB

Så härligt att höra att du uppskattar våran service. Det är precis det här som vi står för och vill leverera. Stort tack!

Jesper J
Skrev om Lint-on AB

Vettigt företag med bra bemötande och snabb service. Fick bra hjälp att täta äldre håltagningar vid LVP mot möss. Det enda jag har att anmärka på är att de kunde nämnt att de repat taket vid demontage av taklist. Annars full pott, så 4,8/5

Svar från Lint-on AB

Tack Jesper, Härligt att du är nöjd med oss. Tack också för din feedback, det hjälper oss att utvecklas! Allt gott

Raimo K
Skrev om Lint-on AB

Väldigt proffsiga och trevliga killar.

Tack Raimo! Härligt att höra. Vi är glada att ha dig som kund! Allt gott

Johan E
Skrev om Lint-on AB

Lint on AB är proffsiga, väldigt bra bemötande. Vi köpte en Fujitsu Nordic Master värmepump av dem. Installation av luftvärmepumpen var exemplarisk. Rekommenderar Lint on

Svar från Lint-on AB

Stort tack för detta, Johan! Vi är glada att höra att du är nöjd med våran leverans och service! Allt gott

Frida S
Skrev om Lint-on AB

Fick snabb hjälp med byte av luftvärmepump, från första kontakt till färdigt arbete är jag jättenöjd. Trevligt bemötande och tydlig förklaring av hur den fungerar. Känns tryggt!

Svar från Lint-on AB

Hej Frida, Härligt att höra att du är nöjd! Stort tack för att du tog dig tiden att lämna en recension. Det betyder mycket! Allt gott,

Matilda W
Skrev om Lint-on AB

Kanonbra! Tydliga, trevliga och otroligt kunniga. Vi är jättenöjda med vår nya luftvärmepump!

Svar från Lint-on AB

Hej Matilda, Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse av oss. Vi är tacksamma att ha dig som kund! Allt gott,

Carl B
Skrev om Lint-on AB

Enormt trevligt och proffsigt bemötande! Rekommenderar varmt!

Svar från Lint-on AB

Tack Carl, Härligt att höra att vi mött dina förväntningar vad gäller service! Allt gott,

Erik W
Skrev om Lint-on AB

Ger ett seriöst intryck och håller vad de sakt. Pålitlig instalation

Svar från Lint-on AB

Tack Erik, Vi är tacksamma att ha dig som kund hos oss på Lint-on. Hoppas luftvärmepumparna gör er gott här i höst och vinter! Önskar er en härlig helg!

Habibur R
Skrev om Lint-on AB

Jag är väldigt nöjd med att anlita Lint-on när de monterade en luft värme pump hemma hos mig. De är tekniskt kunniga och kompetenta. Jag rekommenderar varmt att anlita Lint-on. Rahman Tumba 2025-09-20

Svar från Lint-on AB

Stort tack Rahman, Det är vi tacksamma för. Så härligt att höra att du är nöjd! Allt gott,

Jim J
Skrev om Lint-on AB

Allt gick smidigt o bra från första samtal i telefon till installation. En firma jag verkligen rekommenderar/ Jim Björklövsvägen

Svar från Lint-on AB

Tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med luftvärmepumpen och hela processen. Önskar dig allt gott!

Rodrigo Alejandro F

Jag är verkligen nöjd med Lint-on AB. De var superduktiga och lyhörda och levererade precis det jag önskade. Själva installationen gick jättesmidigt och de kom när de utlovade. Jag fick en tydlig och bra genomgång av hur man ska sköta luftvärmepumpen samt en klar och enkel förklaring kring garantier. Priset var konkurrenskraftigt och hela processen kändes både trygg och professionell. Dessutom var de väldigt trevliga att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera Lint-on AB!

Svar från Lint-on AB

Stort tack för detta Rodrigo! Vi är tacksamma att du tog dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det betyder mycket! Så härligt att höra att vi har mött dina förväntningar och att ni är nöjda. Vi ses!

Maria C
Skrev om Lint-on AB

Vår upplevelse var positiv. Dom kom när dom sa att skulle, gav råd, vart tydliga gällande kostnader och var hjälpsamma. Installationen gick snabbt och smidigt. Vi är väldigt nöjda.

Svar från Lint-on AB

Härligt att höra Maria, Vi är tacksamma att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Fint att höra att ni är nöjda! Allt gott,

Mats R
Skrev om Lint-on AB

Lint-on utförde sitt uppdrag mycket proffsigt och effektivt

Svar från Lint-on AB

Tack Mats, Vi är glada att kunna hjälpa er dra ner uppvärmningskostnaderna inför vintern och förbättra erat inomhusklimat. Hoppas att era 4 Fujitsu ska göra er gott i många år framöver! Tack igen!

Martin F
Skrev om Lint-on AB

Vi vill ge högsta möjliga toppbetyg till Linus och Anton på Lint-on AB. Allt från planering till installation av luftvärmepump genomfördes på ett mycket proffsigt sätt.

Stort tack, Martin! Vi är tacksamma över de fina orden! Allt gott,

Thomas W
Skrev om Lint-on AB

Trevligt bemötande. Punktliga och kunniga installerade de luftvärmepump snabbt och snyggt. Tydlig genomgång av funktioner och underhåll också.

Svar från Lint-on AB

Hej Thomas, Vi är tacksamma att du tog dig tid att recensera oss. Superhärligt att höra att ni är nöjda med installationen! Allt gott,

Harri H
Skrev om Lint-on AB

Vi hade en jätte smidig process med Lint-on att installera AC i två rum. De kom på platsbesök att gå genom vad vi behövde, de hade bra rekommendationer, och sen bestämde vi när de skulle komma och installera allt. De gjorde ett jätte fint jobb och löste ett par utmaningar under dagen också. De var bra och lätt att jobba med, och vi definitivt rekommenderar de!

Svar från Lint-on AB

Hej Harri, Härligt att höra att ni är nöjda. Vi är tacksamma att du tog dig tiden att formulera ett omdöme. Stort tack!

Stig Torbjörn D

Svarar snabbt i telefon,kommer på utsatt tid och är bra hantverkare

Vi gör vårat bästa! Tack för din recension! Allt gott

Niklas J
Skrev om Lint-on AB

De var väldigt proffesionella allt från första telefonsamtalet till installationen De kom med bra råd och rekomendationer på vad som var bäst på hur det skulle vara De svarade snabbt på de frågor jag hade så att man kände sig trygg innnan installation Toppen bra!

Stort tack, Niklas! Vi är tacksamma att ha dig som kund. Allt gott

Lars D
Skrev om Lint-on AB

Jätte trevligt bemötande. Uppleva inte som ”sälj-typen” utan man upplevs få ett ärligt syn på vilken system/pump som är bäst för sitt behov. Snabb installation och snyggt utfört. Rekommenderar absolut detta företag till de som funderar på att installera en luftvärmepump eller AC

Svar från Lint-on AB

Tack för din härliga recension! Kul att höra! Vi är tekniker och vill alltid ge dig som kund en produkt som passar förväntningar, önskemål och prisklass. Det värmer att läsa att vi mött detta i din upplevelse av oss! Allt gott

Pia L
Skrev om Lint-on AB

1. Lätt att få persolig kontakt och då ett proffsiigt bemötande 2. De levde till 100 procent upp till båraför väntningar 3. Vi köpte en luftvärmepump och fick den monterad. Från flrsta kontakt levde Lint-on upp till våra förväntningar

Stort tack Pia! Er Fujitsu Nordic Master kommer göra gott i stugan! Allt gott 🙏

Asmir H
Skrev om Lint-on AB

Väldigt proffsigt och snabbt arbete av både Anton och Linus. Otroligt kunniga och bemötande, löste mina problem oerhört smidigt med en ny AC. Kommer absolut rekommendera Lint-on till andra.

Svar från Lint-on AB

Vi är tacksamma och glada att höra att du är nöjd med vår leverans! Allt gott!

Lao E
Skrev om Lint-on AB

Lint-on AB Stort tack till linus som hjälpte mig med flytt av utedel när renovering av tomt hade utförts Alltid trovärdiga seriösa och punktliga. Kan startk säga att detta bolag ger dig trygghet dom vet precis hur man ska ta hand om sina kunder. Använt dom både privat och till mitt arbete.

Tack för din recension! Vi är glada att ha dig som kund, Lao! 😊

Hans Erik B
Skrev om Lint-on AB

Proffsigt och trevligt bemötande, supernöjd med installation av en ny luftvärmepump.

Svar från Lint-on AB

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd. Allt gott

Fiskars A
Skrev om Lint-on AB

Ett mycket väl utfört arbete. Snabb och proffsig

Svar från Lint-on AB

Tack så mycket! Härligt att höra att ni är nöjda med vår service! Allt gott

Thomas T
Skrev om Lint-on AB

Professionella och kunniga, svarade på alla våra frågor/funderingar. Bokning, planering och själva installationen av 2 AC-enheter var hur smidigt som helst. Väldigt nöjda med resultatet och den prisvärda lösningen som Lint-on AB hade att erbjuda. Tack för allt hjälp.

Svar från Lint-on AB

Härligt att vi kunnat hjälpa er. Stort tack för de fina orden. Allt gott till er!

Annika Ö
Skrev om Lint-on AB

Otroligt kunniga, ödmjuka och trevliga killar! Kan verkligen rekommendera dom.

Svar från Lint-on AB

Tack Annika! Vi är tacksamma över att ha dig som kund. Önskar dig allt gott!

Timo S
Skrev om Lint-on AB

Höll vad dom lovade med tid ankomst trevliga killar kommer garanterat rekommendera till andra

Svar från Lint-on AB

Stort tack för förtroendet och den fina recensionen! Önskar dig en härlig sensommar 🙏

Anna M

Bara bra! Trevliga och tillmötesgående

Stort tack, Anna! Vi tycker detsamma om dig! Allt gott

Johan A
Skrev om Lint-on AB

Bra återkoppling direkt vid första kontakt sen har de varit super trevliga hela tiden även vid montering av luftvärme pump!

Svar från Lint-on AB

Stort tack för den fina recensionen 🙏 Allt gott!

Erika K
Skrev om Lint-on AB

Trevliga, kunniga och pedagogiska mot en okunnig köpare. Kylan funkar jättebra.

Svar från Lint-on AB

Vi är glada att kunna hjälpa er i situationen med klimatet i er lägenhet. Svala hälsningar från oss på Lint:on! 😀☀️❄️

Jajja H
Skrev om Lint-on AB

Jag fick en luftvärmepump installerad. Punktligt kom de på överenskommen tid. De arbetade koncentrerat och noggrant. Mycket trevliga killar som jag varmt kan rekommendera.

Svar från Lint-on AB

Hej Jajja, Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme om oss! Härligt att höra att du är nöjd! Allt gott

Bo W
Skrev om Lint-on AB

Bra affärskänsla från start till färdigt överlämnade. Dessutom positiva killar med det lilla extra!

Svar från Lint-on AB

Tack för din fina feedback och att du tog dig tiden att lämna den till oss! Önskar dig en härlig sommar.

Christer H
Skrev om Lint-on AB

Trevliga killar som gjorde ett kanon jobb.

Svar från Lint-on AB

Kul att höra, tack Christer! Önskar er en härlig och sval sommar!

Sebastian F
Skrev om Lint-on AB

Otroligt proffsigt utfört arbete. Allt från första kontakten med diskussioner och råd kring val av utrustning till utförandet av installationen. Supertrevliga killar som jag varmt rekommenderar.

Linus S gillar detta
Svar från Lint-on AB

Härligt att höra att ni är nöjda! Vi är tacksamma att du tog dig tiden att dela med dig av upplevelsen med oss! Önskar er en härlig sommar!

Jenny F
Skrev om Lint-on AB

Snabb och trevlig kommunikation. Väl utfört jobb. Allt var enkelt!

Svar från Lint-on AB

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med oss! Allt gott,

Fredrik Lars Kurth K

Vi anlitade killarna på Lint-on för installation av en Fujitsu Slim Excellence på vår övervåning – och vi kunde inte vara mer nöjda! Installationen blev precis så snygg och genomtänkt som vi hade hoppats på, med den lösning vi själva önskade. Hela teamet var otroligt trevliga, professionella och kunniga. De visade stort engagemang och noggrannhet i allt de gjorde – det märks att de vet vad de håller på med. Vi kan varmt rekommendera Lint-on till alla som funderar på att installera luftvärmepump eller AC. Ni kommer inte att bli besvikna! – Fredrik & Paulina, Sigtuna

Linus S gillar detta
Svar från Lint-on AB

Hej Fredrik och Paulina, Stort tack! Vi är superglada att höra att ni är nöjda med oss. Önskar er en härlig sommar!

Knivsta F
Skrev om Lint-on AB

Trevlig och supersnabb service och installation! Rimliga priser och fint bemötande på plats.

Svar från Lint-on AB

Tack så mycket! Vi är glada att höra att ni uppskattar vår service 🙏 Allt gott!

Margareta W

Snabb och effektiv service. Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt

Svar från Lint-on AB

Tack för att du tar dig tiden att lämna ditt omdöme och upplevelse av oss. Det betyder mycket! Trevlig sommar! /Lint:on

Ali K
Skrev om Lint-on AB

Fantastisk service och proffsig installation! Jag köpte en AC luftkonditionering från Lint-on med både produkt och montering – och jag kunde inte vara mer nöjd!

Svar från Lint-on AB

Stort tack till dig för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse med oss, Ali! Önskar dig en härlig sommar!

Jonas G
Skrev om Lint-on AB

Trevligt bemötande. Svarade sakkunnigt på frågor utan att försöka sälja på mer än nödvändigt. Gjorde kostnadsfritt hembesök som gör att upplevelsen blir mer seriös. Skickade med relevant information för skötsel och drift av värmepump.

Svar från Lint-on AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett så gediget omdöme. Så kul att höra att du är nöjd! Allt gott,