Ljudmakarn

Ljudmakarn

• BadgeTwoYears

Ljudmakarn är ett företag som erbjuder ljud- och HiFi-produkter, online och i butik. Vi har en stor passion för musik och HiFi-anläggningar som realiserar musikens potential. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter som gör just detta, och vi erbjuder mer än gärna rådgivning för att ta fram det bästa ljudsystemet för dig....

96 omdömen om Ljudmakarn

Sedan starten hos Reco 2024

Jonnie G
Skrev om Ljudmakarn

Angenämt finns bara gott säga

Patrik F
Skrev om Ljudmakarn

Bra butik med kunnig och mycket trevlig personal!

Dufresne A
Skrev om Ljudmakarn

Letade högtalare och Kaj i butiken presenterade gåshud i högtalarform. Slog till på ett par Dynaudio Evoke 20 och är supernöjd med både servicen i butiken och ljudet. Och då är de knappt inspelade!

Robert R
Skrev om Ljudmakarn

Riktigt snabb leverans! 100% nöjd med varorna. Kommer handla härifrån fler gånger.

Yngve N
Skrev om Ljudmakarn

Hur nöjd som helst! Jag är en trogen kund sedan 30år jag har ingenting att klaga på Hälsningar Yngve

Förs C
Skrev om Ljudmakarn

Bra och snabb leverans. Tydlig bekräftelse på beställningen. Dessutom en produkt av bästa kvalité!

Mats H
Skrev om Ljudmakarn

Mycket bra service och snabb leverans. Fick varan redan dagen efter min beställning. Toppklass!!

Daniel S
Skrev om Ljudmakarn

Easy fix. Snabb leverans. Uppgraderingen från min slitna SLQD 33 till min nya SL 1500C är bara guld . Snacka om ljudmakarn, toppen. MVH Danne. Karlstad

Svar från Ljudmakarn

Hej Daniel, En väldigt fin uppgradering! Vi önskar dig många sköna lyssningsstunder med din nya skivspelare :) Stort tack för förtroendet och varmt välkommen åter!

Seppo L

Rega Fono Mini A2D MK2 Riaa-steg, dök upp först till rimligt pris-

Svar från Ljudmakarn

Hej Seppo, Tack så väldigt mycket för att du väljer att beställa från oss. Hoppas att du får mycket glädje av ditt nya RIAA-steg :) Återigen stort tack och varmt välkommen åter!

Mikael W
Skrev om Ljudmakarn

Snabb bra service! Allt fungerade smärtfritt.

Svar från Ljudmakarn

Hej Mikael, Vi är väldigt förtjusta i smärtfritt :D Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Lars E
Skrev om Ljudmakarn

Snabb och korrekt leverans. Väldigt bra.

Svar från Ljudmakarn

Hej Lars, Väldigt roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss :) Stort tack för din feedback och fina omdöme och varmt, varmt välkommen åter!

Mikael R
Skrev om Ljudmakarn

Snabb leverans lett att hitta rätt produkt

Svar från Ljudmakarn

Hej Mikael, Ett av våra mål är ju att det ska vara snabbt och smidigt att handla av oss, både i butik och på distans, så det är roligt att få positiv feedback om att vi gör nåt rätt :) Stort tack och varmt välkommen åter!

Lars W
Skrev om Ljudmakarn

Ljudmakarn hade varan jag ville ha och levererade snabbt den till mig med DHL frakt. Vid mejlkontakt med Ljudmakarn så svarade de också genast.

Svar från Ljudmakarn

Hej Lars, Vi är ju väl medvetna om att när man väl har beställt sin vara så vill man ha den så snabbt som möjligt, så vi gör alltid vårt bästa för att hantering och leverans ska vara så smidig och skyndsam som möjligt. Stort tack för din feedback och jättefina omdöme och varmt, varmt välkommen åter!

Fredrik F
Skrev om Ljudmakarn

Tydlig och bra hemsida. Snabb leverans. Helnöjd!

Svar från Ljudmakarn

Hej Fredrik, Det är alltid kul att höra att vårt jobb med att ge en så bra upplevelse med ett köp hos oss som möjligt, oavsett om det sker på distans eller i butik, uppskattas :) Stort tack för din feedback och varmt, varmt välkommen åter!

Peter M
Skrev om Ljudmakarn

Trevlig och snabb kommunikation.

Svar från Ljudmakarn

Hej Peter, Den feedbacken tackar vi för. Det betyder att vi gör rätt, och vi vill väldigt gärna göra rätt :) Stort tack och varmt välkommen åter!

Ove L
Skrev om Ljudmakarn

Fick tydlig och intressant information, handlade lite saker för första gången av dem, tack vare servicen kommer förmodligen handla mera av dem.

Svar från Ljudmakarn

Hej Ove, Vi lägger ner mycket möda och fokus på att vara tydliga och att tillhandahålla efterfrågad information. Kul att det uppskattades :) Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Birger M
Skrev om Ljudmakarn

Beställde produkter till skivspelaren. Leveransen kom fram snabbt och bra. Jag rekommenderar gärna Ljudmakarn, bara ++++ Birger

Svar från Ljudmakarn

Hej Birger, Tack så mycket ditt fina omdöme och betyg av oss. Hoppas att produkterna kommer till mycken användning och varmt välkommen åter :)

Martin B
Skrev om Ljudmakarn

Snabb leverans och fantastisk produkt!

Svar från Ljudmakarn

Hej Martin, Härligt att höra! Vi hoppas så att du blir nöjd med dina nya slutsteg :) Stort tack för ditt fantastiska omdöme och varmt välkommen åter!

Julien R
Skrev om Ljudmakarn

Excellent service. I had to exchange a pre-amp bought on the web place. I went to the shop and they exchanged it for an amp without any issue. Very friendly shop clerk!

Svar från Ljudmakarn

Hi Julien, Sometimes things go wrong, and when that happens we try to accomodate the customer in the best possible way we can. I hope you are satisified with your new amp :) Thank you for your more than nice review of us and welcome back at any time!

Hannes K
Skrev om Ljudmakarn

Supersnabb leverans, köpte demoprodukt till reducerat pris i ”mycket fint skick. Ser ny ut!

Svar från Ljudmakarn

Hej Hannes, Kul att höra att du är nöjd med oss och produkt! Vi beskriver oftast skicket något i underkant på begagnade produkter. Det är bättre att bli positivt överraskad än tvärtom :) Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Tore D

Fin leverans, bara toppen! Mvh Magnus

Svar från Ljudmakarn

Hej Tore, Vi gillar toppen! Många tack för ditt generösa omdöme och varmt välkommen åter :)

Håkan W
Skrev om Ljudmakarn

Snabb och bra leverans, som vanligt

Svar från Ljudmakarn

Hej Håkan, Härligt! Då har vi gjort rätt.. som vanligt :D Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Mikael F
Skrev om Ljudmakarn

Lite seg leverans, hade dock sin förklaring med att de inte hade rätt lagersaldo/sen leverans från grossist. Fick dock en liknande produkt som hade samma egenskaper som den jag beställde. Butiken ringde upp mig för att meddela detta. Kudos👍

Svar från Ljudmakarn

Hej Mikael, Även om vi anstränger oss för att visa ett rätt lagersaldo på alla produkter, så händer det tyvärr att det kan bli fel vid enstaka tillfällen. När något sådant inträffar så försöker vi att hitta en så smidig lösning som möjligt tillsammans med kunden :) Stort tack för din förståelse och för ditt fina omdöme. Varmt välkommen åter!

Hassel C
Skrev om Ljudmakarn

Ett riktigt toppen-gäng, nöje att elda upp pengar hos. All makt åt Tengi, vår befriare.

Hassel C och Ljudmakarn AB gillar detta
Svar från Ljudmakarn

Hej och hallå, Vi försöker ju så gott vi kan att hjälpa till så att det ska bli både så lätt och så rolig eldning som möjligt, såklart ;). Skämt åsido. Ett stort tack för att du återkommande har förtroende för oss och varmt, varmt välkommen igen!

Kevin M
Skrev om Ljudmakarn

Snabb leverans, inga som helst problem!

Svar från Ljudmakarn

Hej Kevin, Härligt att höra att du tyckte att det fungerade fint att handla hos oss. Hoppas att grejerna kommer väl till användning och att det blir många vinyl-musikstunder :) Stort tack för ditt väldigt fina omdöme och varmt välkommen igen!

Pehr W
Skrev om Ljudmakarn

Jag har köpt allt jag idag äger i hi-fi från Ljudmakarn. Det jag gillar med Ljudmakarn är att det är en musikalisk hi-fibutik. Jag bryr mig själv inte så jättemycket om komponenterna i sig. Jag bryr mig om ljudet som kommer ur komponenterna. Dom som jobbar hos Ljudmakarn är jättetrevliga. Dom är också musikaliska. Firmanamnet är väl valt. Dom säljer inte dyra statusprylar. Dom är ljudmakare. Sedan är det alltid den svåra avvägningen mellan pris och ljudkvalitet. Vad är prisvärt? Även här tycker jag dom är duktiga och prestigelösa....

Svar från Ljudmakarn

Hej Pehr, Dels så vill vi buga, bocka och tacka för att du har varit en trogen kund i många år, och dels, såklart, för dom väldigt fina orden du yttrar om oss. Du slår väl egentligen huvudet på spiken vad vi vill, och idogt strävar efter, att Ljudmakarn ska vara. Vi vill rikta ett stort, stort tack till dig både som kund och person, Pehr. Du är alltid varmt välkommen hos oss!

Christer N
Skrev om Ljudmakarn

En av mina bästa kundupplevelser

Svar från Ljudmakarn

Hej Christer, Vi bugar och bockar för dom fina orden och det fina betyget :) Stort tack och varmt välkommen åter!

Hugo E
Skrev om Ljudmakarn

Väldigt nöjd med allt, kvalitet , responstid, priset

Svar från Ljudmakarn

Hej Hugo, Vi försöker alltid göra vårt bästa för att våra kunder ska få en så bra upplevelse så möjligt när man handlar hos oss. Kul att du tycker att våra ansträngningar märks :) Stort tack för ditt väldigt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Peter G
Skrev om Ljudmakarn

Fann en produkt på deras hemsida. Tydligt prissatt och kostnad för frakt var utsatt. Betalningen gick enkelt och snabbt. Snabb leverans av produkt.

Svar från Ljudmakarn

Hej Peter, Kul att höra att du tycker att det gick smidigt och enkelt att handla av oss :) Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Mikael S
Skrev om Ljudmakarn

Svårt att sätta betyg med tanke på att jag köpte en begagnad produkt online. Visste vad jag var ute efter, behövde ingen rådgivning och tog mig sedan förbi butiken för att hämta upp artikeln.

Mikael S och Ljudmakarn AB gillar detta
Svar från Ljudmakarn

Hej Mikael, Ja, det blir ju, som du säger, inte så mycket att gå på när man ska sätta ett betyg. Men vi hoppas du uppskattade enkelheten med att handla hos oss, från att du hittade produkten, lade en beställning i webshopen och när du hämtade den hos oss i butiken :) Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Anders B
Skrev om Ljudmakarn

Beställde en drivrem till min skivspelare dag ett och erhöll den dag två. Kanon!

Svar från Ljudmakarn

Hej Anders, Vad roligt att höra att du uppskattar våra ansträngningar att erbjuda en bra och snabb service :) Tack för ditt jättefina omdöme och varmt, varmt välkommen åter!

Fredrik H
Skrev om Ljudmakarn

Snabbt svar via mail trots midsommar helg, och snabba på att skicka varan. Mycket nöjd

Svar från Ljudmakarn

Hej Fredrik, Vi gör vad vi kan för att hålla så hög kvalitetsnivå som möjligt :) Stort tack för ditt väldigt fina omdöme och varmt, varmt välkommen åter!

Håkan S
Skrev om Ljudmakarn

Gick lätt att hitta fet jag sökte. Snabb leverans utan problem. Inget att klaga på. Verkar har bra grejer generellt

Svar från Ljudmakarn

Hej Håkan, Vi lägger ner stor möda och mycket arbete på att vår hemsida ska vara lätta att navigera och beställa ifrån, och när man väl har gjort det så vill vi såklart se till att få iväg beställningen så fort som möjligt. Vi önskar dig många härliga musikstunder tillsammans med din nya förstärkare :) Stort tack för det fina omdömet och varmt, varmt välkommen åter!

Sam B
Skrev om Ljudmakarn

Bra pris, snabb leverans, bra packat. Bara plus från mig!

Sam B och Ljudmakarn AB gillar detta
Svar från Ljudmakarn

Hej Sam, Det är lite så vi jobbar, här på Ljudmakarn :) Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Jan H
Skrev om Ljudmakarn

Mycket snabb leverans och information om beställningen Uppskattar verkligen 24 månaders garanti på en begagnad produkt

Svar från Ljudmakarn

Hej Jan, I vissa fall har vi möjligheten att vara väldigt generösa med garantier på begagnade produkter, och i det här fallet så hade vi det. Vi önskar dig många härliga musikstunder med din nya DAC :) Stort tack för ditt fina omdöme och varmt, varmt välkommen åter!

Göran S
Skrev om Ljudmakarn

Som gammal kund hos Ljudmakarn har jag många års erfarenhet av hur väl de tar hand om sina kunder. Inte alltid fallet när man besöker hi-fi affärer, men Ljudmakarn har visat hur man bygger ett solitt kundförtroende. Så att jag kommer att vara en trogen kund är väl min givna slutkommentar.

Göran S och Ljudmakarn AB gillar detta
Svar från Ljudmakarn

Hej Göran, Att få sådan här uppskattning tillbaka är ett tecken på att vi gör något rätt, och det värmer rejält. Det gör ju oss bara ännu mer motiverade att fortsätta att lägga ner ett hårt arbete på att erbjuda en så bra service och ett så bra bemötande som möjligt till våra kunder :) Stort tack för det fina omdömet och varmt, varmt välkommen åter!

Jimmy I
Skrev om Ljudmakarn

Trevligt bemötande och snabb leverans

Svar från Ljudmakarn

Hej Jimmy, Hoppas att du får många härliga musikstunder med dina nya hörlurar :) Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Anders E
Skrev om Ljudmakarn

Mycket lättmanövrerad hemsida och väldigt snabb leverans. Ger +++++ och +++++ för alla pengar till barncancerfonden. Hederssamt!!! Supernöjd köpare.

Svar från Ljudmakarn

Hej Anders. Väldigt roligt att få sådan här feedback när vi jobbar hårt för att vår hemsida/webshop ska vara lättöverskådlig, tydlig och enkel att använda :D Stort tack för ditt otroligt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Stefan D
Skrev om Ljudmakarn

Mycket snabb leverans. Bra sortiment.

Svar från Ljudmakarn

Hej Stefan, Stort tack för ditt väldigt fina omdöme :) Varmt välkommen åter!

Simon J
Skrev om Ljudmakarn

Allt gick väldigt smidigt till. Jag fick bra hjälp och tips. Snabb service. Jag han köpa den nya Lyra pickupen innan prishöjningen. Leveranstiden stämde bra med information jag fick. Ibland kan det dra ut på tid för beställningsvanor.

Svar från Ljudmakarn

Hej Simon, Tack så mycket för det fina omdömet! Vi önskar dig många härliga musikstunder tillsammans med din nya Lyra-pickup :) Återigen stort tack och varmt välkommen åter!

Lars E
Skrev om Ljudmakarn

Snabb och bra service. Utbytespads till Audeze hörlurar.

Svar från Ljudmakarn

Hej Lars, Kul att höra att din upplevelse med att välja oss som leverantör var så positiv :) Vi tackar så väldigt för det fina omdömet och önskar dig varmt välkommen åter!

Ulf H
Skrev om Ljudmakarn

Ingen stor affär. Jag skickade efter en nålvåg till min vinylspelare.

Svar från Ljudmakarn

Hej Ulf, Det här ju inte helt sällan som det är detaljerna som räknas. Att kunna förvissa sig om att rätt nåltryck är inställt är inte helt oviktigt :) Tack så väldigt mycket för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Hörlurar H
Skrev om Ljudmakarn

Köpte lurar från Focal. Demoex till ett bra pris. Levererades oerhört snabbt, dagen efter jag beställt kom DHL med hemleverans. Totalt sett väldigt enkelt och bra att handla.

Svar från Ljudmakarn

Hej och hallå! Tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi hoppas att du blir nöjd med hörlurarna och att dom kommer till mycken användning :) Varmt välkommen åter!

Claes W
Skrev om Ljudmakarn

Snabba och bra leveranser. Trevligt bemötande när man har frågor eller problem.

Svar från Ljudmakarn

Hej Claes, Vi försöker så gott vi kan att sträva mot att vara trevliga och bemöta våra kunder vänligt. Vi tänker att det är bra i det långa loppet att göra så :) Tack så mycket för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Andreas L
Skrev om Ljudmakarn

Bra support, trevlig personal, svarar snabbt :) Gillar verkligen att handla från Ljudmakarn!

Svar från Ljudmakarn

Hej Andreas, All feedback är bra feedback. Men det är klart att det är extra roligt att höra att våra kunder är nöjda med sina upplevelser hos oss, vare sig det är direkt i butiken eller på distans :) Tack så mycket för ditt väldigt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Martin Oskar E
Skrev om Ljudmakarn

Mycket bra kommunikation och service!

Svar från Ljudmakarn

Hej Martin, Det gläder oss att höra :) Vi tackar så väldigt för det fina omdömet och önskar dig varmt välkommen åter!

Henrik A
Skrev om Ljudmakarn

Enkelt, Smidigt och snabb leverans!

Svar från Ljudmakarn

Hej Henrik, Härligt att höra att din upplevelse att handla hos oss var just, enkel, smidig och snabb :) Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Victor L
Skrev om Ljudmakarn

Snabba bra service trevliga i butiken

Svar från Ljudmakarn

Hej Victor, Tack så väldigt mycket för dom fina orden och det fina omdömet du har gett oss. Hoppas att du får många fina musikstunder med produkten du har köpt av oss :) Återigen ett stort tack och varmt välkommen åter!

Mattias A
Skrev om Ljudmakarn

Enkel beställning och snabb leverans samt väl emballerat.

Svar från Ljudmakarn

Hej Mattias, Vad roligt att höra att du är nöjd med att handla från oss. Hoppas att du får många härliga musikstunder med dina nya hörlurar :) Tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen tillbaka!

Christoffer T

Bra och professionell service

Svar från Ljudmakarn

Hej Cristoffer, Vi jobbar hårt för att göra upplevelsen hos oss så bra som möjligt, så det är såklart roligt att få feedback om att vi lyckats med det :) Tack så väldigt mycket för ditt väldigt fina omdöme och varmt välkommen åter!