Ljus-butiken.se

Anders L

Bra produkt, bra leverans! Xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Carinéa C
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabb leverans. Varan överensstämmer med bild och information. Nöjd med storlek.

Emma S
Skrev om Ljus-butiken.se

Fin lampa! Och snabb leverans! dock lite dålig beskrivning, kanten runt lanpan är grå och inte svart som bilderna visar och det är inget som står i beskrivning, inte heller att man behöver köpa kopplingsats för att montera lampan till lampproppen.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Emma, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med lampan och leveransen Vi uppskattar verkligen din feedback kring produktbeskrivningen. Att kanten upplevs mer grå än svart är viktigt för oss att få veta – vi ska självklart se över både bilder och text så att det stämmer bättre överens med verkligheten. Dessvärre kommer alla våra taklampor utan stick propp, detta enligt EU-standard. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Susanne B
Skrev om Ljus-butiken.se

Jag köpte en Flowerbudlampa och är mycket nöjd med leveransen. Lampan är precis i färg och utseende som jag tänkt mig, greige!Förstår inte vad ni menar med betyg, var ska jag visa det?

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Susanne, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med din Flowerbud och att färgen greige blev precis som du tänkt dig När det gäller betyg så menar vi stjärnbetyget (1–5 stjärnor) som man kan ange i samband med att man skriver sitt omdöme, oftast via länken man får på mejl när man mottagit sin order. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Anna O
Skrev om Ljus-butiken.se

Mycket snygg lampa, som lätt laddas upp och ger ett behagligt ljus.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Anna, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med lampan och att du upplever både laddningen som smidig och ljuset som behagligt – precis så vi vill att det ska kännas. Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse, det betyder mycket för oss Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Pether L
Skrev om Ljus-butiken.se

Funkade perfekt. Snabb leverans till o med en dag innan utsatt tid. Lampan jag köpte var oxå helt enligt mina önskemål. Jättefin! / Pether

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Pether, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen kom redan innan utsatt tid och att lampan var helt enligt dina önskemål – det gör oss verkligen glada. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa lampa Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Åsa P

Snabb, oproblematisk leverans!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Åsa, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att leveransen var snabb och oproblematisk – precis så vi vill att det ska vara. Varmt välkommen tillbaka till oss Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Ingrid L
Skrev om Ljus-butiken.se

Gick bra att beställa gåva till annan person. Leveranskedjan ingav förtroende.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Ingrid, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att det fungerade smidigt att beställa en gåva till någon annan och att leveranskedjan kändes trygg hela vägen. Det betyder mycket för oss att du kände förtroende genom hela köpupplevelsen. Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Torsten H
Skrev om Ljus-butiken.se

Väldigt nöjd med mina ”svamplampor”

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Torsten, Tack för ditt fina omdöme! Så kul att du är nöjd med dina Flowerbuds – de skapar verkligen en mysig känsla i hemmet Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa lampa Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Maria L
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabb leverans. Det var fel på min lampa men jag fick snabb hjälp och ett fint bemötande från kundtjänst

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Maria, Tack för ditt fina omdöme! Vad skönt att höra att leveransen gick snabbt och att du kände dig väl bemött när något inte blev helt rätt. Vi gör alltid vårt bästa för att lösa det snabbt och smidigt när ett fel uppstår, så det betyder mycket att du upplevde hjälpen som både snabb och trevlig. Varmt välkommen tillbaka till oss! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Jessica R
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabb leverans, tog bara fyra dagar. Sedan extremt bra bemötande av kundtjänst när ett fel på lampan behövde åtgärdas. Fick en ny lampa inom mindre än en vecka.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Jessica, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med hur vi hanterade ärendet. Det är självklart för oss att lösa det snabbt när något inte blir helt rätt, så det känns extra bra att du upplevde bemötandet som positivt och att du fick din nya lampa så snabbt. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Kristina B
Skrev om Ljus-butiken.se

Jag upplevde att lampan som är en replika på originalet var ”äkta” vara med nedsatt pris. Vilket det inte var. Lampan hade ett normalpris för pris för en tvättäkta kopia. Upplever mig lite lurad faktiskt. Men jag behåller den för att ha i våran skärgårdsstuga, syftet var inte det när jag beställde den.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Kristina, Vi beklagar verkligen att du upplevt det så – det är tråkigt att höra och absolut inte den känsla vi vill att någon kund ska ha. Vi vill vara tydliga med att vi har en egen tillverkare för alla våra lampor. Det innebär att vi inte säljer från andra varumärken, utan våra egna modeller som kan vara inspirerade av en viss stil. Våra priser speglar material, konstruktion och kvalitet – inte ett nedsatt originalpris. Om något i presentationen har upplevts otydligt tar vi det på allvar och ser gärna över det....

Volodymyr G
Skrev om Ljus-butiken.se

Hittade det jag sökte till ett bra pris. Snabb service och jag är mycket nöjd med köpet. Rekommenderas!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Volodymyr, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du hittade det du sökte till ett bra pris och att du är nöjd med både service och köp. Tack för rekommendationen – det betyder verkligen mycket för oss Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Ulrika K
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabb leverans av en underbart vacker lampa som svävar som ett moln över matbordet!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Ulrika, Tack för ditt fina omdöme! “Som ett moln över matbordet” låter helt magiskt, precis den känslan vi vill att våra lampor ska skapa. Så roligt att du är nöjd både med leveransen och lampan. Du är varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags för nästa lampa Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Hans P
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabb leverans, men produkten som jag köpte var utformad/tillverkad/hade annan funktion än bild av produkten på hemsidan visade. Det finns andra produkter på hemsidan som verkar fina som skulle kunna passa istället, men kommer inte beställa något nu.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Hans, Tack för att du delar med dig! Vi är glada att leveransen gick snabbt, men det är såklart tråkigt att produkten inte motsvarade bilden och dina förväntningar. Det är viktigt för oss att våra produktbilder och beskrivningar stämmer överens med verkligheten. Hör gärna av dig till oss och berätta vilken produkt det gäller samt vad som upplevdes annorlunda, så kan vi se över det direkt och rätta till om något blivit fel. Du är alltid varmt välkommen tillbaka, och vi hjälper dig gärna hitta ett alternativ som passar dig bättre framöver. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Anne-christine A
Skrev om Ljus-butiken.se

Ljusbutiken hade produkten jag sökte och levererade snabbt och bra. Är dock inte helt nöjd med lampan, hade önskat en ljusare nyans och den blir snabbt ljussvag och behöver laddas ofta.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Anne-Christine Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen – men vi förstår såklart att det är tråkigt när lampan inte riktigt lever upp till förväntningarna. Gällande ljusstyrkan och batteritiden kan det skilja beroende på vilken ljusnivå som används, då högsta styrkan drar mer batteri och behöver laddas oftare. Om du upplever att den blir ovanligt snabbt ljussvag får du gärna kontakta oss via mejl så kikar vi närmare på det och hjälper dig vidare. Tack igen...

Jannice E
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabb leverans, var nöjd med varan.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Jannice, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med din vara – det betyder mycket för oss Varmt välkommen tillbaka till oss på Ljus-butiken.se! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Lisa K
Skrev om Ljus-butiken.se

Produkten jag önskade fanns tillgänglig och köpet var smidigt att genomföra. Jag tycker det är en fördel att butiken är kopplad till Klarna så att jag får lite betänketid. Bra produkt, fungerar som den ska och jag är jättenöjd!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Lisa, Tack för ditt fina och utförliga omdöme! Vad roligt att höra att köpet gick smidigt, att du uppskattar möjligheten att betala med Klarna och att produkten fungerar precis som den ska. Det betyder mycket för oss att du är nöjd – varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa lampa Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Angelica A
Skrev om Ljus-butiken.se

Smidig och snabb leverans. Superfin lampa!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Angelica Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick smidigt och snabbt – och framför allt att du är nöjd med din nya lampa. Du är varmt välkommen att handla hos oss igen framöver Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Viveka B
Skrev om Ljus-butiken.se

Dyrt med retur lampan ej vad jag förväntade mig.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Viveka, Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att lampan inte motsvarade dina förväntningar och att returen upplevdes som dyr. Vi försöker alltid hålla våra priser så konkurrenskraftiga som möjligt och följer våra returvillkor som framgår på hemsidan. Om du upplever att något inte stämmer eller har frågor kring din retur är du varmt välkommen att mejla oss med ditt ordernummer så ser vi till att hjälpa dig vidare. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Annika P
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabb leverans och lampan är otroligt fin, så nöjd. Kommer definitivt att handla där igen.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Annika, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är så nöjd med lampan. Du är varmt välkommen tillbaka när som helst Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Margareta E
Skrev om Ljus-butiken.se

Jag har ännu inte fått min leverans. Kontaktade kundtjänst ett par dagar efter beräknat leveransdatum Fick till svar att de skulle höra med lagret. Nu ytterligare en vecka senare har jag inte fått något besked. Hade jag bara fått info om status hade jag varit nöjd, jag förstår att man kan sälja slut men uppdatera då era kunder!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Margareta, Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen din frustration och beklagar att du inte fått någon uppdatering i tid – det ska självklart inte behöva vara så. Du har helt rätt i att tydlig information och löpande status är viktigt, även vid förseningar. Vi tar till oss av din feedback och ser över våra rutiner så att detta inte ska hända igen. Vänligen kontakta oss gärna igen så ser vi till att ge dig ett tydligt besked om status direkt. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Gunilla S
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabb leverans. Lampan utan problem.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Gunilla, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att allt fungerade utan problem. Du är varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Liselott G
Skrev om Ljus-butiken.se

Jättefin lampa, färgen överensstämmer bra! Vill ha fler!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Liselott, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både lampan och färgen. Du är varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags för nästa Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Frederic M
Skrev om Ljus-butiken.se

Bra service. De krånglade inte med returen

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Frederic, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde returen som smidig – det är precis så vi vill att det ska kännas. Du är varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Mia E

Krångligt att sätta upp lampan, ligger kvar i kartongen mvh Mia 0703029260

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Mia, Tack för att du delar med dig och vi beklagar det inträffade – tråkigt att höra att uppsättningen upplevdes krånglig. Det ska självklart kännas smidigt att komma igång med sin lampa. Vi hjälper dig gärna steg för steg eller ordnar en lösning som passar dig. Hör gärna av dig till vår kundservice via mejl eller chatt på hemsidan, så ser vi till att hjälpa dig vidare så att lampan kommer på plats Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Julia L
Skrev om Ljus-butiken.se

Jättebra och smidigt! Väldigt nöjd med min lampa:)

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Julia, Tack för ditt fina omdöme! Så kul att höra att du är nöjd och att allt fungerade smidigt. Hoppas lampan lyser upp ditt hem länge Du är varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Lena H
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabb leverans och väldigt nöjd med produkten jag köpte.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten - det glädjer oss verkligen Du är varmt välkommen tillbaka till oss när som helst Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Monica S
Skrev om Ljus-butiken.se

Jag är nöjd. Hög kvalitet på företaget i alla led.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Monica, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra - vi uppskattar verkligen dina ord och är glada att du upplever hög kvalitet i alla led Varmt välkommen tillbaka Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Leif A
Skrev om Ljus-butiken.se

Hittade lamporna på nätet,, beställde en av modellen "Sailing" i storlek 80 cm,, när jag fick hem den noterade jag att de blev alldeles för stor.. kontaktade butiken och åkte sedan och bytte den till en mindre, 60 cm. Originalförpackningen hade jag förvisso kvar men rejält isärtagen... inga problem.. fick senare ett mail om att jag fått pengar i retur eftersom 60 cm modellen var billigare än 80 cm... imponerande.. Sammantaget mer än nöjd, både med själva lampan..blev perfekt och verkar vara av toppkvalité men kanske än mer av det professionella bemötandet... Leif Andrén

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Leif, Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme – det uppskattar vi verkligen. Vad roligt att höra att taklampan Sailing blev perfekt i rätt storlek och att du är nöjd både med kvaliteten och hur bytet hanterades. Vi försöker alltid göra processen så smidig och rättvis som möjligt, så din återkoppling värmer extra. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Anette A
Skrev om Ljus-butiken.se

så nöjd med de lampor som jag köpt!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Anette, Tack för ditt omdöme! Vi blir verkligen glada över att du är nöjd med lamporna och vi hoppas de skapar rätt känsla hemma hos dig Varmt välkommen tillbaka till oss på Ljus-butiken Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Julia L
Skrev om Ljus-butiken.se

Väldigt hjälpsam och engagerad personal.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Julia, Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du upplever vår personal som hjälpsam och engagerad - varmt välkommen tillbaka Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Nedzad S
Skrev om Ljus-butiken.se

Att handla det gick bra,men när fick lampan hem levererat och då visade sig att det var inte som står i specifikation ,lampan skulle hålla i 10 timar men det håller knappt 3 tim.Jag är jätte besviken.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Nedzad, Tack för att du delar din upplevelse! Vi förstår verkligen din besvikelse och beklagar upplevelsen. Lampan har en lystid på cirka 6–10 timmar beroende på ljusstyrka och användning. Vi kan se att vi redan har skapat ett reklamationsärende för ditt ärende och kommer självklart att hjälpa dig vidare så att detta löses på bästa sätt. Tveka inte att återkomma om du har fler frågor under tiden. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Lena S
Skrev om Ljus-butiken.se

Fina lampor och snabb leverans !

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både lamporna och leveransen - det glädjer oss Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Karin H
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabbt och effektivt order och leverans. Lampan som jag tittat på ett tag, var så fin och modern. Bra present till dottern som flyttat till eget.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Karin, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att lampan levde upp till förväntningarna. Vi håller med - en perfekt present till någon som flyttat till eget Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Siv S
Skrev om Ljus-butiken.se

Lamporna är ej levererade 20260126! Lätt att beställa!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Siv, Tack för att du delar din upplevelse! Vad bra att beställningen var smidig – vi beklagar verkligen att lamporna ännu inte levererats. Leveranser kan ibland bli försenade, men vi hjälper gärna till att kontrollera status direkt. Kontakta oss gärna så tittar vi på det omgående. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Angela L
Skrev om Ljus-butiken.se

Fungerade helt perfekt! Och supersnabb leverans. Kommer absolut att handla där igen!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Angela, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade perfekt och att leveransen var snabb Du är varmt välkommen att handla hos oss igen Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Agneta S
Skrev om Ljus-butiken.se

Bra varor och priser samt snabb leverans

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Agneta, Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du är nöjd med både varorna, priserna och den snabba leveransen - det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Emilia Mia Anneli S
Skrev om Ljus-butiken.se

Jättefin produkt, bra kvalitet & pris, snabb leverans. Topp!

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Emilia, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkt, kvalitet, pris och leverans - det glädjer oss verkligen Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Marko N
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabba leveranser, har bra urval av lampor.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Marko, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar både våra snabba leveranser och vårt sortiment av lampor - det glädjer oss Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Rebecka P
Skrev om Ljus-butiken.se

Beställt en lampa som visat sig inte finnas i lager… Detta uppmärksammas först när jag själv hör av mig och frågar varför leveransen tar så lång tid. Efterfrågar var jag kan få för kompensation men får till svar att det inte går att kompensera och att jag får vänta på min beställning tills att den åter finns i lager.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Rebecka, Tack för att du delar med dig och vi beklagar verkligen den bristande informationen kring lagersaldot. Det är förståeligt att det känns frustrerande när du själv behöver höra av dig för att få besked om förseningen. Vi tar till oss av kritiken och ser över våra rutiner så att liknande situationer inte uppstår framöver Vi förstår din frustration kring väntetiden och att du efterfrågade kompensation. I vissa fall kan vi dessvärre inte erbjuda kompensation, men vi tar till oss av din feedback och ser över hur...

Christina T
Skrev om Ljus-butiken.se

Helt ok! Skickat retur- fungerade utan några problem.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Christina, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Skönt att höra att returen fungerade smidigt och utan problem. Du är varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Caroline Thérese Annie Sofia E

Beställde två Flowerbud portabla lampor. Båda var defekta. Mycket krångel och många mejl för att få en retursedel, vilket inte följde med från början. Billiga kopior och butiken sysslar med dropshipping. När jag efter Mycket om och men fick igenom en retur, så kräver de mig på 149 kr för returfrakt! Som att jag ska straffas för att de skickar mig två defekta lampor. Mycket besviken och är övertygad om att jag är långt ifrån ensam om problem med denna butik. Skulle aldrig rekommendera någon att handla från denna butik.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Caroline, Vi beklagar att din upplevelse inte blev som förväntat. Vid reklamation följer vi alltid gällande konsumentlagstiftning. Enligt lag har vi som näringsidkare rätt att i första hand erbjuda åtgärd, exempelvis genom ersättningsvara. Om denna lösning inte önskas hanteras ärendet istället som en retur enligt våra villkor. Vi vill även förtydliga att vi inte arbetar med dropshipping. Alla produkter lagerhålls och skickas från vårt eget lager i Landvetter. Retur sker digitalt och returetikett hämtas via kundens orderprofil. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Anneli M
Skrev om Ljus-butiken.se

Snabb leverans, tydlig instruktion.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Anneli, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att instruktionen var tydlig. Det uppskattar vi verkligen Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Marianne L
Skrev om Ljus-butiken.se

Ej fått besked om varan har levererats och det är 1 månaden sedan beställningen.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Marianne, Tack för att du delar med dig! Vi beklagar verkligen att du ännu inte fått besked om leveransen – det är självklart inte okej att behöva vänta så här länge utan tydlig information. För att vi snabbt ska kunna kontrollera status på din order och spårning, ber vi dig att återkomma med ditt ordernummer. Då kan vi direkt se om försändelsen är levererad, försenad eller om något gått fel under transporten, och vid behov vidta åtgärd omgående. Tack för ditt tålamod, och återigen beklagar vi verkligen besväret Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Ann-Louise W
Skrev om Ljus-butiken.se

Snygg lampa men går inte att jämföra med Flowerpot. Den blir snabbt urladdad.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Ann-Louise, Tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att du tycker lampan är snygg. För bästa funktion behöver lampan laddas i 6–8 timmar med den medföljande kabel (USB-C till USB-A) och ingen annan, då andra kablar kan påverka och i vissa fall skada batteriet. Efter full laddning har lampan en lystid på cirka 6–10 timmar, beroende på vald ljusstyrka och hur den används. Vi uppskattar att du delar din feedback. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Emma S
Skrev om Ljus-butiken.se

Jag har lagt min beställning för två veckor sedan och varan är inte ens ute för leverans. Har mailat och frågat hur det går men inte fått återkoppling.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Emma, Tack för att du delar din upplevelse! Vi beklagar verkligen att du inte fått återkoppling och för förseningen kring din order. Det är självklart inte den service vi vill erbjuda. Vänligen mejla oss igen med ditt ordernummer så ser vi över ärendet och hjälper dig vidare så snabbt som möjligt. Tack för ditt tålamod Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Afsaneh M
Skrev om Ljus-butiken.se

Det var bra pris och smidigt att beställa

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Afsaneh, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ett bra pris och att beställningen var smidig - det glädjer oss Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Kristina S
Skrev om Ljus-butiken.se

Beställning och leverans fungerade bra. Köpte lampa till köket, nöjd med den förutom att den inte var komplett med kontakt. Till det priset borde det funnits kontakt 🔌 man ska inte behöva ut och handla det 😕

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Kristina, Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse. Vad roligt att höra att beställning och leverans fungerade bra och att du är nöjd med lampan i övrigt. Våra taklampor levereras utan stick adapter enligt gällande EU-standard. Vi har full förståelse för att detta kan upplevas som en nackdel och uppskattar verkligen att du delar med dig av din feedback. Tack igen för att du tog dig tid att lämna ett omdöme - varmt välkommen tillbaka Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken

Catarina B
Skrev om Ljus-butiken.se

Det var enkelt och inspirerande att handla. Men jag har inte hört något om leveransen och det är mer än 2 veckor sedan jag beställde. När jag beställde förstod jag det som att leveransen bara skulle ta några dagar, men har inte fått någon information ännu.

Svar från Ljus-butiken.se

Hej Catarina, Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig! Vi beklagar verkligen att du inte fått någon återkoppling kring leveransen och förstår att detta känns frustrerande. I vissa fall kan leveransen ta längre tid än beräknat, men detta ska självklart kommuniceras tydligare från vår sida. Vänligen mejla oss med ditt ordernummer så hjälper vi dig att kontrollera status och lösa detta så snabbt som möjligt. Varmt tack för ditt tålamod Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken