Logofactory Sverige AB

Logofactory Sverige AB

logofactory.se
  • BadgeFourYears
4.9

Logofactory är en komplett företagsbyrå med en såndär härlig "norrländsk toutch"! Vi får företag över hela Sverige att synas och sticka ut med premiumprodukter som är customförädlade. Hos oss kan ni få hjälp med en komplett helhet, så att ni slipper tänka och lägga tid på massa annat än det Ni är proffs på. Vi hjälper er...

158 omdömen om Logofactory Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2022

Anders H
Skrev om Logofactory Sverige AB

Frida på Logofactory har hand om vår hemsida och tillhandahåller den med mail. Fixar kläder när vi behöver. Alltid 110% service från henne och ett bemötande precis som det ska vara! Serviceminded ut i fingerspetsarna! Rekommenderar verkligen Logofactory!

Monica S
Skrev om Logofactory Sverige AB

Fantastisk fin hjälp att få fram en snygg design till mössa. Utlovad leveranstid stämde och 4 st extra mössor skickades med. Kanonfina mössor i jättefin kvalité. Högsta betyg! Rekommenderas!

Svar från Logofactory Sverige AB

Åh vilket fint omdöme, tack snälla! Hoppas mössorna värmer gott i vinter och välkommen åter om du önskar skiss på något annat! Hälsningar Frida

Björn L
Skrev om Logofactory Sverige AB

Logofactory är kanon! Väldigt hjälpsamma och serviceminded. Gör det där lilla extra för att resultatet ska bli som du vill🤩 /BoomBox Entreprenad

Svar från Logofactory Sverige AB

Tack Björn för ditt fina omdöme! 🥰 Hoppas du haft en toppenhelg! På återseende!

DANIEL R
Skrev om Logofactory Sverige AB

Proffsigt bemötande och bra service! Vi är supernöjda med mössorna och kommer återkomma i framtiden. Daniel DR Elteknik

Svar från Logofactory Sverige AB

Tack för omdömet, vilken kanonstart på måndagen! Hoppas du får en grym vecka och du är så välkommen att återkomma om du kommer på något annat vi ska skissa på! Hälsningar från Frida

Mathias N

Grym service ✌️ ✌️

Svar från Logofactory Sverige AB

Tack och vad kul att du fått den upplevelsen av oss, det värmer! På återseende! Ha en grym dag, hälsningar Frida

Carl Johan F
Skrev om Logofactory Sverige AB

Bra respons på förfrågan och snabb leverans.

Svar från Logofactory Sverige AB

Kul att du uppskattade vår service, tack för omdömet. Välkommen åter och passar på o önska dig en trevlig helg!

Patrik J

Världsklass som vanligt av Frida👏👏👏👏👏

Svar från Logofactory Sverige AB

Tackar och bugar för ditt så fina omdöme, det betyder massor! Önskar sig en fortsatt fin vecka! Hälsningar från Frida

Johan A

Härlig energi. Snabb leverans

Svar från Logofactory Sverige AB

Tackar ödmjukast för ett trevligt omdöme! På återseende! Önskar dig en fin vecka! Hälsningar Frida

Tommy J
Skrev om Logofactory Sverige AB

Alltid serviceminded och kommer med egna förslag. Oftast snabb hantering av beställningar.

Freddie Ö

Lyhörd och professionell service 👌 / Åby Vvs Installationer AB

Svar från Logofactory Sverige AB

Tackar o bugar för ett lika proffsig omdöme! Sköt om dig Freddie så hörs vi mer! :) Hälsningar Frida

Jimmy L
Skrev om Logofactory Sverige AB

Snabb och smidig leverans. Blev otroligt nöjd med mina flaggor 🏳️✅

Prestige Golv Sthlm AB
Skrev om Logofactory Sverige AB

Superbra service. Skapade min logga samt tryckte upp på tshirtar som blev sjukt bra 🙏🏻 /Christoffer, Prestige Golv

Svar från Logofactory Sverige AB

Tack Christoffer för omdömet och så kul o höra att du gillade tisharna! 🙌

Andreas S
Skrev om Logofactory Sverige AB

Proffs! Bra service och bra tips på snygga produkter!

Jonas L
Skrev om Logofactory Sverige AB

Superbra service och snabb leverans!

Svar från Logofactory Sverige AB

Tack för att du tog dig tid o skriva ett omdöme, betyder massor för oss! 🏁

Lukas Emil Allan A
Skrev om Logofactory Sverige AB

Litet företag med hjärtat på rätt ställe! Gör allt för sina kunder. Hoppas semestern varit fantastisk den här ni verkligen förtjänat! Välkomna tillbaka.

Svar från Logofactory Sverige AB

Tusen tack för ett så fint omdöme 🫶 Hoppas du också haft en fin sommar!

Erik P
Skrev om Logofactory Sverige AB

Har beställt allt från kläder till kepsar och fulmössor. Superbra hjälp med servicen och alltid snabba svar med alternativ på tryck och kepsmodeller!

Hej Erik, tack snälla för omdömet! Önskar dig en fortsatt fin sommar! / Frida

Jim Anders F
Skrev om Logofactory Sverige AB

Skickade en förfrågan till Logofactory och fick ett svar utav Frida som säger: Det löser vi självklart minimum 35st loggor. JÄTTEGLAD blev jag och skickade dom allt jag vela att dom skulle skapa åt mig, sen gick dom upp i rök, har nu väntat på svar i över 2 månader. Att inte företaget är i KONKURS (eller det kanske det är vad vet jag, får ej tag i dom). Värre kundkontakt har jag aldrig upplevt. För allt i världen sök er till ett annat företag!

Svar från Logofactory Sverige AB

Hej Jim! Nu blev jag ledsen, känns nästan lite oförtjänt att få ett dålig omdöme för att det är semestertider och att vi för första gången på typ 5 år tar lite riktig semester med familjen... alla våra leverantörer har också klappat ihop under sommaren tyvärr men jag brukar inte skriva dåliga omdömen för det utan väntar tills sommaren är över istället. Till er andra som läser - vi är snart tillbaka och hoppas på lite förståelse att man kan vara ledig även som företagare....Ha en fortsatt fin sommar sålänge ändå Jim! 🏁 Hälsningar Frida

Torgny E
Skrev om Logofactory Sverige AB

Jag kontaktade Logofactory Sverige AB för att få hjälp att skapa en kvalitativ logotyp till mitt företag. Fullt medveten om att det inte är det billigaste alternativet och därmed hade jag högt ställda förväntningar på leveransen. Redan tidigt i kontakten upplevde jag sena svar och ursäkter för att det dragit ut på tiden och därför frågade jag vilka förväntningar jag kunde ha på en leverans tidsmässigt och vi var båda insatta i dessa förväntningarna. Trots det tog det väldigt lång tid från beställning till leverans och mellan...

Svar från Logofactory Sverige AB

Hej Torgny, tack att du ändå lägger ner lite tid för ett omdöme. Tänker inte bortförklara något men vi har som du säger upp över väggarna med att göra och ett vanligt liv att försöka hinna med, det är en svår balans som jag tror många småföretagare känner igen sig i. Efter operationen borde jag själv absolut checkat ut 100% egentligen, (vill inte nämna detta egentligen men vill inte heller att andra som läser tror att vi jobbar på detta sätt hela tiden) men som företagare tänker man annorlunda...jag tror många företagare...

Mattz B

Super bra som alltid Mattz Hyr en timme i Nacka

Svar från Logofactory Sverige AB

Du är lika bra som alltid du med Mattz! Tack snälla för att du tog dig tid o skriva ett omdöme! Hälsningar Frida

Daniel H
Skrev om Logofactory Sverige AB

Vi anlitar Logofactory både för SEO, hemsida, profilprodukter och designråd i stort. Den service och det engagemang vi får från Frida är verkligen på topp! Som ekonomer är inte design vår starkaste gren och där behöver vi någon som talar om för oss vad som är bra eller ger oss konkreta förslag att välja emellan. Det får vi varje gång. Dessutom får vi tips och idéer hela tiden på vad som kan förbättras utan att vi ens frågar efter det. Vi får också många mejl från företag som vill förbättra allt från SEO resultat till att...

Årstavikens B

Alltid bra service

Thorbjörn B
Skrev om Logofactory Sverige AB

Extremt bra bemötande och levererat ett superbra produkt kommer definitivt att lägga fler beställningar hos logoFactory.

Gabriel N
Skrev om Logofactory Sverige AB

Jag hörde av mig till Logofactory för att få hjälp med att omvandla min logga till ett tryckvänligt format. De var oerhört snabba med att hjälpa mig, vilket jag verkligen uppskattade. Jag kan varmt rekommendera företaget!

Svar från Logofactory Sverige AB

Tusen tack Gabriel för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och så kul att få läsa att du känner dig nöjd med vår tjänst. På återseende och passar på att önska dig en trevlig vår! / Logofactory

Daniel Mo N
Skrev om Logofactory Sverige AB

Hög nivå på servicen! Rekommenderar starkt

Isak Å
Skrev om Logofactory Sverige AB

Mycket bra och hjälpsam med allt. Mössorna vi fick var över förväntan, riktigt snygga och grym kvalité

Linda R
Skrev om Logofactory Sverige AB

Finfina mössor med bra kvalité och vi fick hjälp med att fixa till loggan snyggt. Snabb återkopppling när man mailat och haft frågor om produkt och leverans, Frida är en tjej som kan service och tar hand om sina kunder.

Svar från Logofactory Sverige AB

Tusen tack Linda - vad roligt att få läsa ditt fina omdöme, hoppas grabbarna gillar mössorna och att dom kommer till väl användning!

Alejandro S

Snabb service & fina mössor. Mer än nöjd

Kim L
Skrev om Logofactory Sverige AB

Enkelt ha att göra med snabbat kommer förslag på hur det kunde se ut Vänligt bemötande Riktigt bra reklam firma Järnkrokchoppers /Kim

Benny J
Skrev om Logofactory Sverige AB

Trevligt bemötande. Snabb återkoppling. Pålitlig.

Svar från Logofactory Sverige AB

Tack Benny för ett fint omdöme! Passar på att önska dig en God Jul & ett gott nytt år!

Erik B
Skrev om Logofactory Sverige AB

Alltid bästa hjälpen jag, grymma produkter och snabb leverans. Att man också kan bolla idéer och få hjälp redan i det stadiet är guld värt. Service som gör att man som kund kommer tillbaka igen och igen.

Svar från Logofactory Sverige AB

Tack för omdömet och vad glad vi blir att du uppskattar vår service, vi kämpar på med den allt vi kan! På återseende Erik så hoppas jag vi hörs snart igen, du vet - det är bara o tjoa till om du kommer på något! Ha en fortsatt fin helg sålänge! Juliga hälsningar Frida

Jonas Å
Skrev om Logofactory Sverige AB

Fungerade bra med fakturan på mailen. Jag tycker, men vet inte vem som bestämmer, att jag vill ha produkten först, innan jag betalar fakturan. Nu nästan köper man varan utan att man vet hur den ser ut. Det kanske inte ligger på ert bord, men jag vill gärna ha produkten innan jag betalar.

Svar från Logofactory Sverige AB

Tack ändå för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Av säkerhetsskäl tar vi förskott på första ordern av nya kunder som antingen är relativt nystartade eller är enskilda. Säkerhet helt enkelt av erfarenheter, tyvärr.. Men jag hoppas man kan kika på våra tidigare omdömen o Instagram mm för få en känsla om vår nivå av produkter. Hoppas du blir nöjd Jonas! Bara o skriva vid minsta fråga o förskott är somsagt Endast Första ordern. 💪 Allt gott! / Frida

Johan S
Skrev om Logofactory Sverige AB

Riktigt bra service och kvalitets produkter. Blev supernöjd

Svar från Logofactory Sverige AB

Välsigt roligt o läsa, tack för din tid att lämna ett omdöme! Hoppas vi hörs mer, sköt om dig!

CHRISTOFFER A
Skrev om Logofactory Sverige AB

Alltid service i norrländs världsklass 👌

Hansa L
Skrev om Logofactory Sverige AB

Bra och snabbt bemötande. Snabba leveranser.

Stefan N
Skrev om Logofactory Sverige AB

Bra pris, underbar service och kepsarna med 3D-brodyr är vi supernöjda med. Rekommenderar varmt Logofactory Sverige AB!! / Stefan Nelmo AB

Daniel H
Skrev om Logofactory Sverige AB

Snabba och trevliga att samarbeta med. Vi beställde en banderoll som skissades upp supersnabbt. Vi blev väldigt nöjda med resultatet när vi fick leveransen. Kan varmt rekommendera!

Svar från Logofactory Sverige AB

Tusen tack Daniel för att du tog dig tid o lämna ett omdöme, så tacksamt! Vi hörs mer hoppas jag! Sköt om dig!

Benny B
Skrev om Logofactory Sverige AB

Proffsigt bemötande med bra förslag och kepsarna som jag köpte levde upp till vad dom sa till mig. Kommer att handla där igen ✅.

Svar från Logofactory Sverige AB

Tackar ödmjukast för ditt fina omdöme! Ser fram emot att skissa på något mer fram över! Sköt om dig, hälsningar Frida

Premium A
Skrev om Logofactory Sverige AB

Jag hörde talas om logofactory på Instagram. Ett snabbt utbyte av några meddelanden resulterade i en beställning. Frida hjälpte oss också att lägga till lite till vår logotyp. Effektivt genomförande och mycket trevlig service.

Marcus S
Skrev om Logofactory Sverige AB

Logofactory är riktigt duktiga på det dom gör.

Fresh H
Skrev om Logofactory Sverige AB

Rekommenderar starkt detta företag! 🌟 Superprofessionellt bemötande och väldigt trevliga Frida som tog hand om allt. Tack! 😊🩷

Fresh H
Skrev om Logofactory Sverige AB

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Utmärkt service och produkter av högsta kvalitet! Logofactory Sverige AB överträffade mina förväntningar med sin professionalism och noggrannhet. De förstod min vision perfekt och levererade en produkt av högsta kvalitet i tid. Jag rekommenderar varmt deras tjänster till alla som söker pålitliga branding- och designtjänster. Tack, Logofactory Sverige AB!

Emil O
Skrev om Logofactory Sverige AB

Utmärkt service samt snygga och bra produkter!

Daniel E
Skrev om Logofactory Sverige AB

Min kepsleverantör! Bra kvalitet, man kan blanda olika modeller och få hjälp med designen!

Anton J
Skrev om Logofactory Sverige AB

Snabbt , enkelt och trevligt bemötande

Tackar så mycket för omdömet 🫶 Hälsningar från Frida

Joakim E
Skrev om Logofactory Sverige AB

Alltid lika proffsiga och levererar som vanligt 👍

Frida B gillar detta
Svar från Logofactory Sverige AB

Stort tack för ett fint omdöme, det betyder massor för oss! Ha en fortsatt härlig sommar så hörs vi mer 🌞

Leo O
Skrev om Logofactory Sverige AB

Enkelt snabbt och personligt, jävligt bra helt enkelt! 😎💪👍

Svar från Logofactory Sverige AB

Förbaskat bra omdöme också Leo - tusen tack!!

Jimmy S
Skrev om Logofactory Sverige AB

Enkelt att beställa. Har bra utbud samt bemötande med service och hjälp.

Rickard B
Skrev om Logofactory Sverige AB

Trevliga och hjälpsamma fina produkter vi är väldigt nöjda

JOHAN B
Skrev om Logofactory Sverige AB

super trevlig. koll på vad man vill ha. snabb leverans

Tommy J
Skrev om Logofactory Sverige AB

Blir alltid positivt bemött och super service på allt.