Loqvist Energi & Miljövärme AB

Loqvist Energi & Miljövärme AB

loqvistenergi.se
  • Badge2026
4.8

Vi på Loqvist Energi & Miljövärme AB är din elinstallatör i Trosa. Vi utför allt inom elinstallationer för hem och företag i hela Sörmland och delar av södra Stockholm. Oavsett om du behöver värmepumpar, solceller och energilagring eller laddboxar så finns vi här som din partner när det kommer till hållbara energilösningar och...

46 omdömen om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Sedan starten hos Reco 2026

Niklas S
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Detta är den fjärde luftvärmepumpen jag har installerat, men första gången jag anlitat Loqvist Energi – och det var utan tvekan den bästa upplevelsen hittills. Två trevliga och kunniga montörer utförde arbetet på ett mycket professionellt sätt. Installationen blev både snygg och väl genomförd, med stor noggrannhet och känsla för detaljer. Ett extra stort plus är att de även är elektriker, vilket innebar att elinstallationen kunde göras direkt och på ett korrekt och estetiskt tilltalande sätt. Vid tidigare installationer...

Jim S
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Tillmötesgående och lyhörd som lyssnade på mina lite speciella önskemål.

Henrik B
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Allt fungerade som planerat och installationen blev perfekt

Lena J
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Mycket kompetenta hantverkare. Kunde lösa flera av våra problem på ett utmärkt sätt. Dessutom väldigt trevliga.

Krister S
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Installation utförd snabbt och snyggt!

Lars K
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Vi köpte en värmepump (AC) Daikin FTXF35 som installerades några dagar efter beställningen. Installation började klockan åtta och var klar klockan 12. Allt blev som jag ville ha det, de följde mina önskemål om var skyddskanalerna skulle monteras osv. De monterade även utomhusaggregatet där jag ville ha det. Snabbt och effektivt, som man vill ha det. Dessutom var alla inblandade mycket trevliga. Tack!

Jonny N
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Snabb leverans o bra att gynna orten med det som finns toppen

Magnus J
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Snabba att svara, bra rådgivning.

Lars R
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Loqvist E&M gjorde installation av laddbox och pollare. Det var Engagerade och kunniga pojkar som gärna gjorde lite extra.

Krister T
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Hög kvalitet och snabba med hög servicenivå.

Tomi T
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Jätte bra bemötande.Fick bra feedback på vilket system vi skulle ha. Arbetet proffsigt utfört.

Erik R
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Positivt och lösningsorienterat bemötande trots en situation där arbetsledaren var borta. Man löste ändå situationen och jag fick proffesionell hjälp samma dag!

Zohar F
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Utmärkt och snabb service. Från beställning till installation tog det bara två veckor, och luftkonditioneringen installerades utan några problem. Rekommenderas varmt.

Niklas Carl-johan A
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Installation av två luftvärmepumpar utfördes mycket professionellt. Kan varmt rekommenderas. På återseende!

Rose-Marie B
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Jag är mycket tacksam för hjälpen av en kunnig och trevlig människa som också kom på rätt tid. Nu håller jag tummarna att pumpen överlever sommaren så att jag kan byta till ny värmepump i höst. Den är 21 år gammal. Hälsa och tacka personalen. MVH Rose-Marie Klasson

Ove J
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Ett trevligt bemötande vid köptillfället. Installationen var till min fulla belåtenhet. Jag kommer att rekommendera Loqvist Energi. Hälsningar Ove Johansson

Ulf W
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Installation av en luftvärmepump gjordes snabbt och professionellt och den kunde tas i bruk omgående. Kan varmt rekommenderas. Ulf

Joni A
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Dom motsvarar mina förväntningar och har ett proffsigt bemötande.

Brita Z
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Vi har anlitat Loqvist i säkert 15 år och de ställer alltid upp med kort varsel om det kniper och annars när det funkar för båda parter. Bra dialog om vad vi behöver och löser kluriga problem som uppstår i en gammal anläggning. Vi har handlat allt från belysning till luftvärmepumpar.

Lars J
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Bra service och kompetens vid olika installations arbeten. Detta gäller vid elarbeten som solcells- som energibatterier.

Göran E
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Loqvist uppdrag var att installera Reduxi för AI styrning av solceller, batteri och laddning av bil. Efter vad jag förstår var detta Loqvists första Reduxi installation. Det tog därför ganska lång tid att få systemet att fungera. Nu fungerar det som det ska och jag är nöjd. Speciellt nöjd är jag över att Loqvist inte gav upp utan slutförde jobbet trots att det säkert inte var särskilt lönsamt.

Per J
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Mycket bra firma att ha att göra med. Kunniga installatörer som är måna om att leverera enligt överenskommelse och med gott resultat.

Trosa A
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Otroligt hjälpsamma och trevliga, mycket kunnig personal.

Bengt V
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Ett stort tack för all hjälp till er som företag och montör mycke nöjd information om luftpumpen kommer att rekommendera er till fler håkan

Dandemar Mark & Schakt A
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Snabb service och proffsigt bemötande. Uppfyller mina förväntningar.

Ronny S
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Patrik har alltid snabbt på mail och jag får utmärkt service.

Britt S
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Mycket trevligt bemött. Killen som va här fixade felet efter allt slit han gjorde …,väldigt nöjd. Mvh Britt.

Mikael K

Victor S
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Toppenservice. Kunniga, duktiga snabba utan att ”översälja” rekommenderar starkt!

Gunnel R
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Mitt problem blev löst av er firma. Och det är jag så tacksam för .

Tomas B
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Snabb och proffsig service till ett bra pris. Installerat och klart på två dagar. Bra uppföljning av montören.

Karin P
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Professionell, snabbt och trevligt bemötande.

Jim N
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Trevliga och gör bra jobb. Rekommenderar varmt.

Yvonne M
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Ställer alltid upp om jag behöver hjälp. Då jag inte är i Trosa många dagar i sträck kommer de när jag behöver hjälp. Är aldrig omöjliga.

Maja L
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Väldigt bra och kompetent service och installationer hos mig. Uppskattar flexibiliteten med att boka tid, arbete hos mig och kundrespekt ifrån elektrikerna.

Jenny L
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Bra bemötande och snabb service och kunnig hantverkare! Väldigt nöjd

Josefina T
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Bra service!! Både vad gäller kontakt och byte av luftvärmepump.

Jan F
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Luftvärmepump. Trevligt bemötande och bra installationsjobb, men smakar det så kostar det.

Ola L
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Problem med bergvärmepumpen. Ringde efter normal arbetstid, fick en tekniker på plats nästa förmiddag, problemet löst på några timmar.

Mikael L
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Från första samtalet så kände vi oss vi trygga med företaget! Allt fungerade klockrent från att vi tittade på värmepumpen till dess att dom monterade den samt demonterade den gamla. Bara gott att säga!!

Magnus J
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Tack för bra utfört arbete med demontering värmepump!

Anders W
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Bra rådgivning före inköp, installationen blev över förväntan, instruktionerna vid uppstarten var bra installatören tog sig tid att informera så vi förstod alla funktioner.

Christina O
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Snabb hjälp med luftvärmepump som levererade dåligt med värme. Trevlig och kunnig kille. Mycket nöjd. Kommer absolut anlita igen om problem uppstår.

Maria D
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Bra service och bemötande. Kunniga och pålitliga!

Jens S
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Kompetent personal som lägger lite extra energi på bra lösningar för att förebygga problem.

Johan L
Skrev om Loqvist Energi & Miljövärme AB

Snabb återkoppling och professionellt utförande.