Lotus Travel

www.lotustravel.se
  • Badge2026
4.6
Llama 08-545 188 40 Compartir

Lotus Travel – Guidade upplevelser för livet Lotus Travel grundades 1991 och har sedan dess hjälpt tusentals resenärer att upptäcka världen genom inspirerande gruppresor, temaresor och skräd­arsydda resor med fokus på kvalitet, innehåll och kultur. Vi kombinerar erfarenhet med personlig service, kunniga guider och ett starkt...

59 omdömen om Lotus Travel

Sedan starten hos Reco 2026

Peggy B
Escribió sobre Lotus Travel

Jag har rest många gånger med LotusTravel för att resorna är mycket välplanerade och guiderna verkligen kunniga och engagerade! Dessutom med trevliga medresenärer blir reseupplevelsen både rolig och minnesvärd! Peggy

Kerstin E
Escribió sobre Lotus Travel

Trevligt och personligt bemötande.

Elin A
Escribió sobre Lotus Travel

Väldigt bra service. De svarade på frågor och hjälpte till omedelbart när man stötte på problem.

Carina N
Escribió sobre Lotus Travel

Bra kommunikation med en lyhörd person på Lotus kontor, som skräddarsydde en resa för ett mindre sällskap till Kambodja och Vietnam. Tyvärr var flygen försenade på två flygplatser, men det kan inte Lotus hjälpa. Allt fungerade däremot otroligt bra med guider/chaufförer som mötte oss på olika ställen och lotsade oss vidare. Skönt att kunna slappna av och veta att allt bara flöt på med guider, resor, inträden till sevärdheter m.m. Vi bodde på fyra olika hotell. Tre väldigt bra, men ett som inte var lika trevligt. Många fina upplevelser har vi med oss från de olika ställena vi besökte.

Åsa P
Escribió sobre Lotus Travel

Vi har nyligen kommit hem ifrån en rundtripp på Sri Lanka som Lotus planerade för oss. Vi är mycket nöjda med upplägget och samtliga hotell. Vi blev upphämtade av en chaufför på boendet vi var på och åkte en 9-dagars rundresa där vi fick uppleva en massa som Sri Lanka har att erbjuda. Lotus var enkla att samarbeta med och våra önskemål tillgodoseddes helt. En fantastisk resa!

Svar från Lotus Travel

Hej Åsa! Underbart att höra - stort tack för ditt omdöme och hoppas vi hörs igen!

Anne-Marie W
Escribió sobre Lotus Travel

Mycket trevligt bemötande! Fantastiskt rolig och kunnig guide. Mycket intressant resa. Bra hotell och förstklassig mat. Jag köpte ett fint pärlarmband och en utsökt liten handväska, några sidenscarfs, cocosgodis, fiskolja och lite annat också. Sista dagarna ute på en lite ö kunde vi kanske ha hoppat över. Det blev lite stressigt. Jag hade föredragit att stanna kvar på fastlandet. Med vänlig hälsning, Anne-Marie Wijk

Svar från Lotus Travel

Hej Anne-Marie, Stort tack för ditt omdöme om resan Klassiska Vietnam - roligt att höra att ni var nöjda med resan och shoppingen! Många hälsningar från oss på Lotus Travel

Ingemar O
Escribió sobre Lotus Travel

Mycket bra kontakt på hemmaplan genom Erika. Arrangemanget på plats på Borneo väldigt bra. Dock kan man önska sig en bättre kontakt med regnrskogens djurliv även om jag förstår svårigheterna i att få se orangutangerna i sitt rätta element. Likaså elefanterna. Sakade också fågellivet. Förläggningen på Gaya Island var bra men saknade de vita stränderna, baden poch känslan av en paradisö. Guiderna och omhändertagandet av oss i övrigt var utmärkta. Vänliga hälsningar/Ingemar Olsson

Svar från Lotus Travel

Hej Ingemar, det är förstås alltid en balansgång när man vill komma nära det vilda djurlivet men samtidigt undvika att störa dem. Härligt att höra att ni är nöjda med våra arrangemang och våra guider. Vi hoppas förstås att vi hörs igen när det är dags för nästa resa. Bästa hälsningar från Lotus Travel

Sussi V
Escribió sobre Lotus Travel

Överlag en bra resa där det mesta fungerade. Inte så bra uppföljning eller proaktiv support från den första kontaktpersonen. Representanten i Vietnam gav inte så bra information och några av deras guider/chaufförer hade inte full koll.

Svar från Lotus Travel

Hej Sussi och välkomna hem från Vietnam. Tack för din feedback. Tråkigt att höra att uppföljningen och informationen inte fungerade som den borde då din ursprungliga kontaktperson slutat hos oss. Det är inte den upplevelse vi vill ge. Skönt ändå att höra att resan på det hela taget fungerat bra. Vi siktar dock på ett högre betyg än så och tar med oss din feedback och återkopplar också till våra kollegor i Vietnam. Bästa hälsningar från Ulrica och övriga kollegor på Lotus Travel.

Margareta I
Escribió sobre Lotus Travel

Utmärkt guide. Bra med träff före resan. Lätt att boka.

Svar från Lotus Travel

Hej! Underbart härligt att höra. Vi hoppas förstås att vi får göra ännu fler resor tillsammans framöver, Många hälsningar från Ulrica och Magnus med kollegor.

Anne L
Escribió sobre Lotus Travel

Jättebra service hela vägen och resan till Peking var toppen!

Svar från Lotus Travel

Härligt att höra! Precis som det ska vara :) Välkommen tillbaka en annan gång önskar vi

Carina Margareta L
Escribió sobre Lotus Travel

Vi är väldigt nöjda med allt vi upplevde i Japan. Våra bokade guider var mycket kunniga, serviceminded och trevliga och allt funkade perfekt med anslutningar, hotell m.m.

Svar från Lotus Travel

Åh vad härligt att höra! Varmt välkomna att av er när ni blir ressugna igen!

Bo W
Escribió sobre Lotus Travel

Vi gjorde stora Vietnamresan i november 2025. Resan var välplanerad och med en mycket trevlig och kunnig guide Danne.

Svar från Lotus Travel

Härligt att höra! Klassiska Vietnam med Danne är en av våra mest populära resor, och det är inte undra på! Vi hälsar Danne, hälsningar teamet på Lotus Travel

Asi R
Escribió sobre Lotus Travel

Kunniga personal och mycket bra service

Svar från Lotus Travel

Hej Asi Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi hoppas att vi ses igen! Varma hälsningar från Magnus och Ulrica med kollegor.

Jan-Erik Niklas K
Escribió sobre Lotus Travel

Fantastiskt väl planerad resa med kunniga och entusiastiska guider!

Svar från Lotus Travel

Tack Jan-Erik! Superkul med positiv feedback och alldeles extra kul att du uppskattade våra guider! Kunniga guider är a och o för en riktigt lyckad resa

Inga-Lena E
Escribió sobre Lotus Travel

Bra upplägg på resan och en fantastisk reseledare som gjorde resan till den lite extra.

Svar från Lotus Travel

Stort tack Inga-Lena! Så härligt att höra att du gillade resan och vår reseledare. Hoppas vi får möjlighet att förverkliga fler av dina resedrömmar. Hjärtliga hälsningar, Lotus Travel

Barbro Anette O
Escribió sobre Lotus Travel

Stort utbud, bra upplägg, toppen guide, tydlig info

Hej Barbro! Vi är så glada att du är nöjd med din resa. Hälsningar Lotus Travel

Roland A
Escribió sobre Lotus Travel

Vår resa till Japan är en upplevelse jag bär med mig. Avvägningen mellan de upplevelser och egen tid var bra. Vår guides kunskap och det som han delade med sig om de olika sevärdheter samt det där lilla extra som man inte hinner att uppfatta annars fanns där innan varje sevärdhet. De små motgångar som kan inträffa i vardagen möttes med "Det löser vi". Mysiga trevliga restauranger som jag gått förbi fick vi besöka. Smakupplevelser från norr - söder, öster - väster fanns med i planen. Sammanfatta landets historia från 700-talet...

Svar från Lotus Travel

Hej Roland! Tack för att du tog dig tid att ge oss ett så fint och utförligt svar. Detta är verkligen det finaste betyg man kan få som researrangör. Vi hälsar din guide och håller tummarna för att vi möts igen snart!

Cecilia Schmidt-Karlsson K
Escribió sobre Lotus Travel

Helnöjd med vår resa till Peking. Mycket bra guide Lisa! Vi fick uppleva allt vi borde se! Och samtidigt kulinarisk upplevelse. Rekommenderas!

Svar från Lotus Travel

Tack för dina fina ord, vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att svara :-) Hälsningar från teamet på Lotus Travel

Berit P
Escribió sobre Lotus Travel

Toppen guide. Flygturen till ön var onödig flyg tar mycket tid. Men sol och vila ett par dagar skönt efter intensiva dagar. Men plats på fastlandet vore bättre. Bra hotell

Karin Birgitta H

Tack!¡!!!!!!!!☆☆☆☆☆☆☆☆▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎☆☆☆☆☆☆☆,

Monica A

Resa till Japan Bra upplägg - väldigt bra reseledare Inget att klaga på

Lennart H
Escribió sobre Lotus Travel

Fick bra förslag på lämpliga sevärdheter. Tiden på respektive besök var lagom. Fick också svensktalande tolk i Kina. Informationen före resan och dokumentationen var toppen. Bra och snabbt bemötande.

Birgitta Marianne N
Escribió sobre Lotus Travel

LOTUS är bara bäst. Är så otroligt nöjd över all hjälp jag får när jag bokar resor. Har åkt med LOTUS i så många år. Har satsat så mycket pengar i LOTUS och resor och det har varit värt var enda krona. Tänker på de gånger LOTUS överraskat oss med en flaska vin eller stått för priset på någon utflykt. Betyder så oerhört mycket när man väljer företag och resa igen. Hoppas på att LOTUS uppskattar oss, mig och Lena från Värmland även i fortsättningen. Vi kommer åka med LOTUS till Sri Lanka tack vare Erika Granlund. Möjligen...

Svar från Lotus Travel

Vi bugar och bockar och är så glada över att få leverera härliga reseupplevelser till er gång efter annan. Erika ser fram emot att göra ännu fler resor till er. Varma hälsningar från oss alla på Lotus

Mats Stefan L
Escribió sobre Lotus Travel

Resan till Sydkorea flöt på bra, som Lotus travel arrangerat efter våra önskemål. Kontakterna med resebyrån sköttes klanderfritt. Informationen för detaljerna i resans innehåll underlättade. Mycket bra guider på dom ställen där vi bokat det.

Hans A
Escribió sobre Lotus Travel

Ett mycket välkomnande mottagande och mycket stor lyhördhet mot de önskemål vi hade inför resan. Bra Hotellval i centrala lägen med goda kommunikationer. Vi fick också tips på bra utflykter som vi bokade. Resan överträffade förväntningarna.

Britt H
Escribió sobre Lotus Travel

Hos Lotus får man personlig service tycker jag. Och om man tycker om Asien så är de som kan erbjuda något alldeles extra. Mina upplevelser kommer från Kina, Indien, Veitnam/Kambodja. Jag kan också rekommendera andra resmål som jag gjort med dem. Gerogien, Island, Lofoten, Skottland och Balkanländerna. Allt har fungerat perfekt

Svar från Lotus Travel

Tusen tack för fint omdöme hälsar Magnus, Ulrica och övriga kollegor på Lotus Travel

Anita L
Escribió sobre Lotus Travel

Väldigt bra bemötande och omfattande information. Jag fick även hjälp att fylla i visumhandlingarna innan vi åkte! Vår guide på plats var helt fantastisk och vi fick veta så mycket tack vare att hon själv var från Kina. Allt var så bra organiserat och vi hann med så mycket mer än om man hade åkt själv till Beijing. Vi fick mycket tips om både shopping, att pruta och var vi kunde handla på de bästa ställen! Väldigt bra restauranger som var förbokade och mycket god mat även till mig som är vegetarian! Kan verkligen rekommendera Lotus Travel

Karina N
Escribió sobre Lotus Travel

Har åkt med er 2 ggr och det har varit en fantastisk upplevelse, allt har fungerat friktionsfritt. Brukar rekommendera er varmt för andra resenärer. Förhoppningsvis hittar jag en resa till som jag vill glra med er.

Cecilia A
Escribió sobre Lotus Travel

Japanresan Japans kontraster. Allt bra. Bra upplägg och innehåll. Extra bra guide i form av Magnus Carlsson. Bra hotell. Bra transporter. Allt har fungerat. Rekommenderat varmt Lotus travel till vänner och bekanta.

Yvonne Teresia L
Escribió sobre Lotus Travel

Mycket välordnad gruppresa med en riktigt härlig guide. Stor tur med gruppens sammansättning, mycket skratt och trevligt umgänge

Monica T
Escribió sobre Lotus Travel

Bra upplägg på resan. En fantastisk guide som var otroligt duktig och insatt.

Svar från Lotus Travel

Tusen tack för fina ord! Varmt välkommen åter när det är dags för en resa igen :-) Varma hälsningar från teamet på Lotus Travel

Elisabeth L
Escribió sobre Lotus Travel

Allt funkade klockrent. Vi hade en skräddarsydd resa. Trygga chaufförer, bra guider och fina hotell. Vår kontakt i Indien löste alltid våra problem och funderingar. Vi skrev en recension åt Lotus då vi kom hem och fick snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera detta resebolag.

Svar från Lotus Travel

Hej Elisabeth! Stort tack för att du tog dig tid att skicka en recension, det uppskattar vi verkligen! Ni är varmt välkomna åter när det är dags att resa igen! Hälsningar från teamet på Lotus Travel

Lars Harry A
Escribió sobre Lotus Travel

Lotus Travel hade ett mycket bra bemötande och hjälpte till så att allt blev som vi ville ha det efter att resan blivit ombokad. När resan väl var fungerade allt mycket bra med en utmärkt guide och med bra hotellrum som var bra belägna.

Svar från Lotus Travel

Kul att höra att du är nöjd med resan! Vi hoppas du vill resa med oss igen i framtiden :-) Varma hälsningar från teamet på Lotus Travel

Per Tore Stellan N
Escribió sobre Lotus Travel

En underbar resa/ upplevelse!!!!!!

Eva Elisabeth M
Escribió sobre Lotus Travel

Spännande utbud, hållbart, snabba på att svara och agera. Vänliga. Fick det som utlovades. Bra information. Allt fungerade enligt plan.

Svar från Lotus Travel

Tack så mycket för dina fina ord, vi uppskattar det verkligen. Vänliga hälsingar från teamet på Lotus Travel

Afsaneh A
Escribió sobre Lotus Travel

Det var min första resa med Lotu Travel och hade höga förväntningar om de. Hela resan var väldigt välplanerat från flyget, hotellet och guiden platserna jag fick uppleva, kändes riktigt bra lyxig och bra. Det uppfyllde mer än vad jag hade förväntat mig av Lotus Travel. Framöver kommer jag att resa mest med Lotus Travel.

Svar från Lotus Travel

Hej Afsaneh! Vad roligt att höra att du är nöjd med resan och att dina höga förväntningar infriades :-) Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags att resa igen! Vänliga hälsningar från teamet på Lotus Travel

Rolf Peter L
Escribió sobre Lotus Travel

Mycket bra bemötande av Lotus Travel. Våra förväntningar var höga. Vi har rest med dom tidigare. Vi köpte en resa till Vietnam.

Svar från Lotus Travel

Tusen tack att du tog dig tid att skicka in några rader, vi uppskattar det verkligen! Hoppas vi hörs något i framtiden :-) Varma hälsningar från teamet på Lotus Travel

eva l
Escribió sobre Lotus Travel

Vi åkte på ”Storslagna Kina” en kort och intensiv resa med en fantastisk guide, Li Jia ”Lisa” Vi fick många upplevelser på kort tid, passade oss perfekt! Det negativa jag upplevde var att det blev lite stressigt på varje utflyktsmål, inte mycket tid att själv få njuta en stund. Tack Lotus för en bra resa :)

Katarina J
Escribió sobre Lotus Travel

Jag är väldigt nöjd med min resa till Japan

Ethel Kristina A
Escribió sobre Lotus Travel

Bra arrangerat med flera aktivitet som var intressanta. Lagom varierat. Fantastiska hotell. Det kunde dock vara en dag till i Saigon så man hann se staden. Ett extra plus var vår eminenta reseledare Danne.Återkommer gärna på fler resor med er.

Madelene G
Escribió sobre Lotus Travel

Det var första gången vi åkte på gruppresa och jag kan varmt rekommendera både att åka på gruppresa och att resa med Lotus. Det var trevligt att dela upplevelsen med andra och skönt att slippa boka och fixa allt själv. Så upplevelsen var absolut mycket bättre än förväntat. Sammanfattningsvis var Klassiska Vietnam med Lotus en intressant och välarrangerad resa med en kunnig, lugn och trygg guide.

Lars E
Escribió sobre Lotus Travel

Till att börja med hade vi en alldeles fantastisk reseledare som hade mycket humor och bjöd på sig själv. Att han sedan var otroligt kunnig om resmålet gjorde ju inte resan sämre. Överlag lagom långa dagar och ett par tre lediga dagar i programmet gjorde att man aldrig kände sig trött. Besöksmålen gav mig en mycket bättre insikt i Japan, förr i tiden och idag. Resan med detta upplägg rekommenderas.

Lena Louise N
Escribió sobre Lotus Travel

Jag blev bra bemött av Lotus Travel. Snabba svar på mail och på telefon. Vi köpte en gruppresa. För långa dagar med mycket långa utflykter. Vi ville ha lite egen tid. Måltiderna var inte så bra planerade middag direkt när man kom från en långflygning. Likaså en fin middag sista kvällen då vi skulle resa hem. Inte bra enligt mig.Stress,stress… M.V.H Lena Louise

Håkan Ö
Escribió sobre Lotus Travel

Allt från att få vägledning till resmål , service och rådgivning innan avresan samt flyg, guide, Hotel och transporter på resmålet av bästa kvalité.

John Peter E
Escribió sobre Lotus Travel

Allt fungerade perfekt, bra hotell och guider. Toppenteam

Per-Arne A
Escribió sobre Lotus Travel

Kan bara ge en recension av en resa till Indien och göra en gämförelse med resor via Rolfs flyg & buss. Resan till Indien var innehållsrik och bra organiserad samt bra reseledare. Vi fick ut det vi i stort sett ville av resan och är nöjda. Det enda jag egentligen kan tycka är att prisnivån är något hög när jag jämför mot Rolfs resor. Lotus och Rolfs har liknande koncept vad gäller upplägg, innehåll och standard på service och hotell. Något som störde mig var att det blev "dö tid" sista tiden i Varanasi. En eftermiddag och...

Ylva B
Escribió sobre Lotus Travel

Alltid otroligt roligt resa medelpris och alltid med proffsiga guider. Fina hotel och lär mig mycket om det land jag varit i. Åker bara med Lotus sedan flera år. Helt enkelt för att det är kvalité på allt.

Svar från Lotus Travel

Tack Ylva för en fin recension och för att du är en sån trogen kund. Vi bugar och bockar och önskar dig välkommen på nästa äventyr Hälsningar från Ulrica med kollegor

Karin Maria O
Escribió sobre Lotus Travel

Jättebra guide i början av resan som lärde oss allt om Japan. Programmet var som en vanlig turistresa, trots att vi hade speciella önskemål. Resorna till/från flyg och mellan hotell fungerade jättebra. Men de missade att tala om att vi skulle bokat bussresan till Shirakawa-go en månad i förväg (en utflykt som vi skulle göra själva enligt programmet). Annars helt okej.

Svar från Lotus Travel

Hej Karin, så bra att ni tyckte om er guide och att transporterna fungerade utmärkt. Vi tar till oss att vi ska vara tydligare med vår information när vi föreslår egna utflykter under ledig tid. Stort tack för återkopplingen och hoppas vi hörs igen Hälsar teamet på Lotus Travel

Eva Helene W
Escribió sobre Lotus Travel

Jag har rest med Lotus Travel två gånger. Det är det resebolaget jag är mest nöjd med. Fint bemötande och mycket kunnig personal inkl guide. Lotus väljer lite bättre hotell och områden än andra liknande stora bolag. Extra uppskattat är att gurpperna är mindre än hos andra bolag. Det är modernt och anpassat efter verkligheten. Hela planeten avskyr stora turistgrupper. Jag reser helst med Lotus resor i framtiden.

Svar från Lotus Travel

Vilken fin recension! Tusen tack och varmt välkommen på en tredje resa :) Varma hälsningar från oss på Lotus Travel

Åsa Anna Myung B
Escribió sobre Lotus Travel

Vi är en familj på fyra personer som ville besöka Sydkorea. Via mejl beskrev vi i stora drag vad vi ville få ut av resan samt hur länge vi kunde vara borta. Från första kontakt till resan var bokad, klar och betalad fick vi tydlig information och snabb återkoppling på våra frågor. Alla bokningar - transfers, upplevelser, guider, biljetter m.m som bokats av Lotus i förväg, fungerade perfekt på plats. Vi är mycket nöjda med vår skräddarsydda resa till Sydkorea! Tack Lotus travel!

Svar från Lotus Travel

Så härligt att läsa ert fina omdöme - varmt välkomna tillbaka!