LWL Jewelry

AMIRALSGATAN 6, 211 55 Malmö — Visa karta

3.0 i betyg av av 2 omdömen

Läs vad 2 kunder tycker om LWL Jewelry

 • Sofie Charlotte J

  2020-09-13

  Spontant omdöme
  Sofie Charlotte J skrev om LWL Jewelry
  Fantastiska Amanda med öga för detaljer och ett alltid personligt och vänligt bemötande. Mina smycken från LWL är i toppklass👌 Läs mer
  gillar detta
 • 2019-05-21

  Spontant omdöme
  Melike K skrev om LWL Jewelry
  Det började december 2018, min fästman och jag kikade efter ringar och hamnade hos LWL Jewelry. Allt såg så professionellt ut så vi bokade snabbt in ett möte där vi fick kolla på ringar. Jag valde en klassisk solitär med kantig skena och tulpanformad fattning i guld. Värt att tänka på att ringarna inte har svenska kontrollstämplar, detta nämns aldrig under mötet. Guldet är väldigt gult jämfört med svenskt standard (rödguld) vilket jag även frågade om då jag ville att det skulle matcha min Bismarcklänk, det skulle det göra enligt LWL.

  I början av februari skedde frieriet, men jag fick fel ring. En rund skena, vilket jag absolut inte ville ha (var väldigt tydlig med detta även på mailförfrågan) men en fin tulpanformad fattning. Ringer och pratar med dem och får förklarat att jag ska skicka tillbaka ringen och få en ny ring.

  Tiden går, den 13 mars får jag den nya ringen, i ett så sjukt dåligt skick att jag börjar gråta. Denna gång är skenan rätt, men fattningen ser ut som att den är gjord av ett barn, den var repig/gropig och såg riktigt hemsk ut. Skickar bilder på det och dem förklarar att jag ska få en "rabatt" för besväret.

  Ringen skickas tillbaka för andra gången, och jag smsar att jag inte vill ha en slarvigt gjord ring, utan att dem ska ta sin tid och inte stressa (att det ens ska behövas?)

  Den 3 april får jag ringen för tredje gången, skenan är rätt, men fattningen är helt sne och osymmetrisk. Skickar bilder till en guldsmed som håller med om att den är slarvigt gjord, och här avslutar jag det med LWL Jewelry. Summa summarum: 4 månader med fel ring till en början, och två hemska fattningar därefter.

  När jag skrivit att jag är riktigt missnöjd och inte vill att dom gör om ringen en tredje gång, utan ska leta upp en guldsmed som får fixa deras misstag fick jag inget svar. Istället fick jag en faktura i inkorgen med inlagd rabatt på 15%. Denna rabatt går idag till guldsmeden som gör om min LWL-ring. Jag har fortfarande inte fått en ordentlig ursäkt för alla misstag dem gjort med min ring, och tiden jag fått gå som nyförlovad - utan ring.

  Hela tiden har jag blivit oseriöst bemött, inte alls tagen på allvar och har inte fått svar på mail/sms/samtal när jag väntat mellan varje ring. Deras instagramsida uppdateras konstant med riktigt snygga bilder/stories med slående bildtexter, och fokus ligger verkligen på stora influencers för att bygga upp varumärket. Detta blev jag lockad av, och jag är så sjukt ledsen och besviken över att jag valde LWL jewelry för att göra min ring. Detta köp blev ett skämt för oss. Kunde inte alls njuta av att vara nyförlovad, och ringen symboliserade allt annat än min och min fästmans kärlek. Läs mer
  gillar detta