Fina kvalitets garner till bra priser som ligger under det rekommenderade priser. Trevlig ägare och hjälpsam vid behov, har du lite tid över så varför inte slå dig ned vid bordet och sticka / virka medans du väntar på bussen eller bara vill umgås lite. Under sommaren så är det fritt fram att komma och sitta och sticka / handarbeta ute på altanen varje onsdag om vädret tillåter. Jag rekommenderar varmt denna butik.
Lyckebo Hantverk
4 omdömen om Lyckebo Hantverk
Tack Diana! Jag tackar och blir så glad över detta fina omdöme! Tack själv för många glada sticktimmar tillsammans på Lyckebo Altan!
Stort utbud av hög kvalitativt garn, snabb leverans och trevligt bemötande. Kanon! Vi är supernöjda!
Tack Maja! Vad glad jag blir att ni gillar vår butik/webshop! Jag försöker alltid att posta dagen efter beställning.
En otroligt mysig butik. Som har precis allt man behöver! Och en helt underbar atmosfär att gå in i.
Tack Magdalena! Ja, visst är det nästan som en godisbutik! Fast bättre! =)
Det finns alltid så fina garner till bra priser. Snabb leverans och tjusigt inpackat, blir så glad när jag packar upp garnleveransen. Har även köpt otroligt vackra handledsvärmare. Kan verkligen rekommendera!
Tack Lina! Vad kul att du gillar våra garner och hantverk!