Lysekils Bil och Motor

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 0523-150 50 Dela

Välkommen till Lysekil Bil och Motor – din Autoexperten Bilverkstad i Lysekil! Vår verkstad är anpassad för att serva och laga alla bilar (personbilar, transportbilar, husbilar, mopedbilar och husvagnar) oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, felsökning, reparationer, bromsservice, byte av hjullager, däckbyte...

67 omdömen om Lysekils Bil och Motor

Inger Margareta A
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Alltid vänligt bemött och lösningsorienterade!

Nicklas Kurt Håkan A
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Snabb, bra service och framförallt bra pris!!

Carin Ann-Charlott P
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Trevligt bemötande i receptionen. Uppdraget utfördes utan något att klaga på.

Dan Ingemar K
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Mycket trevlig och kunnig personal 👍👍👍

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Eva Elisabeth A
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Underbar personal, trevligt bemötande. Jag rekommenderar alla att komma ditt.

Cj Elkontakt I Lysekil A
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Bra bemötande och service.Ordnade fram specialverktyg för att kunna göra service på vår bil. Tack!

Rune Lennart R
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Jättebra bemötande och fint jobb till lågt pris

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Kerstin Birgitta V
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Man blir alltid trevligt bemött och får bra hjälp med det man behöver, kan verkligen rekommendera denna firma. Stort TACK till er alla ! 👍🏼🌹

Else-Marie S
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Snabbt att få tid…trevlig personal.

Jarl J
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Sedan jag köpte bilen för 10 år sen har jag använt B/M till all sorts service med bara bra resultat!

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Allan W
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Jag är mycket nöjd både på servicen och bemötande.

Jan Ingvar B

Utmärkt service. Bra bemötande. Hjälp med lånebil

Svar från Lysekils Bil och Motor

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Mona Karin A
Skrev om Lysekils Bil och Motor

God service, väl utfört arbete. Vänligt bemötande.

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Mats Olof K
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Trevligt bemötande och snabbt utfört arbete.

Stig S
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Bra service trevligt bemötande.

Göran Peder T
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Mycket bra med bra personal . Mycket bra med efterfrågan på muttrarna .

Kent Erling H
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Bra bemötande! Trevlig personal!

Pål R
Skrev om Lysekils Bil och Motor

En bra verkstad med god service och trevlig och kunnig personal.

Good M
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Bra service och trevlig personal

Johan Björn T
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Grym och trevlig service! Väldigt tacksam!

Svar från Lysekils Bil och Motor

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Sven-Erik S
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Bra bemötande och fick utfört det arbete jag beställt.👍🙂

Mathias Anders J
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Riktigt bra och snabb service samt tydligt vad kostnaden blev.

Jashar Erdzhan J
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Mycket bra bemötande och snabbt service

Periwan S

Trevligt bemötande Snabb service Bra information

Lilian Margareta K
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Byte till vinterdäck. Trevligt bemötande av kundmottagare och montör.

Svar från Lysekils Bil och Motor

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Eva Widmark S
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Helt ok. Vänligt mottagande, ganska snabb service, förhoppningsvis ett bra utförande. Pris har jag ingen koll på.

Brit Anne T

Jag blev godt mottagen av sjefen .God cervice .Veldig nöjd 👍

Sven Rickard S
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Det ända jag inte gillade så bra var att när jag beställde tid på bil o motor genom Autoexperten på nätet. så stod det att servicen var bokad sen till min förvåning så var den inte det när jag väl kom dit den dagen jag skulle serva bilen. men dom ordnade och hade tid ändå. så det blev det jag hade tänkt från början. Och dom hörde av sig med när det var något som dom undrade över. så i fortsättningen så kommer jag besöka verkstaden när jag behöver boka tid eller ringa i stället.

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Siv Gull-Britt Christin L
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Hasse gjorde servicen lika bra som alltid….!! I kundmottagningen var en mycket trevlig o sympatisk kille ( vet ej namnet ) Jag är supernöjd

Madeleine Viola Elis W
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Reparation av bil. Mycket trevlig personal

Bernt Anders H
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Professionellt bemötande, kompetens att lösa problem och laga bilen.

Carola Irene J
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Trevligt bemötande! Förklarade vad som skulle göras i samband med servicen och resultatet av den.

Berit Monica Anita L
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Trevlig personal och alltid ett professionellt utfört arbete.

Maria Christina G
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Blir bemött på ett bra sätt, förklarar när man inte fattar😁

Erling Helmer M
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Allt fungerade utmärkt, så jag är mycket nöjd med personalen och det bemötande jag fick. (Reparation av styrleder).

Jannike Josephine V B
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Bra service och tydliga priser.

Jan Patric S
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Trevligt mottagande och hög service nivå. Bra utfört arbete och rimligt pris.

Birgitta A
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Mycket bra aervice och en trevlig kille som hjälpte mig i kassan.

Anna Karin Maria H
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Bra service och bemötande. Tydlig information kring pris och vad min bil behöver.

Stig Andreas K
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Lösningsorgienterad och bra mot kunden

Monica Margareta S
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Mötet med kundmottagaren var mycket bra,beställde en service och en kontroll på bilen för en kommande besiktning, vid hämtning av bilen fick jag ett kostnadsförslag på vad som behöver göras vilket jag har beställt.Besöket på Bil och Motor var mycket Positivt Med vänlig hälsning, Monica Skarp.

Alf Göthe Ingemar E

Mycket bra , hjälpsamma och tillmötesgående Lysekils bästa biltekniker 😃

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Varmt välkommen åter! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Anna J
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Hade lite panik och fick så fin hjälp av Jonas. Stort jobb så dyrt så klart men fick precis den hjälp jag behövde så nu kör jag en säkrare bil som gick igenom besiktningen. Tack!

Svar från Lysekils Bil och Motor

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Anders Bertil K
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Snabb och säker service. Trevligt bemötande

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.  Mvh Autoexperten

Lars Roland H
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Mycket bra. Dom hjälpte mig med mitt problem och var engagerade

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Gerd Evy T
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Allt fungerade perfekt. Otroligt serviceinriktad personal, som dessutom gav mig kaffe och kaka medan jag satt I en bra stol och väntade medan jobbet blev utfört. Jag kände mig så väl omhändertagen. Det kändes rentav lyxigt!Efteråt fick jag det utförda arbetet beskrivet för mig och vad jag behöver tänka på framåt. Inget kunde varit bättre. Helt perfekt alltså! PS Arbetet gällde inspektion (service). DS

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Stig Börje Ingemar K

Mycke trevligt bemötande!

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten

Bengt-Olof W
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Snabbt och smidigt. Trevligt bemötande.

Shawn Adam P
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Mycket bra bemötande, från början, tydlig info och snabbt o effektivt. Toppenbra och seriöst ställe, Hälsningar Emma och familjen

Svar från Lysekils Bil och Motor

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten

Carl-Johan E
Skrev om Lysekils Bil och Motor

Bemötandet var ok. Blev lite tveksam när man inte kunde förstå var nyckeln var när bilen står utanför dörren. Bra i övrigt!

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten