Lysekils Bil och Motor

Parte de Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Llama 0523-150 50 Compartir

Välkommen till Lysekil Bil och Motor – din Autoexperten Bilverkstad i Lysekil! Vår verkstad är anpassad för att serva och laga alla bilar (personbilar, transportbilar, husbilar, mopedbilar och husvagnar) oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, felsökning, reparationer, bromsservice, byte av hjullager, däckbyte...

111 omdömen om Lysekils Bil och Motor

Dan Kenneth A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Lysekils bil och motor lagade vår bil och vi blev mycket nöjda med reparationen. Vi fick en mycket duktig och seriös mekaniker som utförde reparationen till ett för kunden bra pris. Jag har fått ett bra förtroende för Lysekils Bil och Motor och kommer att anlita dem nästa gång vi behöver hjälp med vår bil. 😊

Västra G
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Hej fint bemötande, inlyssnande gällande behov. Gott kaffe och återkoppling

Björn Stefan H
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Mycket trevlig personal både i kundmottagning och verkstad.

Svar från Lysekils Bil och Motor

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Bengt Olof O
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Jag har enbart positivt att säga om det sätt Lysekils Bil och Motor tog hand om det problem jag hade med min bil och som jag behövde få åtgärdat per omgående.. När jag kom hem den 24 mars efter en utlandsresa på sex månader hade besiktningstiden gått ut och bilen var belagd med körförbud. Jag hade tid för besiktning tre dagar efter hemkomsten vilket jag bedömde som tillräckligt för att se till att bilen blev klar för besiktning. Tyvärr var var batteriet helt urladdat så jag blev tvungen att få hjälp av en bilverkstad....

Jimmy Mikael H
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Väldigt bra bemötande trevlig personal

Yvonne Mona Pernilla K
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Bra bemötande och hjälp vid vårt besök.

Mats Ronald B
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Enkelt... lämnade bilen efter överenskommelse hämtade den efter 1 timma trevligt bemötande och bra pris.👍"kaffe ingår också"

Anette Caroline O
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Hej jag är väldigt nöjd med utförande och service. MVH Anette

Zayd Åke Tobias L
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Finns absolut inget att anmärka eller klaga på därför åker jag dit varje gång

Svar från Lysekils Bil och Motor

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Hannu L
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Toppen service! Fick snabb hjälp trevlig personal och kaffe! Tusen Tack!

Daniel Paul C
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Trevligt bemötande och väl utfört arbete utan något att klaga på.

Gerd Harriet L
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

En ny halv/helljuslampa installerades då den gamla slocknat. Tacksam att jag kunde åka och få hjälp direkt då jag upptäckte problemet. Personalen mycket vänlig och kunnig.

Bengt Ragnar A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Snabbt fixat. Bilen gick som vanligt igenom besiktigtningen, trots hög ålder.

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Samhall A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Fick snabbt en tid och det gick fort att fixa lastbilen med så jag e supernöjd .

Svar från Lysekils Bil och Motor

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Yvonne Ann-Louise H
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

En bra bilverkstad i Lysekil som känns seriös och trygg.

Mohamad Rachd D
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Jag åkte till verkstaden på grund av en trasig säkring orsakad av en kortslutning. Jag beskrev bilens skick, och vi kom överens om att jag skulle behöva få felet diagnostiserat, vilket skulle kosta 1500 kr. Vi kom överens, men sedan hittade de inte felet. Jag var skyldig att betala 1500 kr utan att mitt problem löstes, och jag kände mig lurad. Jag är inte nöjd, trots att jag har fått min bil reparerad på den här verkstaden i fem år. Men den här gången är jag inte nöjd, och jag ska berätta för alla mina vänner i Lysekil vad som hände.

Svar från Lysekils Bil och Motor

Vi uppskattar att du delar din upplevelse. Vår målsättning är att alltid göra våra kunder nöjda, och vi tar med oss det du lyfter. För ytterligare stöd hänvisar vi dig gärna till vår kundservice: autoexperten.se/kundservice.

Kent Robert S
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Ett bra bemötande och dom är duktiga

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Leif H
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Bra och snabb service……….,……………………….

Kari M
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Snabbt och smidig lagning av bilnyckeln

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Eva Malin Charlotta H
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Väldigt bra, proffsigt och trevligt bemötande.

Ivan Jan-Olof K
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Hade gett ett högre betyg om återkopplingen varit bättre

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Eva Linnea Z
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Mycket bra bemötande från personal och hjälpsamt

Åsa Erika E
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Snabb o god service från telefon till utförare

Asta Margareta J
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

snabb åtgärd! Vänligt bemötande! Bra att Lysekil har denna verkstad.

Preem A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Snabb leverans, trevligt mottagande!

Irene Carina W

Trevliga och hjälpsamma Smidigt

Rolf Ingemar M
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

God service Hasse är toppen. Kanske lite dyrt när man är hos er ofta de skulle vara ett system att man får lite bonus. Mvh

Evert Ingemar K
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Allt var mycket bra o vi är väldigt nöjda m servicen

Svar från Lysekils Bil och Motor

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Elisabet Marie E
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Vi tackar för ett väl utfört arbete.

Sofia Therese Ö
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Fint bemötande och väldigt nöjd med resultatet

Frida Barbro Andrea E
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Fick toppenbra tips och hjälp med bilen. Stort tack!

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Stig Lennart Roland K
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Mycket bra och fint arbete, 10 poäng!

Ulla Elisabeth G

Trevligt bemötande, snabb service

Lysekilsantikt A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Trevligt bemötande och saklig beskrivning av vad som gjorts

Svar från Lysekils Bil och Motor

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Lisbeth S
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Tyckte allt funkade superbra och är nöjd

Ylva Erika Linnéa B

Snabb service , trevliga,supernöjd. Ylva

Svar från Lysekils Bil och Motor

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Samhall A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Snabb och bra service.Fixade allt på några timmar.

Christer J
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Snabb service och bra bemötande!

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Alf Birger A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Snabb respons och bra bemötande

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Mats Håkan A

Trevlig personal duktiga mekaniker

Knut Peter S
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Bra bemötande! O god kundsupport!

Svar från Lysekils Bil och Motor

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Mikael Sonny G
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Bra bemötande och leverans inom utsatt tid.

Sten Inge Adolf H
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Bra bemötande fixade bromsarna snabbt, servicen på gjordes bra.

Svar från Lysekils Bil och Motor

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Kaj K
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Vänligt snabbt o bra! Det räcker så bra för mig!

Inger Margareta A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Alltid vänligt bemött och lösningsorienterade!

Nicklas Kurt Håkan A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Snabb, bra service och framförallt bra pris!!

Carin Ann-Charlott P
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Trevligt bemötande i receptionen. Uppdraget utfördes utan något att klaga på.

Dan Ingemar K
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Mycket trevlig och kunnig personal 👍👍👍

Eva Elisabeth A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Underbar personal, trevligt bemötande. Jag rekommenderar alla att komma ditt.

Cj Elkontakt I Lysekil A
Escribió sobre Lysekils Bil och Motor

Bra bemötande och service.Ordnade fram specialverktyg för att kunna göra service på vår bil. Tack!