Primär El-Service

Primär El-Service

primarelservice.se
  • Badge2025
Call 08-400 201 08 Share

Välkommen till Primär El-Service! Vi har över 15 års erfarenhet inom branschen. Vi prioriterar alltid dig som kund i första hand och ser till att hitta den bästa lösningen tillsammans med er. Vi är ett kompetent team som levererar kvalitativa installationer i hela Stockholm. Hos oss är du välkommen oavsett om du är privatperson...

71 omdömen om Primär El-Service

Sedan starten hos Reco 2021

A2E A
Wrote about Primär El-Service

Hej Har haft Primärel i ett par år och alla gånger man har kontaktat dem så ställer dem upp och löser mina problem. ( använder dem just nu i mina 3 projekt idag) Anställda är alltid professionella och kommer med rätt utrustning och arbetskläder. Dem är erfarna och är lösningsorienterade. Jag personligen kommer alltid att använda primärel på mina projekt samt rekommendera dem till andra vid behov.

Anette L
Wrote about Primär El-Service

Toppenoch tack. Snabbt utfört av trevlig personal!

Suleyman B
Wrote about Primär El-Service

1. Super trevliga 2. Förväntningarna var goda och Primär El-Service levde upp till dom. 3. Bemötande och samarbetsvilja entreprenörer med goda kunskaper.

Mariana A
Wrote about Primär El-Service

Superbra service och trevliga.

Max L
Wrote about Primär El-Service

Elektrikerna kom i tid, de var trevliga och gjorde ett bra jobb! /Max

Henrik D
Wrote about Primär El-Service

Jag hade Jimmy hos mig som var ett riktigt proffs. Svarade snabbt när jag hörde av mig, förstod direkt behoven och föreslog snygga och bra lösningar. Jag hade befarat att det skulle vara mycket dyrare att dra om elen som var ojordad i lägenheten vi just köpt. Fakturan som sen kom var helt korrekt utifrån vad vi kommit överens om. Så här okomplicerat borde det alltid vara att anlita hantverkare! Jag rekommenderar varmt.

Christopher L
Wrote about Primär El-Service

Toppen. Trevliga. Lätta att ha o göra med. Gjorde allting jättebra.

Ugur E

Mycket bra! Kan starkt rekommendera Martin

Charlotte B

Toppenbra! Kunniga, flexibla o trevliga! 😊

Brf S
Wrote about Primär El-Service

Trevligt bemötande och snabbt hanterade av ärende.

Martin W
Wrote about Primär El-Service

Simon var toppen! Mycket duktig och snabb.

Offensive content
Choose a reason:
Monica F
Wrote about Primär El-Service

Bästa och snabbaste hantverkare vi mött! Från telkontakt på tisdag till personligt besök onsdagmorgon av Jimmy, var vårt problem löst på 3 timmar. Felsökning, byte av 8 takspottar i badrum (inkl bilfärd av hämtning på lager) och byte av ett eluttag i kök. Tydlig räkning, trevligt bemötande och snyggt gjort. Vi är helnöjda!

Maria K
Wrote about Primär El-Service

Snabba effektiva och rådgivning genom processen. Mycket nöjd.

Håkan L
Wrote about Primär El-Service

Bästa servicen som jag någonsin upplevt från en hantverkare

Lilla A
Wrote about Primär El-Service

Primär El-Service återkom snabbt med en offert och kom i tid med allt som behövdes för att montera den belysning jag beställt. Arbetet utfördes effektivt och fakturan landade inom offertens pris.

Josefin L
Wrote about Primär El-Service

Vilket toppengäng! Kompetenta, smarta lösningar som gör det enkelt för oss, noggranna, rent/snyggt och dessutom trevliga!

Mj E
Wrote about Primär El-Service

Seriös installations företag med fantastiska montörer.

Maria C
Wrote about Primär El-Service

Mina fantastiska elektriker som alltid är i tid till mina projekt, alltid håller sina offerter och har dialog löpande som fungerar. Mycket pålitliga!

Bahare N
Wrote about Primär El-Service

Jimmy på Primär El-Service gjorde ett superfint jobb till ett bra och rimligt pris. Snabb och proffsig kommunikation. Jobbet påbörjades fort och avslutades fort! Jättenöjd och kommer definitivt att anlita honom/dom igen. Simon som ryckte ut för att fixa en liten bugg, kom samma dag som jag ringde och fixade buggen på nolltid. Topp service!

Agri I
Wrote about Primär El-Service

Proffsigt och bra på alla sätt

Beth S
Wrote about Primär El-Service

Som kund är jag mkt nöjd. Bra bemötande och snabb professionell service och hjälp

Suleyman B
Wrote about Primär El-Service

Super trevliga yrkesarbetare bra bemötande.

Joakim E
Wrote about Primär El-Service

Snabba, duktiga, trevliga, inga diffusa pålagor.

Hasan K
Wrote about Primär El-Service

Riktigt bra genomfört arbete. Otroligt hjälpsamma och lösningsorienterade. Blev exakt så som vi planerade och det blev lyckat!

Björn T
Wrote about Primär El-Service

Klart bättre än vad jag kunde tänka mig

Andrea F
Wrote about Primär El-Service

Bra och snabb service. Trevligt bemötande.

Viktor R
Wrote about Primär El-Service

Proffesionella, kunniga och effektiva!

Stina J
Wrote about Primär El-Service

Kunniga samt svarar och agerar snabbt!

Roland Å
Wrote about Primär El-Service

Trevligt bemötande och snabb lösning av problemet till en rimlig kostnad.

Jessica B
Wrote about Primär El-Service

Kompetenta, noggranna, ger snabb återkoppling och är lösningsfokuserade

Blå G
Wrote about Primär El-Service

Bra och snabb service! Mycket nöjd!

Brf S
Wrote about Primär El-Service

Pålitliga och snabba. Trevligt bemötande och kunniga. Kan rekommendera dem.

Top A
Wrote about Primär El-Service

Vi använder Primär el-service vid våra installaioner av solceller. Proffsiga och duktiga killar.

Maria C
Wrote about Primär El-Service

Helt fantastiska medarbetare som har ingått i alla mina projekt de senaste 10 åren för mina kunder. Idéal INTERIÖR-Maria Calom InredningsArkitekt

Cecilia R
Wrote about Primär El-Service

Alltid utmärkt service, kommer alltid att använda mig av dem när jag behöver elektriker. Rekommenderar varmt!

Charlotte B
Wrote about Primär El-Service

Bra dialog med Martin. Gott resultat även om Många timmar gick åt. Jag är nöjd.

Fredrik R
Wrote about Primär El-Service

Pålitliga och duktiga. Kommer använda igen!

Angelica K
Wrote about Primär El-Service

Snabba, och mycket service. Löste mitt elproblem effektivt. Kommer kontakta dem igen om behov uppstår

Garage E
Wrote about Primär El-Service

Snabb och bra service trevlig personal

Henry B
Wrote about Primär El-Service

Anställde Primär El-Service för att byta ut dimrar och sätta in nya eluttag. Professionellt bemötande, svarade på alla våra frågor och hjälpte till att föreslå bra alternativ kring de problem vi hade. Mycket nöjda!

Kristina B
Wrote about Primär El-Service

Bra bemötande och bra tillgänglighet men felet som kostade skjortan återkom efter 1 vecka...

Diabasens S

Superduktiga! Snabbt och smidigt utfört! Rekommenderas varmt! 👍🏼

Dan E
Wrote about Primär El-Service

Allt bra! Lite strul, montören åkte fel först, så kolla upp lite mer noggrannt på uppgifter..

Johan S
Wrote about Primär El-Service

Snabb och tydlig kommunikation ihop med ett gediget kunnande. Anlitade Primär El-Service för att installera plejd i hela lägenheten förra året och för uppgradering av el i badrum för några månade sedan. Blev lika nöjd båda gångerna. Rekommenderas!

Andersson B
Wrote about Primär El-Service

trevliga samt att allt kom på fakturan. bäst av allt att dom städa efter sig :))) kan varmt rekommendera detta företag

Oummi O
Wrote about Primär El-Service

Trevligt bemötande samt erfarna eletriker.

Ingrid S
Wrote about Primär El-Service

Snabb och bra service, duktig elektriker. Rekommenderas

Hampus N
Wrote about Primär El-Service

Mycket trevligt och professionellt bemötande, alltid i tid. Lyssnar och tar in våran behovsbild mycket väl, och kommer med bra förslag på saker som kan göra elinstallationen bättre/säkrare. Duktiga problemlösare när det dyker upp oväntade problem. Effektiva när de är på plats för att jobba. Kan varmt rekommendera och vi kommer garanterat använda deras tjänster många fler gånger i framtiden.

Emelie B
Wrote about Primär El-Service

5+ elektriker! Kontaktade för mindre jobb hemma: Byte av takspottar, nya eluttag och lamputtag. Fick hjälp samma vecka. Uppskattar att de kom och kikade på jobbet innan offert. Proffsiga och supertrevliga, rekommenderas varmt.

Martin B
Wrote about Primär El-Service

Snabba och alerta svar via Done-appen. Superbra service på plats.