M & N Servicepartner

M & N Servicepartner

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9

Välkommen till M & N Servicepartner – din Autoexperten Bilverkstad i Torshälla! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell med fokus på kvalitet och personligt bemötande. Oavsett om det gäller bilservice, reparation, däckbyte, felsökning, bromsservice, hjulinställning eller montering av dragkrok och motorvärmare,...

10 omdömen om M & N Servicepartner

Lars-Peter A
Skrev om M & N Servicepartner

Ett bra bemötande och ett bra pris för servicen👍

Rainer Carlo Alex T
Skrev om M & N Servicepartner

Snabb service byte av bromsrören och parkeringsbroms mekanism + besiktning Fick hjälp när bilen blev stående på grund av trasig tändningslås Mycket bra jobbat och hjälpsam personal

Jan Erik Peter N
Skrev om M & N Servicepartner

Fantastiskt bemötande då jag hade problem med AC:n. Det fixade dem direkt med att göra en kontroll och fylla på kylmedia. Så nöjd :)

Solveig Marita K
Skrev om M & N Servicepartner

Bra service och väldigt kunniga människor. Toppbetyg.

Mats L
Skrev om M & N Servicepartner

Väldigt bra och proffsigt bemötande. De levererade full ut vad vi förväntade oss. Vi köpte service av motor till husbil där man även bytte kamrem, remmar till vattenpump samt vattenpump.

Johan Erik Thomas L
Skrev om M & N Servicepartner

Bra killar och proffsigt bemötande.

Murat T
Skrev om M & N Servicepartner

Otroligt bra bemött. Proffsigt och omtänksamt, inga onödiga byten av icke trasiga delar.

Husby Takplåtslageri & V

Jätte trevliga o bemötande och gör Riktigt bra jobb 👍

Victor Peter H
Skrev om M & N Servicepartner

Trevlig och kunnig personal. Mycket bra bemötande och återkoppling under tiden för reparationen. Många tummar upp!

Intercut Sverige A
Skrev om M & N Servicepartner

Snabb och proffsig service. Bara gott att säga. Lämnat in både nya och gamla bilar för bland annat AC-reparation, service, byte av sensorer för parkeringshjälp m.m.