Proffesionella och noggranna. Kommer att använda dom igen. //Janne
M4 Bygg Totalentreprenad AB
10 omdömen om M4 Bygg Totalentreprenad AB
Sedan starten hos Reco 2026
Väl planerar sitt jobb med sin bästa!
Vi fick ett proffsigt bemötande av M4 Bygg Totalentreprenad. Hantverkarna var lyhörda, tydliga och lätta att ha att göra med. Våra förväntningar var att jobbet skulle flyta smidigt och hålla hög kvalitet – och det gjorde det. Vi anlitade dem för totalentreprenad och är väldigt nöjda med både processen och slutresultatet.
Superbra, håller både tidsplan och budget. Rekommenderar varmt!
M4 Bygg målade om vår fasad och hjälpte oss att byta rutten gammal panel. Jobbet genomfördes snabbt och snyggt - och trevligt! Vi rekommenderar dem absolut.
Anlitat 2 ggr för fasadmålning och badrumsrenovering, vi är mycket nöjda med båda arbeten. Håller tiden, budget och diskuterar/fixar om något nytt framkommer.
Seriöst och pålitligt företag. Gjorde ett utmärkt jobb hos oss, till överenskommet pris. I tid.
Pålitlig byggfirma som gör sit bästa att man ska bli nöjd, gör ett bra nogrant arbete.
Vi har anlitat M4 Bygg för flera olika projekt på vår fastighet och är mycket nöjda med både bemötande, projektledning, tidplan, pris och utfört arbete. Detta är en utförare att lita på och kan varmt rekommenderas. G&M Blomkvist
Fullgjord uppdraget till 100%. Mycket nöjd Vid ev. nytt uppdrag anlitar jag dom