M9 Bygg AB

m9bygg.se
  • BadgeFiveYears
4.6
Call 076-790 76 01 Share

Välkommen till M9 Bygg AB! Vår kompetens ligger främst på totalrenoveringar av badrum, kök, lägenheter och villor men som ett professionellt byggföretag kan vi hjälpa dig med en rad andra tjänster inom nyproduktion, tillbyggnader och ombyggnader. Tjänster: Golvläggning, måleri, tapetsering, el-arbeten, fastighetsservice,...

101 omdömen om M9 Bygg AB

Sedan starten hos Reco 2021

Elsa W
Wrote about M9 Bygg AB

När vi skulle renovera vårt badrum hörde vi av oss till flera entreprenörer. Vi valde M9 eftersom de kändes engagerade, hjälpsamma och kommunicerade bra med oss. Genom hela processen har vi upplevt att M9 fungerat professionellt och vi har fått bra hjälp och stöd i våra frågor och funderingar. Vid några tillfällen hade vi önskat lite mer återkoppling under själva arbetets utförande. Men på det stora hela är vi mycket nöjda med samarbetet och resultatet. Vårt nya badrum blev precis som vi önskade och vi är väldigt nöjda!

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ditt fina omdöme Elsa och för att ni valde oss på M9 för er badrumsrenovering! Det gläder oss verkligen att ni upplevde oss som engagerade och hjälpsamma genom processen, och att ni är nöjda med både samarbetet och slutresultatet. Er feedback om återkopplingen tar vi till oss, det är något vi alltid strävar efter att förbättra för att ge en ännu bättre upplevelse framåt. Tack igen för ert förtroende. Vi önskar er många härliga stunder i ert nya badrum! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Klara S
Wrote about M9 Bygg AB

Vi anlitade M9 Bygg för badrumsrenovering i vår lägenhet och är väldigt nöjda med slutresultatet. Hantverkarna var både skickliga och lyhörda, och det märktes att de verkligen ville göra ett bra jobb och att vi skulle bli nöjda. Det som kunde ha varit bättre var nyckelhanteringen då vi hittade vår utlånade nyckel under en kruka utanför porten, vilket inte kändes helt tryggt. I början var kommunikationen mellan oss och firman också lite rörig då både vi och M9 missförstod föreningens riktlinjer, men det löste sig snabbt...

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse! Vi är glada att ni är nöjda med slutresultatet och att ni uppskattade hantverkarnas engagemang och bemötande. Gällande nyckelhanteringen vill vi förtydliga att nyckeln tillfälligt (kort stund) placerades utanför porten i samband med att hantverkare bytte av varandra under pågående arbete. Vi förstår ändå att det kunde upplevas som otryggt, och vi tar med oss er synpunkt. Tack igen för ert förtroende och för ett trevligt samarbete....

Mats W
Wrote about M9 Bygg AB

Har fungerat bra, var lite orolig när en kille var sjuk flera dagar men han var snabb och bra när han var på plats. Lite språkproblem dock. När väl kakel och klinker var på plats gick det som en dans. Elkillarna var väldigt effektiva även vvs killarna. Blev färdigt i tid med en dag till godo, allt kanon.

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme Mats. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Ibland kan det uppstå små hinder längs vägen, men vi är glada att allt flöt på bra och att resultatet blev som planerat – till och med en dag före tidsschemat! Tack för förtroendet och det trevliga samarbetet. Med vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Anna I
Wrote about M9 Bygg AB

Vi anlitade M9 för en totalrenovering av vår lägenhet och är mycket nöjda med slutresultatet. Bra hantverk till bra pris. Arbetsledaren Rovshan var duktig och lyhörd. Processen hade kunnat förbättras, framför allt vad gäller kommunikation om när arbetet skulle utföras och inte, löpande förväntningar kring tidplan och framförhållning med materialinköp från vår sida.

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni valde M9 för er totalrenovering! Det är verkligen roligt att höra att ni är nöjda med slutresultatet och vårt hantverk – och jag håller helt med, Rovshan gör ett riktigt bra jobb. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och samarbetet – hoppas ni trivs riktigt bra i den nya lägenheten! Med vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Peter A
Wrote about M9 Bygg AB

Företaget har hållit utlovat tid (t o m lite snabbare), utlovat pris och förväntad kvalitet. Har det uppstått frågor/problem har arbetsledning tagit tag i dessa och löst dem. Viss förbättringspotential finns i kundkommunikationen för ”gubbarna” som gör jobbet men i det stora hela, mer än nöjd med M9 som totalrenoverat mitt badrum!

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ditt fina och genomtänkta omdöme Peter! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både resultatet, tidsplanen och vårt engagemang i projektet. Vi tar även till oss din feedback kring kommunikationen på plats, det är värdefullt och hjälper oss att bli ännu bättre. Tack för förtroendet att låta oss totalrenovera ditt badrum! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Emma O
Wrote about M9 Bygg AB

Jag anlitade M9 Bygg AB för att renovera mitt badrum och är väldigt nöjd med resultatet – badrummet blev riktigt fint. Arbetet blev klart till och med lite tidigare än tidsplanen, vilket var en positiv överraskning. Kommunikationen fungerade för det mesta bra. Sammantaget ett proffsigt jobb.

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och vårt arbete. Alltid roligt att höra när ett projekt flyter på bra och avslutas enligt – eller till och med före – plan. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med något framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg AB

Mats J
Wrote about M9 Bygg AB

Vi blev nöjda med resultatet av badrumsrenoveringen. Inledande angivet pris hölls med de tillägg som var avtalade från början. Det uppstod några stressiga situationer då val av detaljer skulle beslutas men allt löste sig till till slut till det bästa.

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för ert fina omdöme! Vi är glada att ni är nöjda med badrummet och att resultatet blev som ni önskat. Vi förstår att det kan bli lite stressigt med alla beslut längs vägen, men uppskattar ert engagemang och samarbete genom projektet. Vi önskar er mycket glädje med ert nya badrum och är alltid välkomna att höra av er om ni planerar fler projekt framöver! Med vänlig hälsning, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Linnea F
Wrote about M9 Bygg AB

M9 hjälpte oss att gå från ett badrum som gav oss ångest varje gång vi såg det, till att vara vårat favoritrum! Otroligt bra bemötande, hjälp med inköp och vad som skulle passa bäst eller vara snyggast. Trots leveransförseningar eller saker som vi vill få åtgärdat är det snabba svar och trevligt bemötande hela tiden. Rekommenderas varmt!

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för dina fina ord Linnea! Vi är så glada att vi fick förtroendet att förvandla ert badrum från något som skapade ångest till ett rum ni nu älskar och trivs i. Att höra att det blivit ert favoritrum betyder verkligen mycket för oss. Vi uppskattar också ert tålamod under leveransförseningarna och är glada att ni känt er väl omhändertagna genom hela processen. Er rekommendation värmer verkligen och sporrar oss att fortsätta leverera både kvalitet och service. Tack igen för ert förtroende! Med vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Linus W
Wrote about M9 Bygg AB

Mycket nöjd med mitt badrum!! Blev bättre än jag kunde hoppats på. Budget och tidsplan hölls och alltid proffesionellt bemötande. Rekommenderar!

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Linus! Det har varit en ära att få renovera badrummet åt dig och fantastiskt kul att arbeta tillsammans med en så välkänd och uppskattad skådespelare och artist. Vi är otroligt glada att resultatet blev ännu bättre än du hoppades på, och att allt höll sig inom både budget och tidsplan. Tack för ditt förtroende och din rekommendation, det betyder mycket för oss! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Gustav P
Wrote about M9 Bygg AB

Proffsig och seriös firma med egen kakelbutik. Bra hantverkare som håller det dom lovar och levererar ett fint resultat. Rekommenderar starkt M9 Bygg vid framtida badrumsrenoveringar.

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattar både vårt hantverk och möjligheten att välja material direkt i vår kakelbutik. Att leverera enligt löften, med kvalitet och ett fint resultat, är alltid vårt mål. Tack för rekommendationen, det betyder mycket för oss! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Axel S
Wrote about M9 Bygg AB

Nöjd! Enkla att ha att göra med från start till mål. Höll tid och budget enligt plan. Kom även tillbaka för lite komplettering enligt mitt önskemål utan problem.

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ditt omdöme Axel! Vi är glada att du är nöjd med både processen och resultatet. Att hålla tid, budget och finnas till hands även för kompletteringar är en självklarhet för oss. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Jacopo F
Wrote about M9 Bygg AB

We chose M9Bygg to renovate our bathroom as we knew they had renovated other bathrooms in the same building without issues, so we could trust that they were certified and knew the BRF regulations. As non-native speakers, we found Johan (sales manager) very helpful in mediating with the construction workers involved. Their sister company M9Kakel in Danderyd has business partnerships with Höganäs and Bricmate, and through them we were able to fix a great price for the tiles. Johan was also able to validate our choice for white...

Svar från M9 Bygg AB

Thank you so much for taking the time to share such a detailed review. We are very happy to hear that you are enjoying your new bathroom and that the project was completed on time and within budget. It means a lot to us that you highlight the professionalism of our team and the quality of the final result. We truly appreciate your constructive feedback regarding the electrical work and communication. Clear documentation on-site is indeed valuable, and your input helps us improve our processes further. We are also glad that...

Kevin F
Wrote about M9 Bygg AB

Gjort ett bra jobb. Fint slutresultat och gott samarbete.

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ditt omdöme Kevin! Vi är glada att du är nöjd med både samarbetet och slutresultatet. Det har varit ett nöje att få genomföra projektet tillsammans med dig! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Jessica K
Wrote about M9 Bygg AB

På det stora hela är jag mycket nöjd med M9 Bygg som renoverade mitt badrum. Proffsiga och tillmötesgående. Om jag hade någon synpunkt så löste dom det direkt. Deras arbetsledare Roschan var mycket bra att ha att göra med. Kan rekommendera M9 Bygg!

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ditt fina omdöme Jessica! Vi är glada att du är nöjd med din badrumsrenovering och uppskattar verkligen att du lyfter fram både vårt bemötande och samarbetet med Roschan. Att snabbt lösa synpunkter är en självklarhet för oss och vi tackar för din rekommendation! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Ann-Louise G
Wrote about M9 Bygg AB

Vi är väldigt nöjda med både utfört arbete och hela hanteringen av vårt badrumsprojekt. Vi har totalrenoverat ett badrum med mycket speciell planlösning, med bl.a rundad vägg och annorlunda vinklar. Detta har M9 Bygg AB hanterat exceptionellt. Vi handlade kakel och klinker i deras butik i Danderyd med stort utbud och bra priser. Under byggets gång bestämde vi oss för att byta ut dusch- och tvättställsblandare samt WC-paket och fick snabbt olika förslag med bild och pris som de sedan köpte in åt oss. Mycket smidigt. Under...

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ert fantastiska omdöme Ann-Louise! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med både utförandet och hela processen kring ert badrumsprojekt. Att få arbeta med ett så unikt och utmanande utrymme var både roligt och inspirerande för oss, och vi är glada att resultatet motsvarade era förväntningar. Vi uppskattar också ert förtroende under projektets gång och att ni valde att handla material via vår butik, kul att ni upplevde det som smidigt och prisvärt! Tack igen för ert fina samarbete och er tydliga kommunikation...

Stina L
Wrote about M9 Bygg AB

Vi renoverade vårat badrum med hjälp från M9 Bygg. De var väldigt trevliga under hela projektets tid och vi är jättenöjda med slutresultatet!

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ert fina omdöme Stina! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med både bemötandet och slutresultatet. Det har varit ett nöje att få hjälpa er med badrumsrenoveringen. Tveka inte att höra av er om vi kan hjälpa till med något i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 bygg och M9 kakel

Mikael G
Wrote about M9 Bygg AB

Jag rekommenderar starkt M9 Bygg för att dom gjort ett mycket bra jobb och varit lyhörda under hela arbetet. Har det varit något som jag har velat ändra på har dom direkt ordnat det enligt mina önskemål. Samma med synpunkter på besiktningen som dom ordnade utan någon diskussion.

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ditt fina omdöme Mikael, det betyder verkligen mycket för oss! Vi strävar alltid efter att vara lyhörda och flexibla genom hela projektet, så det gläder oss att du upplevt det just så. Att kunna lösa saker smidigt och enligt kundens önskemål är en självklar del av hur vi vill arbeta. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa till med något i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 bygg och M9 kakel

Tobias A
Wrote about M9 Bygg AB

Jag är väldigt nöjd med processen i sin helhet och kan varmt rekommendera M9 Bygg. Bra kommunikation rakt igenom och bra resultat, det är bara att höra av sig till dom direkt - inget att dra sig för.

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack Tobias för din fina rekommendation! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både processen, kommunikationen och resultatet. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt och tryggt som möjligt för våra kunder, så det betyder mycket att du upplevde det så. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen! Bästa hälsningar, Teamet på M9 bygg och M9 kakel

Björn H
Wrote about M9 Bygg AB

I år planerade vi att vi skulle renovera en toalett och duschrum. Efter att ha lagt in en offertförfrågan på Offerta, och haft besök av 5 st intresserade entreprenörer, valde vi att välja M9 kakel i Danderyd. Arbetet har utförts nu under våren och jag har upplevt att vårt samarbete har flutit på utan större problem. Alla mina synpunkter och förslag har genomförts utan invändningar till vår förnöjsamhet. Inlämnad offert har följts till punkt och pricka. Efter att de nu har slutfört entreprenaden och vi har erhållit alla kvalitetsdokument...

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack Björn för ditt fina omdöme och för förtroendet att låta oss på M9 Kakel / M9 bygg ta hand om er renovering! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både processen och resultatet. Vi strävar alltid efter att leverera med noggrannhet, tydlig kommunikation och hög kvalitet så det betyder mycket att du uppmärksammar just det. Vi önskar er mycket glädje med det nya duschrummet och hoppas få möjlighet att hjälpa er igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Kakel och M9 Bygg

Emma J
Wrote about M9 Bygg AB

Slutresultatet blev till slut tillfredsställande och badrummet blev fint och bra. Men de var i princip från start, bortsett från alldeles i början, väldigt svåra att ha att göra med, rent kommunikationsmässigt. De vägrade konsekvent att lämna en tidsuppskattning på hur lång tid projektet skulle ta. De var otroligt dåliga på att kommunicera samt att svara på raka frågor. Jag fick för det mesta ställa mina frågor till dem minst två gånger för att få ett adekvat och/eller tydligt svar. Min generella upplevelse är att de var...

Svar från M9 Bygg AB

Vi är glada att du i slutändan är nöjd med resultatet av badrummet, och att du anser att arbetet vi utförde höll hög hantverksmässig nivå. Det är viktigt för oss att leverera ett bra slutresultat och det gjorde vi. Samtidigt vill vi bemöta den kritik du framför, eftersom vi upplever att den delvis är orättvis och inte överensstämmer med hur vi har arbetat eller kommunicerat under projektets gång. Om kommunikation och tidsuppskattning: Du skriver att vi "vägrade" att lämna tidsuppskattning. Det är inte korrekt. Som alltid...

Sori R
Wrote about M9 Bygg AB

Mycket professionella byggarbetare som är noga och arbetar väldigt bra! Dessutom är killarna väldigt snälla och hjälpsamma! Synd att alla inte kan prata svenska men med lite grunder i svenska språket blir dem de bästa i byggbranschen! Vi har fått jättefint badrum.

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada över att du är nöjd med både arbetets kvalitet och vår personal, att höra att du upplevde oss som professionella, noggranna och hjälpsamma värmer oss verkligen. Det är fantastiskt att höra att du fått ett badrum du är så nöjd med. Tack för att du valde oss och för att du tog dig tid att lämna omdöme! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 bygg och M9 kakel

Mirza J
Wrote about M9 Bygg AB

Jag anlitade M9 BYGG AB för att renovera mitt badrum och resultatet blev helt fantastiskt! Från första kontakt till sista detalj har de varit otroligt professionella, lyhörda och noggranna. Arbetet höll både tidsplan och budget, och kvaliteten på utförandet är över förväntan. Det känns som jag har fått ett lyxigt spa hemma! Tack Johan och Rovshan.

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med badrummet och att du upplever det som ett lyxigt spa hemma är precis den känslan vi vill skapa! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig genom hela processen, och vi uppskattar verkligen ditt förtroende. Johan och Rovshan tackar ödmjukt för de fina orden! Allt gott och varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Bästa hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Johan K
Wrote about M9 Bygg AB

M9 byggde ett badrum i vår källare. Vi har genom hela projektet haft en mycket bra dialog och M9 har löst alla de frågor som dykt upp under vägens gång. Mest imponerade är vi av kaklingen, där vi valt ett komplicerat mönster som de löste på ett fantastiskt sätt. Vi ger M9 de allra bästa rekommendationerna!

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för det fina omdömet Johan! Det har varit ett nöje att få hjälpa er med badrummet i källaren och vi är glada att ni är nöjda – särskilt med kaklingen, som verkligen var ett spännande och roligt mönster att jobba med. Vi uppskattar den goda dialogen vi haft under hela projektet, och er positiva inställning har gjort samarbetet både smidigt och trevligt. Tusen tack för ert förtroende och de fina rekommendationerna – det betyder mycket för oss! Allt gott önskar teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Peter I
Wrote about M9 Bygg AB

Mycket nöjd med badrums renoveringen Kan varmt rekommenderas

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för det fina omdömet Peter. Det gläder oss att du är nöjd med badrumsrenoveringen. Tack också för din rekommendation – det betyder mycket för oss! Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Bästa hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Gustav A
Wrote about M9 Bygg AB

Bra bemötande, duktiga och trevliga hantverkare. Slutresultatet blev kanon!

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för de fina orden Gustav! Vi är glada att ni är nöjda med både bemötandet och slutresultatet. Det har varit ett nöje att arbeta med er, och vi ser fram emot att hjälpa er igen om ni behöver! Bästa hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Suzan S
Wrote about M9 Bygg AB

Bra jobb och lagom bra resultat.

Svar från M9 Bygg AB

Tack för ditt omdöme Suzan. Hoppas du är nöjd med ditt fina badrum och välkommen åter i framtiden. Bästa hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Saima G
Wrote about M9 Bygg AB

Vi är mycket nöjda med helrenoveringen av vårt badrum där resultatet blev fantastiskt – ett snyggt badrum med lyxkänsla trots det lilla utrymmet. Arbetet har utförts på ett professionellt sätt i alla delar, från rivning och el-arbete till VVS, snickeri och plattsättning. Företaget tillhandahöll relevanta certifikat och bevis på försäkring och höll hela vägen genom att följa överenskommelsen i genomförandet av uppdraget och utan några överraskningar, dolda avgifter eller konstigheter på fakturan. I vissa avseenden gick...

Svar från M9 Bygg AB

Tack Saima för ditt omdöme! Vi är glada att ni är nöjda med det slutgiltiga resultatet och att vi lyckades skapa ett badrum som ni verkligen trivs i. Vi uppskattar även att ni lyfte fram vårt engagemang i att hålla alla överenskommelser och att ni kände er trygga genom hela processen, från start till slut. Vi tar till oss era synpunkter kring kommunikationen i början och kommer att arbeta på att förbättra den för att säkerställa en ännu smidigare upplevelse för framtida kunder. Vi hoppas att ni får många härliga stunder...

Henrik R
Wrote about M9 Bygg AB

Projektplanering och uppstart utan anmärkning. Genomförande och detaljering enligt plan- utmärkt genomförande utfört med noggrannhet och precision. Hantering av ändringar och följsamhet samt kostnadsmedvetenhet- utmärkt och med win-win för ögonen. Garanti och tidsåtgång- enligt specifikation. Kort sagt - om du som kund vill ha ett utmärkt genomförande med precision och tillförlitlighet - använd M9 bygg!

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för det fantastiska omdömet Henrik! Vi är verkligen glada att höra att vår planering, genomförande och hantering av ändringar uppfyllde dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera med högsta precision och kostnadsmedvetenhet, och det är roligt att det har uppskattats. Vi ser fram emot att kunna fortsätta arbeta tillsammans och leverera på samma höga nivå framöver! Tack igen för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Jenny Carola L
Wrote about M9 Bygg AB

Trevlig och hjälpsamt företag/ personal som utförde en total badrumsrenovering. Fick jätte bra tips och råd, lätt att ha att göra med. Var lätt att få tag på, uppdaterade regelbundet och blev klara i tid. Viktigast av allt så blev resultatet över förväntan. Rekommenderar verkligen företaget och kommer absolut använda dom igen!

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både vår service och det slutgiltiga resultatet. Det har varit ett nöje att jobba med dig och vi ser fram emot att kunna hjälpa till igen i framtiden. Tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 Kakel

Maryam H
Wrote about M9 Bygg AB

Slarviga, oproffsiga och håller inte sitt ord, även om skakat hand vid mutligt överens kommelse.

Svar från M9 Bygg AB

Vi har noterat detta omdöme, men vill klargöra att vi inte känner igen denna beskrivning och inte har något avtal eller samarbete med den som lämnat omdömet. Vi strävar alltid efter att upprätthålla högsta professionalism. Vi har även anmält detta som stötande innehåll. Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg AB

Carl Oscar Jonathan G

Väldigt nöjd efter totalrenovering av badrummet. Rekommenderar att köpa alla material genom deras firma M9 kakel. Processen var smidigt och professionell, eventuella frågetecken rätades ut snabbt och man kände sig delaktig genomgående i processen.

Svar från M9 Bygg AB

Hej Jonathan och stort tack för det fina omdömet! Vi är verkligen glada att ni är nöjda med er totalrenovering av badrummet och att ni haft en bra upplevelse genom hela processen. Det är alltid vårt mål att göra både arbetet och kommunikationen så smidiga och professionella som möjligt, så det betyder mycket för oss att ni kände er delaktiga och att alla eventuella frågetecken snabbt blev utredda. Tack även för rekommendationen att köpa material genom vår butik, M9 Kakel – vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa...

Jim Roger N
Wrote about M9 Bygg AB

Vi anlitade M9 för att totalrenovera och bygga om vår gästtoalett. Johan och hans team gjorde ett jättebra jobb och vi är väldigt nöjda. Även om vi ibland hade några mindre missar under arbetet gång så har kommunikationen funkat väldigt bra. Alltid snabba med svar och bra att kunna bolla med. Hantverkaren som var här och gjorde det mesta av arbetet var väldigt hänsynsfull och det gick till och med att jobba hemifrån under tiden. Alltid rent och undanplockat efter arbetsdagens slut. Vi har precis gett M9 ett nytt uppdrag att renovera vårt stora badrum.

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket Jim för ditt fina omdöme och för förtroendet att låta oss ta hand om er renovering igen! Det gläder oss att ni är nöjda med slutresultatet och uppskattar vår kommunikation och noggrannhet under projektets gång. Vi strävar alltid efter att förbättra oss, så er feedback betyder mycket för oss. Det är särskilt roligt att höra att ni känt er bekväma att jobba hemifrån under arbetet och att ni uppskattar våra insatser för att hålla rent och organiserat. Vi ser fram emot att få hjälpa er med det stora badrummet...

Joy Oritha Denise H
Wrote about M9 Bygg AB

Anlitade M9 Bygg för badrumsrenovering och vi är väldigt nöjda! Tydlig offert, noggranna, snabbt kommunikation, lösningsorienterade, och väldigt trevliga. Vi rekommenderar starkt teamet och M9 bygg!

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket Joy för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med badrumsrenoveringen och vår service. Det är alltid vårt mål att leverera tydliga offerter, noggrant arbete och snabb kommunikation. Ditt stöd och dina rekommendationer betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp med framtida projekt! Vänliga hälsningar, Teamet på M9 Bygg och M9 kakel

Madeleine Ida Kristina B

5/5 Slutresultat 5/5. Rovshen (byggledaren) och byggare 6/5. Kommunikation kring inköp 3/5 Flexibla, trevliga och lyhörda! Toppen slutresultat! Det enda vi har att anmärka på är lite missar i kommunikationen som skapar stress hos oss som har lite kontrollbehov. Det var vår första renovering och vi visste inte riktigt vad som krävdes av oss, om det vi sa på möten noterades eller om vi behövde hålla koll och påminna om saker. Till exempel pratade vi om en hylla i kakel i ett hörn som sedan missades. M9 erbjöd att göra...

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för ert omdöme och för att ni tog er tid att dela er erfarenhet! Vi är väldigt glada att ni är nöjda med slutresultatet och att ni upplevde både flexibilitet och lyhördhet från vårt team, särskilt Rovshen och byggarna. Det betyder mycket för oss att ni kände att vi levererade ett resultat ni är nöjda med. Vi tar till oss er feedback om kommunikationen, både vad gäller inköp och de små missarna kring detaljer som hyllan i kaklet. Vi förstår att tydlig och kontinuerlig kommunikation är avgörande, särskilt...

Mats D
Wrote about M9 Bygg AB

Jag är jättenöjd med mitt nya badrum som M9 Bygg utförde åt. mig, allt blev perfekt. Jag rekommenderar starkt M9 Bygg. Grym personal !

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket Mats för ditt fantastiska omdöme! Vi är otroligt glada att du är nöjd med ditt nya badrum och att vi har kunnat leverera ett resultat som lever upp till dina förväntningar. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi är stolta över att ha haft möjlighet att arbeta med dig. Vi kommer självklart att fortsätta göra vårt bästa och hoppas få hjälpa dig med fler projekt framöver! Tack igen och stort lycka till med ditt nya badrum! Med vänliga hälsningar, Alla på M9 Bygg AB & M9 Kakel AB

Sara Linnea J
Wrote about M9 Bygg AB

Gjorde ett jätte bra jobb med vårt badrum och vi är super nöjda med allt! Kommer anlita dem för att göra andra badrummet med.

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för det fantastiska omdömet! Vi är verkligen glada att höra att ni är nöjda med badrumsrenoveringen. Det betyder mycket för oss att ni vill anlita oss igen för ert andra badrum – vi ser fram emot att få hjälpa er med det också! Tack för förtroendet och att ni valde oss för ert projekt! Alla på M9 Bygg AB & M9 Kakel AB

Joanna V G L T
Wrote about M9 Bygg AB

Vi anlitade M9 Bygg för badrumsrenovering och vi är super nöjda! Tydlig offert och tydlig samt trygg process vid extra köp som ska godkännas. Vi beställde även tilläggsarbete som utfördes utöver förväntan. Trevliga killar som jobbar effektivt. Ifall något inte blev som förväntat så löste M9 Bygg detta snabbt och gav förslag på alternativa lösningar. Vi kan starkt rekommendera M9 Bygg.

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för ditt fina omdömet Joanna! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både badrumsrenoveringen och tilläggsarbetena. Vi strävar alltid efter att vara tydliga och skapa en trygg process för våra kunder, och det är fantastiskt att veta att du uppskattade det. Vi är också stolta över vårt team och deras engagemang för att leverera hög kvalitet. Om det dyker upp något mer projekt framöver är du varmt välkommen att kontakta oss igen. Tack för att du rekommenderar oss – det betyder mycket! Alla på M9 Bygg AB & M9 Kakel AB

Gustaf C
Wrote about M9 Bygg AB

Jag anlitade M9 Bygg för att åtgärda en vattenskada i vårt badrum. Trots att det var mitt i sommaren så kom Johan i princip på en gång och återkom härefter med en offert. M9 Bygg var inte billigast men vi fick en bra känsla och anlitade bolaget. Angiven tidplan hölls och resultatet blev mycket bra. M9 Bygg påpekade självmant att det förekom ett avgående arbete (d.v.s. en liten del av arbetet kom aldrig att utföras av M9 Bygg) varvid bolaget gjorde prisavdrag för detta arbete. Mycket seriöst agerat. När det vid några tillfällen...

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme Gustaf! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vårt arbete och att vi kunde leva upp till dina förväntningar, även under semestertider. Vi strävar alltid efter att vara transparenta och hålla en öppen dialog, så det är särskilt uppskattat att du lyfter fram det. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen med dina kommande projekt och är alltid här för att se till att allting blir precis som du vill ha det. Tack för förtroendet och för att du valde oss på M9 Bygg! Med vänliga hälsningar, Alla på M9 Bygg AB

Agil J
Wrote about M9 Bygg AB

Jag anlitade M9 för att renovera mitt badrum och måla om min lägenhet, och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet. Från start till slut var de professionella, noggranna och lyhörda för mina önskemål. Badrummet blev helt fantastiskt med nya möbler och modern finish, och målningen i lägenheten är perfekt utförd med fina detaljer och noggrannhet. Hela projektet gick smidigt och inom tidsramen. Jag kan varmt rekommendera M9 till alla som vill ha hög kvalitet och pålitligt hantverk.

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack Agil för ditt fina omdöme, varit en dröm att samarbeta med dig. Underbart att höra att du är nöjd med oss. Vi tycker också det är viktigt med resultatet, vara proffessionella och noggranna med våra arbeten. Tack återigen och välkommen tillbaka till nästa projekt. MVH Alla på M9 Bygg AB & M9 kakel AB

Otto C
Wrote about M9 Bygg AB

Renoverade ett litet badrum i en gammal bostadsrätt. Johan och projektledare Rovshan manövrerade den knepiga planlösningen bra, slutresultatet blev toppen. Både offert och tidsram hölls. Vid enstaka tillfällen inträffade missar i kommunikationen, men ingenting som inte löstes snabbt. Rekommenderar.

Svar från M9 Bygg AB

Tack så mycket för det fina omdömet Otto. Vi är glada att göra dig nöjd och att du rekommenderar oss. MVH Alla på M9 Bygg AB

Tommy B
Wrote about M9 Bygg AB

Gjorde en 6kvm stor badrumsrenovering. Blev mycket snyggt och vi är nöjda.

Svar från M9 Bygg AB

Tack Tommy för det fina omdömet. Vi är glada att vi fick hjälpa er med badrumsrenoveringen och verkligen kul att ni är nöjda med oss. MVH Alla på M9 Bygg AB

Filip L
Wrote about M9 Bygg AB

Tog in M9 för att total renovera mitt badrum och vi blev super nöjda. Jättebra kommunikation genom hela processen (svarar direkt om man har några frågor under processen), bara trevlig hantverkare och blev klart inom bestämt tidsram! Kan vart rekommendera och kommer använda M9 i framtida renoveringar!

Svar från M9 Bygg AB

Tack Filip för ditt fina omdöme! Glädjer oss att höra att kommunikationen genom hela processen varit bra och att du är nöjd med oss och renoveringen. MVH Alla på M9 Bygg AB och M9 kakel AB

Rolf B
Wrote about M9 Bygg AB

M9 totalrenoverade ett badrum, bytte hallgolv och öppnade upp en vägg mellan rum. Mycket bra resultat och bra kontakt med Johan och kollegor under arbetets gång. Rekommenderar företaget.

Svar från M9 Bygg AB

Tack Rolf för ditt fina omdöme om oss. Kul att du är nöjd med kontakt och resultatet. Stort välkommen tillbaka med framtida projekt. MVH Alla på M9 Bygg AB och M9 kakel AB

Markus H
Wrote about M9 Bygg AB

Renoverade badrummet med M9 Bygg. Väldigt väl utfört arbete och Johan som koordinerade var tillgänglig och trevlig.

Svar från M9 Bygg AB

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att arbetet utfördes väl och att du är nöjd. MVH Alla på M9 Bygg AB och M9 kakel AB

Felix M
Wrote about M9 Bygg AB

M9 renoverade mitt badrum. Mycket bra upplevelse samt fint resultat.

Svar från M9 Bygg AB

Tack Felix för ditt fin omdöme! Uppskattar samarbete och vi är nöjda med att du känner att du fått en mycket bra upplevelse och fint resultat. Tack. MVH Alla på M9 Bygg AB och M9 kakel AB

Amanda sofia therése E

Badrumsrenovering. Väldigt nöjd med det mesta. Bra kommunikation, trevligt bemötande, seriösa, jobbade på och blev klara före utsatt tid (arbetet stod aldrig stilla, något hände varje vardag), snyggt resultat. Rekommenderas varmt!

Svar från M9 Bygg AB

Tack Amanda. Roligt att höra att ni är nöjda med kommunikationen och att ni upplever att det är seriöst. Känns tryggt även för oss att vi känner att vi förmedlar det. Stort tack! Du är mer än välkommen i framtiden till oss. MVH Alla på M9 Bygg AB och M9 kakel AB

Jesper E
Wrote about M9 Bygg AB

Vi var mycket nöjda med M9 Byggs arbete hos oss. Allt från bemötande, utförande, kvalitet och kommunikation. De totalrenoverande en gästtoalett. Vi rekommenderar dem!

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack Jesper för omdömet. Underbart att höra att allt gått bra och att du är nöjd. MVH Alla på M9 Bygg AB och M9 kakel AB

Claudia Catarina G
Wrote about M9 Bygg AB

Rekommenderar varmt! Jag köpte en hel del inredning till mitt nya badrum av M9 Kakel AB- allt från kommod och spegel, blandare, WC, takduschset, handdukstork, duschvägg etc. (Men hade redan valt en annan byggfirma innan jag hittade dit). Jag kan inte vara mer nöjd med både M9’s urval, hjälp, riktigt bra priser och fantastiska service! Ett extra stort tack till Johan L i butiken, som både vänligt, proffsigt, kunnigt och tålmodigt hjälpte mig i min urvalsprocess, som ständigt fanns till hands o svarade snabbt, och därtill...

Svar från M9 Bygg AB

Stort tack för ditt fina omdöme om oss Claudia. Du är alltid välkommen tillbaka till vår butik eller kontakta oss i framtiden för kommande byggprojekt. MVH Alla på M9 Bygg AB och M9 kakel AB

Johan S
Wrote about M9 Bygg AB

Mycket trevligt bemötande av all personal. Önskemålen var att få snabb och proffissionell hjälp med helrenovering av vårt badrum vilket företaget helt och fullt levde upp till. Personalen var mycket punktlig, kom kl 8 varje morgon och kl 10 på lördagarna. De arbetade noggrannt och hade mycket bra kommunikation med oss. De sammarbetade bra med varandra och verkade ha trevligt tillsammans. Kan varmt rekommendera dem till alla som önskar hjälp med renovering av badrum

Svar från M9 Bygg AB

Tack Johan för ditt omdöme. Kul att höra att ni är nöjda med oss och att ni har fått professionell hjälp hela tiden. Underbart att höra att ni vill rekommendera oss vidare. Stort tack och välkommen åter. MVH Alla på M9 Bygg AB

Lisa A
Wrote about M9 Bygg AB

Vi är så otroligt nöja med valet av M9 och vårat nya badrum. Blev precis så som vi ville ha det! Lyhörda, proffsiga och otroligt trevliga! Riktigt nöjd kund! Tack M9!

Svar från M9 Bygg AB

Tack Lisa för ditt fina omdöme! Kul att höra att du är så nöjd. Välkommen åter i framtiden. MVH alla från M9 teamet