Magnus Bil

Magnus Bil

www.magnusbil.se
  • Badge2021
4.3

Välkommen till Magnus Bil! Är det dags att byta bil? Är du trött på din gamla bil? Har du fått tillökning i familjen och behöver större bil? Ska du skaffa din första bil? Ja, frågorna och anledningarna kan vara många till att skaffa ny bil. Men ett som är säkert, det är att hos oss på Magnus Bil så har vi både erfarenheten...

101 omdömen om Magnus Bil

Sedan starten hos Reco 2020

Gert O
Skrev om Magnus Bil

Bra bemötande och hög servicegrad

Bo A
Skrev om Magnus Bil

Företaget var okänt för oss. Köpte bilen osett eftersom vi inte kunde titta på den innan. Vi blev väldigt bra bemött, blev hämtad på resecentrum eftersom vi kom med buss. Företaget uppfyllde våra förväntningar. Vi köpte en Ford C max 2012. Mvh Bo och Gunilla Amcoff 🚘

Maria H
Skrev om Magnus Bil

Kanonfint bemötande fick vi av Magnus bil AB.Köpte en husbil av företaget och vi blev supernöjd både med bilen och personalens bemötande 😊

Thord Urban G
Skrev om Magnus Bil

Jag blev bemött mycket bra. Att få upplysningar om nya bilen, fick bra upplysningar om bilen. Köpte en el Peugeot efter provkörning.

Roger Torbjörn V

Mycket bra! Snabb o smidig affär.

Borisd David A
Skrev om Magnus Bil

Köpte en Audi. Trevlig bemötande och trevliga samtal. Blev informerad av det jag behövde veta och fick bara möjligheter och inga konstigheter. Rekommenderar 100%, mycket nöjd

Cleas Thomas K
Skrev om Magnus Bil

Trevligt bemötande och fin butik.

Linnea V
Skrev om Magnus Bil

Fick mycket bra hjälp vid köpet av min nya bil. Vi är så nöjda. Säljaren fanns tillhands när vi hade frågor.

Bodil S
Skrev om Magnus Bil

Köpte en begagnad bil och är så nöjd med servicen och ett väldigt bra bemötande.

Thomas C
Skrev om Magnus Bil

Bra bemötande, trevlig personal. Tillmötesgående för att lösa leveransen och i övrigt bara bra att ha och göra med.

Alexandra K
Skrev om Magnus Bil

Köpte en bil, fick själv fråga efter hjälp när jag kom in i butiken så kanske lite mer intresse av säljaren när han såg att jag stod o väntade Tycker säljaren borde ta första steget Kändes lite ointresserad att sälja

Lars U
Skrev om Magnus Bil

Bra service snabb leverans av bilen och ett bra bemötande

Agneta L
Skrev om Magnus Bil

Hej Jag köpte en Volvo Cross Country Mycket nöjd med köpet även med bemötandet Adam var jättebra Jag var lite vilsen då jag tidigare har haft Saab och inte visste alls vad jag skulle välja men blev väl guidad av Adam och köpte hans tankar Jag önskar honom all lycka fortsätter han så här blir han en duktig bilförsäljare Har även tidigare blivit mycket bra bemött på Magnus Bil. Hälsningar Agneta Lundberg Betyget Utmärkt

Mikael S
Skrev om Magnus Bil

Köpte en volvo v90. Trevligt bemötande och smidig affär. Rekommenderas.

Rhema A

Jättebra personal.👍🏼👍🏼👍🏼

Jan Magnus K
Skrev om Magnus Bil

Byte in min gamla bil mot en nyare begagnat bil, blev väldigt positivt bemöt av säljaren. Vilket kändes mycket bra och skönt för mig som kund. Rekommenderas till alla som funderar på att byta bil.

Carl E
Skrev om Magnus Bil

Snabb och bra service. Lätt att få svar på frågor.

Anne-li A
Skrev om Magnus Bil

Jag köpte en fräsch liten bil Peugeot 208 som passar mej perfekt. Blev bemött av trevlig, lyhörd & tillmötesgående försäljare. Jag är nöjd & tacksam.

Jens F
Skrev om Magnus Bil

Vi köpte en bil Hade inga förväntningar Men är jättenöjd med dom

Anna A
Skrev om Magnus Bil

Köpte en begagnad bil. Bra bemötande, proffsigt och smidigt.

Knezevic J
Skrev om Magnus Bil

Väldigt trevligt bemötande och all dialog kunde göras per telefon och mejl. Det var också smidigt att lösa finansieringen. Jag är nöjd med både bilen och affären😀

Karl W

Kan rekommendera företaget. God service och är ärliga vid affärer ? 🤗

Lars H
Skrev om Magnus Bil

Jag köpte en bil och det strulade med att överföra pengar från banken men dom på bilfirman hade bra tålamod och log med hela ansiktet. Jag kan rekommendera Magnus bil!

Anita P
Skrev om Magnus Bil

Köpte en Dodge nitro som tyvärr har sina fel. Framhjulslagrwn var slut så den står 😞

Jonas Lage N

Volvo v70 d4awd. Bra bemötande, lugnt och saklig. Som förväntat

Lars Jimmy F
Skrev om Magnus Bil

Köpte en volvo v60 awd är supernöjd hittills. Blev väldigt bra bemött. Så det var inga konstigheter

Ida Evelina S
Skrev om Magnus Bil

Inbyte av bil plus köp av begagnad. Vi är nöjda med bemötandet och med vår nya bil.

ROBERT JAMES A
Skrev om Magnus Bil

Total rip-off merchant and sleazebag. Bought an Audi A6 for 100k+, and have so far spent another 40k:- in repairs which were pre-existing with the car before I bought it from Magnus. I tried to get repairs done with them as part of the "regret period" and obligation of the seller, but after 15 visits and constant unwillingness to do anything, Magnus himself tried to start a fight with me in his show room. I've been getting repairs through Audi and have heard horror stories of this guy's reputation, including a mechanic...

Alf B
Skrev om Magnus Bil

Hej Köpte en husbil av Magnus vid Magnusbil. Som vanligt blev jag mycket varmt välkommen och med respekt mottagen. Som professionell affärsman kom vi fram till att mina krav togs upp och respeterades och godtogs. Helt suveränt Seriöst företag, fantastiska anställda alla från service,verkstad till företagsledning. Rogerburland@gmail.com

Damir M
Skrev om Magnus Bil

Bytt bil, ärlig lättsam rak !

Stig B
Skrev om Magnus Bil

Köpte begagnad bil för andra gången hos Magnus Bil, alltid bra service.

Birgitta H
Skrev om Magnus Bil

Husbil Bra bemötande. Snabb service. Upplevde mig sedd som kund. Snabb hjälp av Emil på verkstaden. Emil har ett bra bemötande,tog hänsyn tex coronan

Jan S
Skrev om Magnus Bil

Köpt husbil. Brabemätande. Klart bättre husbil än den förra stelt bemötande delar beställda. Uteblev gnäll över att jag inte städat inbytesbilen tillräckligt å andra sidan va inte nia bilen ren på taket + vindrutan GLADARE säljgrupp skulle inte skada !

Gabriele S
Skrev om Magnus Bil

Väntar fortfarande på att reparera ac i husbil jag köpte där

Nelly P
Skrev om Magnus Bil

Köpte en bil. Mycket bra bemött innan med att låna hem bilen och lösa saker väldigt smidigt. När jag kom och skulle skriva papper så hade jag lite att påpeka Ang bilen. Dom påstod att den var rekondad ( det var hundhår fulla bilen) Nackstödet satt ej där dom borde och gick inte att få lös. Det fick jag fixa själv. Samt frågade jag tydligt och klart när nästa service på bilen ska göras jag fick till svar 21000 mil han inte mer än att ha bilen i 2veckor dax för oljeservicen...... tur jag köpte en ny bil utan krångel... ...

Albin Arne E
Skrev om Magnus Bil

Köpte en Volvo v90. Köpte gick snabbt och enkelt. Vart problem med vinterdäcken men det löstes snabbt genom att jag fick nya.

Lars-olov P
Skrev om Magnus Bil

Köpte en husbil med suverän service och support. Gedigen oersonal. Rekommenderas

Sören N
Skrev om Magnus Bil

Jag fick ett mycket bra intryck av personalen där när jag köpte min Volvo xc60 av dom jag kan gärna göra fler affärer där

Lars-olov W
Skrev om Magnus Bil

Lättsamt o trevligt bemötande. Hjälpsam o lyhörda. Köpte en husbil.

Axel J
Skrev om Magnus Bil

Köpte en husbil ! Bästa bemötandet!

Ulla Carina N

Köpte en Mercedes av dem okrånglig och snabb affär. Trevliga killar i Ö-vik

Karl Åke M
Skrev om Magnus Bil

Jag har köpt en bil och där har jag blivit trevligt bemött men det saknas nyckel till draget och ingen dokumentation om service, ja man ska väl inte behöva tjata sig till dessa uppgifter. Beställt av Annika golvmattor av plast levererades snabbt till K-fors. Där blir det tummen upp.

Klas Göran O
Skrev om Magnus Bil

Köpte en begagnad bil. Trevligt bemötande. Allt gick snabbt och enkelt.

Per Göran S
Skrev om Magnus Bil

Köpte en bil! Väldigt bra upplevelse av företaget och servicen. Har handlad av dem förr och är väldigt nöjd!

Lars E
Skrev om Magnus Bil

Vänliga och blyga säljare. Proffsig service. Rörigt på säljarnas kontor.

Karl-sture M
Skrev om Magnus Bil

Bra bemötande o trevlig säljare. Vi kom bra överens med inbyte av vår gamla bil. Vi är nöjda med vår nyinköpta bil.

Jonas Henning A

Verkligen bra handlare! Så nöjd, köpt 5 husbilar där!

Hans W
Skrev om Magnus Bil

Köpt Ny husbil som inte var helt ok vid leveransen, därav mitt negativa svar. Men säljaren Peter som tog emot oss Och såg till att vi fick med oss husbilen hem förlänar allt beröm

Tord Anders H
Skrev om Magnus Bil

Har köpt 2 bilar av Magnus bil under dom sista tre åren. Väldigt smidiga affärer, där vi fått all hjälp med allt som behövs inför ett bilköp. Dit vänder vi oss igen.Firman har ett gott rykte.Tord Häggvist.

Ann-britt Elisabeth A

Köpte en husbil. Mycket nöjd med bemötande vid affären och besök av verkstan. Hade inga speciella förväntningar. Rekommenderar dom gärna till andra eventuella bilköpare.