Major Cars
Major Cars AB har ett genuint intresse för bilar samt
mångårig erfarenhet inom bilbranschen.
Vi har som målsättning att ständigt sträva efter kundnöjdhet genom att sätta dig som kund i fokus.
Vi hjälper dig hela vägen med finansiering, garantier samt även inbyte av din gamla bil. Allt för att din nästa bilaffär ska bli så trygg och enkel som möjligt.
Vi köper, säljer, byter och förmedlar bilar till företag och privatpersoner.
Titta gärna igenom vårt utbud och kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!
mångårig erfarenhet inom bilbranschen.
Vi köper, säljer, byter och förmedlar bilar till företag och privatpersoner.
Utmärkelser
173 omdömen om Major Cars
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Major Cars
Jätte trevliga kilar. Enkelt och smidigt att göra affärer med.
Bra service. Bra kund bemötande
skrev om Major Cars
Var lite osäker när jag skulle sälja min bil till major cars, efter allt man hört om bilskojare, men allt stämde som dom sa i telefonen, dom test körde bilen, gjorde klart papprena å nån minut senare så var summan på kontot. Smidigt och enkelt 👍
skrev om Major Cars
Känns som en trygg och pålitlig bilaffär! Christos och hans farsa vad kanonkillar! Rekommenderas kraftigt.. Tomas Umeå
skrev om Major Cars
Trevliga och tänker även på kundens bästa
Sålde bilen till dom.
Jätte smidig affär, inget krångel.
Pengarna på kontot inom fem minuter. -
skrev om Major Cars
Nöjd med allt. Varmt rekommenderar!
skrev om Major Cars
Smidig affär trevligt bemötande!
Utmärkt bemötande
Smidig affär -
skrev om Major Cars
Köpte en wv Sharan är nöjd med bilen
skrev om Major Cars
Sålde min bil till major Cars , bilen hämtades av en supertrevlig man som gick igenom bilen osv och köpet gick väldigt smidigt och snabbt ,
Rekommenderas varmt :-) -
Bilköp:
Trevligt bemötande från att vi kom till bilhallen. Sedan hjälpte de mig när jag hade lite problem med bilen ganska tidigt efter köpet. De bokade servicetid både 1 och 2 gånger och stod för notan. Fantastiskt bemötande rakt igenom !
Kan varmt rekommenderas ! -
skrev om Major Cars
Köpte en bil samt bytte in min gamla. Allt gjordes på distans då jag bor 60 mil från Stockholm.
Allt gick smidigt. Fick ett mycket bra pris för min gamla bil.Mycket trevligt bemötande av Christos som var säljare. Bilen levererades hem på utsatt tid av en fantastiskt trevlig chaufför som sen tog min gamla bil när han körde hem.
Bilen jag köpte såg ut som den beskrivdes -
Sveriges bästa bilhandlare!
Jag köpte en 430 från Brahim.
Fick grym service genom hela bilköpet och absolut bästa bemötandet.
Han var alltid tillgänglig över telefon/mail när det behövdes. Trots en svänging marknad så levererades bilen i TID! -
skrev om Major Cars
Bra bemötta och sonen skulle "bara" åka och titta på en bil men slutade i en snabb & smidigt affär båda parter blev nöjda
skrev om Major Cars
Snabb och smidig affär. Bilen kunde levereras ända till dörren av en mycket trevlig chaufför. Allt gick precis enligt planen. Tog våran gamla bil i inbyte. Toppen affär!!
skrev om Major Cars
Trevligt bemötande, super bra respons. Överlag trevligt ställe och personal skulle rekommendera att köpa bil här :)
skrev om Major Cars
Utmärkt! Jättebra företag. Köpte Mercedes är jätte nöjd.
skrev om Major Cars
Inget krångel, snabb och smidig affär med pengarna på kontot direkt när de hämtade bilen jag sålde till dem. Höll vad dem lovade
skrev om Major Cars
Ärlig och trevlig säljare. Rättvis bytesaffär
Blev väldigt bra bemött
Och servicen var väldigt bra
Helt random så ordnades en hemtransport av bilen som var en Audi kan varmt rekommendera denna bilfirma stort tack för all hjälp jag fick är supernöjd med bilköpet 😊 -
skrev om Major Cars
Jätte smidig bilaffär och trevlig bemötande
Tack -
skrev om Major Cars
Jag blev bemött på ett bra och trevligt sätt, Inge stress på bilhadlare.
Vi kom bra överens med affären.
Jag bytte in min bil mot en annan bil. -
Jag gillade ärligheten i affären,ni är väldigt snällt 👌. Tack
skrev om Major Cars
Christos en mycket trevlig försäljare och bra bemötande.
skrev om Major Cars
Snabbt och smidig affär jag har fått svar på min fråga och nöjd med allt
skrev om Major Cars
Grymt kundmottagande o hjälp. Smidig o lätt affär vid bil köp
skrev om Major Cars
Christos sålde min bil och jag var jätte jätte nöjd.
skrev om Major Cars
Snabbt smidigt , mycket trevligt bemöt
Är jätte nöjd med bilen jag har köpt av Major cars -
skrev om Major Cars
Trevligt och proffsigt bemötande.
skrev om Major Cars
Bra o trevligt bemötande. Vi är nöjda.
skrev om Major Cars
Jättetrevligt bemötande beskrivning av bilen stämde till fullo kan absolut rekommendera denna firma till andra.
Tack för en otroligt fin Volvo v60 T6 AWD
/Hasse -
skrev om Major Cars
Tack så mycket och hoppas att vi kommer att göra affärer snart 🤩🤩🤩
skrev om Major Cars
Aldrig blivit bemött tidigare som hos er
Fantastiskt fint -
skrev om Major Cars
Sålde min bil till Major Cars, extremt nöjd!
Dom erbjöd bra betalt utan en massa tjafs, proffsigt bemötande och kundservice!
Rekommenderar starkt till den som vill känna sig trygg vid bilaffärer! -
skrev om Major Cars
Sålde en bil på distans. Gick otroligt bra! Snabb och smidig affär. Bra bemötande och killar att lita på! Rekommenderas starkt!
skrev om Major Cars
Väldigt nöjd med mitt bilköp hos Major Cars! Proffsigt bemötande där man blir bjuden på en dricka eller en kaffe o sedan blir frågad finns det någon bil som intresserar en i deras bilhall!
Utförligt och sammanfattad information om bilens skick och historik så jag kunde bestämma mig för ett köp på direkten, ärliga och hjälpsamma med finansiering och erbjuder alltid allternativ som passar en bäst.
Rekommenderar starkt att köpa bil hos Major Cars, mitt senaste köp hos dem var en S3 och är den tredje bilen som jag köper från dem, så förtroende och tillit har dem fått ifrån mig, så kommer att bli ännu fler bilköp hos dem garanterat! :) -
Jätte bra service! Super nöjd med min A1
skrev om Major Cars
Allt gick super bra från att jag provkörde bilen tills att köpet var klart.
Va inte vinterdäck med i priset men de löste det åt mig ändå
Super nöjd med bilen
Det jag upplevde va att det satsar på bilar som har högre kvalitet o utrustning
Jag köpte en golf med r design och fullmatad med utrustning
Rekommenderar dem starkt -
skrev om Major Cars
Mycket vänlig o proffsig säljare. De leverade bilen hem till oss på samma dag.
Rekommenderar varmt.
Med vänlig hälsning/Pasha -
skrev om Major Cars
Bra bilservice som hjälper till när man upptäcker fel på bilen
skrev om Major Cars
Bilen hade skick som utlovat och hela affären gick snabbt och smidigt.
skrev om Major Cars
Vilken service. Bytte in min bil i utbyte mot min nya bil som jag hittade hos Major Cars.
Kanonservice, bra bemötande och gick utifrån min behov det jag sökte.
Smidig och bra affär.
Kan varmt rekommendera Major Cars i Bålsta. -
skrev om Major Cars
Sålde bil till major cars i går och det gick så smidigt, trevligt bemötande
skrev om Major Cars
Sålde bilden till Major Cars!
Väldigt smidig och snabb affär!
Extra tumme upp till Martin som jobbar där för bra kundbemötande! -
skrev om Major Cars
Hej vi är super nöjda med både leverans och köp. Vi köpte en BMW 420d.
skrev om Major Cars
Bästa bilar finns hos Major Cars! Personal är trevligt och professionellt!
Jätte glad och nöjd!
Om du tänker att köpa bil , gå till Major Cars rekommenderar 100% -
skrev om Major Cars
Bra service, snabbt leverans, tack så mycket!
skrev om Major Cars
Sålde min bil till Major Cars. De tittade på den och la ett bud på em. På kvällen fick jag ett avtal som signerades digitalt och 5 min senare hade jag pengarna på kontot. Bilen hämtades två dagar senare. Allt gick mycket smidigt och proffsigt.
skrev om Major Cars
Det var en jättebra affär, lätt att prata och diskutera med säljaren. Och allt gick smidigt med leverans av bilen. Köpte en golf R.