Kunnig, lätt att få kontakt, bra förslag för att försäljningen kunde genomföras smidigt. alltid glad och vänlig'
Anna Henriksson
Anna Henriksson är mäklare på Mäklarhuset Karlstad
.Anna Henriksson har varit registrerad mäklare sedan 2010-09. Anna Henriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-06 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Henriksson har haft 24 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
237 omdömen om Anna Henriksson
Anna hjälpte oss med försäljningen av vårt hus och vi är väldigt glada över att ha haft henne som mäklare. Hon har fått oss att känna oss trygga under hela processen. Hon har varit engagerad, kunnig och har haft en bra dialog med oss under försäljningen.
Hjälpsam och kunnig med ett mycket trevligt bemötande
Anna var tillmötesgående, trevlig och service inriktad.. Snabba besked
Kunnig, trevlig, serviceinriktad och lätt att kommunicera med.
En mäklare med stort engagemang, lyhörd och professionell! Anna hjälpte mig genom processen med proffsighet, rak och snabb återkoppling på frågor och funderingar mellan mig och köparen. Rekommenderar varmt Anna!
Anna är en fantastisk mäklare som sätter sin kund i fokus. Anna var vid försäljningen lyhörd och hjälpsam. Hon var tydlig och även ärlig. Ska jag sälja en bostad igen så kommer jag vända mig till Anna.
Anna lyckades trots den otroligt dåliga konjunkturen sälja vårt hus. Med en aldrig sinande entusiasm och alltid positiv och mycket trevlig.
Anna har visat på högt engagemang, bred kunskap och gjort att vi känt oss trygga från start till mål. Vi är mycket nöjda!
Mycket fint bemötande, som köpare kände vi oss trygga. Snabb och bra återkoppling under hela vägen.