Mycket trevlig inga problem kan tänka att anlita honom flera gånger.
Mäklarringen Umeå
Välkommen till Mäklarringen! Mäklarringen är en av Sveriges största mäklarkedjor och eftersom alla kontor ägs av den lokala mäklaren är vi också en mäklarkedja med stor lokal kännedom. Att anlita Mäklarringen innebär att du får den bästa kunskapen om ditt område samtidigt som du får trygghet och styrka från den stora kedjan....
25 omdömen om Mäklarringen Umeå
Sedan starten hos Reco 2026
Mycket bra bemötande och en engagerad mäklare Har haft mycket god hjälp av Ulrica Kan varmt rekommendera henne
Lätt att komma i kontakt med, tillgänglig och professionell.
Proffsigt bemötande med bra kvalitet, tydligt och enkelt hela vägen genom försäljningens process.
En mäklare som har god erfarenhet och har ett proffsigt personligt bemötande från start till mål
Snabb återkoppling, trevlig och bra bemötande
Jag är otroligt nöjd med Ulrika och hela processen kring försäljningen av min lägenhet i Umeå. Från första mötet upplevde jag henne som professionell, engagerad och mycket kunnig om marknaden. Hon gav ett tryggt och realistiskt intryck redan från start, med en tydlig strategi för hur vi skulle nå bästa möjliga resultat. Genom hela processen var Ulrika strukturerad, proaktiv och alltid tillgänglig för frågor. Hon höll mig kontinuerligt uppdaterad, förklarade varje steg på ett pedagogiskt sätt och såg till att jag kände mig...
Lätt att ha att göra med och effektiv. Väldigt trevlig
Bra. Lätt att nå. Genomfört försäljningen till full belåtenhet-
Mycket nöjd med Magnus vid försäljning av min lägenhet. Snabb kommunikation och information samt bra tips och råd.
Tillgänglig, glad & lätt att ha att göra med
Köpte via Magnus som skötte sig jättebra och var väldigt hjälpsam i vårt köp. Vi kände oss trygga och är väldigt nöjd!
Toppenbra! Hon fick min lägenhet såld med vinst trots "svåra tider" 🙂 dock hade jag hoppats på ett ännu högre slutpris, men det blev bra ändå! 🙂
Andra gången han säljer en bostad åt oss, och lika proffsigt som tidigare. Snabb, kompetent och lyhörd med mycket god kommunikation. Hans över 35 år i branschen märks tydligt och skapar trygghet genom hela processen.
Jörgen är alltid effektiv, professionell och lätt att få tag i. 💫
Vi blev postivt bemötta, en smidig och enkelt genomförd försäljning, marknaden var lite trög men det gick ändå bra. Kan rekommendera denna mäklare.
Mycket trevlig mäklare som lever upp till förväntningarna. Man känner av engagemanget från första mötet. Rekommenderar varmt!
Mäklare Magnus Forsberg kan varmt rekommenderas, vi fick i våran tur honom rekommenderad. Vår upplevelse av mäklaren är erfaren, kunnig, driven, tillgänglig och tillmötesgående. Magnus & Ann
Erfaren, ärlig. Fick ett förtroende för Magnus direkt.
Trevlig och saklig .Ett proffs !
Jørgen har vært ryddig, informativ og trivelig. Kan anbefales.
Ulrica är trevlig, tydlig och effektiv. Vi är nöjda med Ulrica som vår mäklare.
Trevlig och professionell mäklare
Magnus är engagerad och snabb på att ge feedback och respons
Påläst och saklig. Skapar en trygg fastighetsaffär