Ulrica Johansson

Ulrica Johansson

Ulrica Johansson är mäklare på Mäklarringen Umeå

Ulrica Johansson har varit registrerad mäklare sedan 1995-12. Ulrica Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.5. Ulrica Johansson har haft 16 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Ulrica har arbetat som fastighetsmäklare i Umeå med omnejd i över 25 år.
Genom åren har Ulrica byggt upp en gedigen lokalkännedom och erfarenhet av många olika typer av bostadsaffärer. För henne är det viktigt att vara tillgänglig, noggrann och fullt engagerad i varje uppdrag.
Ulricas fokus ligger alltid på att skapa en trygg och smidig affär för både säljare och köpare.
Hör gärna av dig om du vill ha en värdering eller diskutera dina funderingar kring en kommande försäljning.
När jag inte arbetar tycker jag om att vara i trädgården, laga mat, träna, resa och umgås med familjen.

2025-08 - 2026-01

8 omdömen om Ulrica Johansson

Sigbritt Margareta Å
Ersboda

Mycket bra bemötande och en engagerad mäklare Har haft mycket god hjälp av Ulrica Kan varmt rekommendera henne

Britt Louise L
Carlslid

En mäklare som har god erfarenhet och har ett proffsigt personligt bemötande från start till mål

Anna-Lena P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrica Johansson en del av Mäklarringen Umeå
Berghem

Jag är otroligt nöjd med Ulrika och hela processen kring försäljningen av min lägenhet i Umeå. Från första mötet upplevde jag henne som professionell, engagerad och mycket kunnig om marknaden. Hon gav ett tryggt och realistiskt intryck redan från start, med en tydlig strategi för hur vi skulle nå bästa möjliga resultat. Genom hela processen var Ulrika strukturerad, proaktiv och alltid tillgänglig för frågor. Hon höll mig kontinuerligt uppdaterad, förklarade varje steg på ett pedagogiskt sätt och såg till att jag kände mig...

Sebastian R
Vännäs

Lätt att ha att göra med och effektiv. Väldigt trevlig

Ann-Christin U
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrica Johansson en del av Mäklarringen Umeå
Haga

Tillgänglig, glad & lätt att ha att göra med

Didrik P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrica Johansson en del av Mäklarringen Umeå
Haga

Toppenbra! Hon fick min lägenhet såld med vinst trots "svåra tider" 🙂 dock hade jag hoppats på ett ännu högre slutpris, men det blev bra ändå! 🙂

Margit C
Sålde sin stuga med hjälp av Ulrica Johansson en del av Mäklarringen Umeå
Sörmjöle

Vi blev postivt bemötta, en smidig och enkelt genomförd försäljning, marknaden var lite trög men det gick ändå bra. Kan rekommendera denna mäklare.

Jörgen  H
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrica Johansson en del av Mäklarringen Umeå
Ersboda

Ulrica är trevlig, tydlig och effektiv. Vi är nöjda med Ulrica som vår mäklare.