Mälardalen Marin Och Fordon AB

Mälardalen Marin Och Fordon AB

malardalenmf.se
4.0

Varmt välkomna till Mälardalen Marin och Fordon AB, din pålitliga partner för fordon och marin handel! Hos oss är du inte bara välkommen att byta in din bil, motorcykel, vattenskoter eller båt oavsett märke eller ålder – du kan också känna dig trygg med att varje fordon noggrant kontrolleras av vår erfarna verkstad. Vi strävar...

3 omdömen om Mälardalen Marin Och Fordon AB

Sedan starten hos Reco 2023

Susanne O
Skrev om Mälardalen Marin Och Fordon AB

Trevligt bemötande i telefon och snabbt och bra agerat när vi inte var nöjda med att AC inte fungerade Det man kunde önskat är att bilen kunde varit rekondad innan leverans Annars har vi inget att klaga på.

Svar från Mälardalen Marin Och Fordon AB

Tack för din feedback. Vi kommer att försöka göra vårt bästa för att förbättra rekonditioneringen av våra bilar till nästa gång. Önskar er mycket nöje med er nya bil och många härliga körningar.

Lars A
Skrev om Mälardalen Marin Och Fordon AB

Jag blev bra bemött och dom var intresserade på en gång jag kom in. Frågade vad jag var ute efter. Dom föreslog några bilar som kunde vara intressant för mig . Jag hade inga större förväntningar då jag aldrig hade hört talas om denna bilfirma men jag blev positivt överraskad.Köpet genomfördes på några dagar efter lite prutande och själva överlämnandet gick smidigt. Positivt.

Svar från Mälardalen Marin Och Fordon AB

Tack för din recension Lars. Stort tack för förtroendet, och jag önskar dig många underbara mil med din nya bil. :)

Carina S
Skrev om Mälardalen Marin Och Fordon AB

Smidigt och enkelt köp trots att vi inte var på plats.

Svar från Mälardalen Marin Och Fordon AB

Tack för att ni köpte er bil online Carina. Vi uppskattar ert förtroende.