Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Mälardalens Kyl & Ventilation AB

Mälardalens Kyl & Ventilation AB

3.4

5 omdömen om Mälardalens Kyl & Ventilation AB

Anne L
Skrev om Mälardalens Kyl & Ventilation AB

Jag köpte en luftvärmepump Panasonic i somras! Supernöjd med allt! Från planering till installation!

Daniel L
Skrev om Mälardalens Kyl & Ventilation AB

Bara bra erfarenheter. I offertrundan så var MKVAB de enda som faktiskt tog sig tiden att bedöma vad som kunde passa bäst för vårt hus och dess storlek, infrastruktur, osv. Mycket trevligt och personligt bemötande även. Vid tiden för installation som var toppensmidig så flöt det på väldigt bra med trevliga servicetekniker. Mina bästa rekommendationer till dem.

Hassan M
Skrev om Mälardalens Kyl & Ventilation AB

Följer inte ARN rekommendationer. Problem började dagen ett. företaget kunde inte installera innedelen då utan hembesök kom de för installation. Plåtskador, vid reklamation rekommenderade ARN företaget att byta ut plåten kostnadsfritt men företaget har fakturerat milersättning och material.

Madeleine Birgitta B
Skrev om Mälardalens Kyl & Ventilation AB

Efter montering av frånluftsvärmepump uppstår ett allvarligt fel Fläkten i grunden som påverkar tre luftdon slutar fungera. Efter sms kontakt kommer chefen utrustad med mätverktyg för el och går direkt till elskåpet och hittar där en lös kabel till fläkten i grunden Han skruvar fast den och fläkten fungerar Bra nu är jobbet utfört men han ska nu skicka faktura på el jobbet eftersom jag enligt honom var otrevlig Är det troligt att just kabeln till fläkten i elskåpet skruvar upp sig av sig själv i samband med montering av...

Leif tomas michael S
Skrev om Mälardalens Kyl & Ventilation AB

Snabb och bra installation. Behövdes en liten efterjustering och det löstes snabbt. Kan varmt rekommendera.