Mälardalens Trähus AB

5.0

9 omdömen om Mälardalens Trähus AB

Garmain Hama-gharib H
Skrev om Mälardalens Trähus AB

Bästa byggupplevelse jag varit med om. Kvalité, noggrannhet och punktlighet är vad jag har upplevt.

Kristina B
Skrev om Mälardalens Trähus AB

Anlitade Mälardalens trähus för att färdigställa en lägenhet, kakla och klinka badrum installera kök och badrumsrenovering, lägga golv. Elinstallationer och ventilation. Allt går så smidigt och lätt med Tony som gör allt för att göra kund nöjd. Är mycket noga, jobbar stenhårt och levererar top noch. Jag vill varmt rekommendera Mälardalens trähus.

Armas R
Skrev om Mälardalens Trähus AB

Jg anlitade Mälardalens Trähus för ett nytt badrum. Jag blev så nöjd, att jag anlitade dem för diverse mindre project också. Personalen är mycket duktig och gör allt för kunden. Tony är mycket trevlig och är lätt att diskutera med., Högsta betyg!

Alexandra B
Skrev om Mälardalens Trähus AB

Vi anlitade Mälardalens Trähus för en omfattande renovering av vårt hus och vår trädgård, och vi är otroligt nöjda med resultatet. Från första kontakten till det färdiga projektet var kommunikationen tydlig, professionell och trevlig. Arbetet utfördes med stor noggrannhet och känsla för detaljer, och vi kände oss trygga genom hela processen. Tidsplanen hölls och resultatet blev över våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Mälardalens Trähus till alla som söker ett pålitligt och kompetent företag för sitt byggprojekt.

Stig Jonas L
Skrev om Mälardalens Trähus AB

Anlitade Mälardalens Trähus för renovering av vår 70-tals villa. Dem tog totalentreprenad och utförde renoveringen över förväntan. Otroligt noggranna och uppdaterade dagligen med bilder och videor på vad som gjordes. Kändes tryggt under hela renoveringen och vår 70-tals villa kom in i 2025. Värderades efter renovering med lovord från mäklare och glatt besked på pris för oss. Rekommenderar starkt att ta hjälp av Mälardalens trähus.

Kizhe M
Skrev om Mälardalens Trähus AB

Jag är supernöjd med Mälardalens Trähus AB! De är trevliga, lätta att ha att göra med och väldigt proffsiga. Allt gick smidigt från början till slut och huset blev precis som jag ville ha det. Bra kvalitet, snabb service och tydlig kommunikation hela vägen. Rekommenderar dem varmt!

Bahjat D
Skrev om Mälardalens Trähus AB

“Jag är väldigt nöjd med jobbet! Allt blev gjort noggrant och fint. Det syns att de bryr sig om kvalitet. Arbetarna var snälla, hjälpsamma och duktiga. Rekommenderar verkligen detta företag till alla som vill bygga eller renovera!”

Sarband Salim S

Bästa. Rekommenderar starkt👍🏻

Andreas A
Skrev om Mälardalens Trähus AB

Jag anlitade Mälardalens Trähus AB för att lägga nytt tätskikt och golv i min WC, och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet. Tony Eddy, som utförde arbetet, var fantastisk! Han var väldigt bra på kommunikation och lyhörd för mina önskemål genom hela processen. Det märktes tydligt att Tony var både proffsig och säker på det han gjorde, vilket gav mig stort förtroende för hans arbete. Dessutom var hans våtrumsintyg (GVK) helt korrekt och i ordning, vilket var mycket viktigt för mig. Jag kommer definitivt att anlita Tony och Mälardalens Trähus AB igen för framtida projekt. Rekommenderas varmt!