Mandometer AB
1.4 i betyg av av
9 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag9 omdömen om Mandometer AB
skrev om Mandometer AB
Skulle ge dem minus i betyg om möjligt. De tog in vår dotter som har anorexia på Huddinge, men efter en vecka ville de slänga ut henne med direkt verkan, eftersom hon var en alltför besvärlig patient, enligt deras måttstock. De är inte professionella. Vissa av personalen bemöter inte patienterna med respekt utan mobbar de som de inte gillar och tycker är besvärliga. De anställer den billigaste personalen. Deras läkare är en AT läkare! De har nästan alltid endast vårdare och har bara en sjuksköterska ”ibland” på avdelningen.De har för lite personal för att klara ta hand om barnen om de inte snällt vilar i en soffa under värmefilt hela tiden, därav slänger de ut övriga. Jag kan jämföra med BUP och SCÄ där man har mycket mer personal PLUS föräldrar. Jag undrar vilka frågor som ställs vid upphandling?. Chefen och deras psykiatriker hade möte med vår 14 åriga dotter själva utan att vi var där och psykiatrikern sade då till vår dotter att hon var frisk och inte behövde någon vård och därför skulle skrivas ut redan efter en vecka. Borde hon få behålla sin läkarlegitimation? De driver detta ställe endast för att tjäna pengar och stjäla våra skattepengar. Det är de däremot bra på har jag förstått. Deras metod går ut på att patienter ska ligga under en värmefilt och använda en våg för att se på grammet hur mycket mat de ska lägga på tallriken och sedan äta upp den i lagom takt. Det är allt. En anorektiker har fobi för kalorier och om de äter vill de göra sig av med dem annars får de kraftig ångest. Precis som andra som har svår fobi. Behandlar man folk med kraftig ångest pga fobi med endast värmefilt och argsinta tillsägelser? De var endast 1 eller 2 personal som skulle passa alla patienter. Samma sak på natten då de sov på sina rum. Vi ville att vår dotter skulle få vård. Mando vill bara tjäna pengar. Vår dotter vägde mindre när vi sedan frivilligt tog hem henne efter totalt tre veckor . Vi hade dock tvingat dem att INTE skriva ut henne innan eftersom vi var desperata. Vi åkte fram och tillbaka till Huddinge och sov där med henne. Inser efteråt att det var helt meningslöst. Hon berättade efteråt att efter vi åkte på morgonen var det ingen som passade henne och hon kunde passa på att hetsträna, Hon vägde knappt 39 kg och var i sämre skick när vi åkte hem än då hon skrevs in. Hon kunde knappt gå. Enligt Mando var hon frisk!
Våra politiker älskar visst att ge våra skattepengar till en profitstinn professor och hans fru utan skrupler. -
skrev om Mandometer AB
Håller med resterande kommentarer tillfullo
skrev om Mandometer AB
Bryr sig bara om vad som står på vågen och skiter fullständigt i hur hjärnan mår. Skriver ut en såfort man blir normalviktig.
(Huddinge) -
skrev om Mandometer AB
Har slösat bort 4 månader av min livstid på öppenkliniken.
Mandometer anser att ätstörning är en fysiskt sjukdom och inte en psykisk?!?!?! Inbillar sig att sjukdomen går över bara man äter. Finns inga psykologer anställda på kliniken i Huddinge (vet inte om det gör det på någon annan av klinikerna heller) och vill påstå att det är individuellt anpassat men det är det inte verkligen, verkligen inte.
Man blir dessutom utkickad om behandlingen inte passar en. Inte konstigt att dom får goda resultat då och som någon annan skrev är det ett riktigt rövställe. 💩
Behöver jag tillägga att dom går med 76 miljoner i vinst varje år. Pengar dom hade kunnat lägga på RIKTIG forskning, för den enda "forskningen" dom gör är ju av dom själva så... -
skrev om Mandometer AB
ett skit-ställe minst sagt :) de andra recensionerna förklarar rätt bra om vad problemen är. känns dessutom inte som att man får något stöd alls från personalen, de verkar inte förstå hur man hanterar någon med en ätstörning. har gråtit hysteriskt flera gånger med personal som bara ignorerar en eller kommer med kommenterar som TOTALT misslyckas att uppmuntra.
skrev om Mandometer AB
Dagvården var Förfärligt! Den var sämre en sämst! Allt dem gjorde var att dra alla med en ätstörning över en kam. Som om dem trodde att alla funkade på samma sätt! Dem sårade mig djupt och gjorde mig bara sjukare! Dessutom var nutritionisten en riktig otrevlig och läskig häxa.
skrev om Mandometer AB
Heldygnsvården funkar bra, så bra som en sån vårdform kan funka. Dagvården däremot är under all kritik. Kanske fick jag bara en dålig behandlare men hela tiden där kan beskrivas med frasen "mycket snack och lite verkstad".
Tror jag aldrig gick dit utan en klump i magen för hur dagen skulle bli. Behandlare som är ointresserade och disträ, ledordet verkar vara "fake it til you make it". Fick inget stöd i hur jag skulle hantera min ätstörning ute i den "riktiga" världen utan stjälptes mest ut på vinst och förlust. -
skrev om Mandometer AB
Skit ställe. Säger att de studerar ens personliga ätbetende och lär en att känna igen sin kropps hungerkänslor! BULLSHIT. Ingen förklarade ens för mig hur mandometern funkade och största delen av personalen var otrevlig och behandlar en som om man vore en idiot!
skrev om Mandometer AB
Mandometer AB, Mando Anorexicentrum är ett helt underbart ställe för dom som satsar på att bli friska från sina ätstörningar. Man får ett underbart fint bemötande utan förutfattade meningar eller kritik. Dom studerar noga hur ens ätbeteende är och vilken mättnad och hunger man har, med en så kallad ''mandometer'' våg som man äter på dagligen. Deras dagverksamhet är riktigt mysig och trevlig och alla behandlare och patienter är så snälla där. De har öppenvård, dagvård samt slutenvård vid behov. Det bästa med denna behandling till skillnad från annan statlig ätstörningsbehandling är att Mando AB Anorexicentrum är en privatklinik som är baserad på en och samma metod som gäller alla patienter och att man har 5 års uppföljning efter att man blivit friskskriven från behandlingen.
Deras metod och resultat är baserad på års forskning av riktiga ätstörningsspecialister. Det finns två kliniker i Stockholm, en i USA, en i Hollad samt en i Australien. Jag tror 99% av alla tjejer och killar som gått där är jätte nöjda med deras behandling, inklusive jag. Mandometer AB har räddat flera människors liv vars jag känner. Dom är väldigt pålästa och experter på ätstörningsvård och bra bemötande. Sök genast hjälp här, det går ej att ens jämföra med annan ätstörnings behandling!