Alla kategorier Båttillbehör Stockholms län Danderyd Marindepån Danderyd AB

Marindepån Danderyd AB

Rinkebyvägen 10, 182 36 Danderyd — Visa karta

1.0 i betyg av 1 omdömen
Marindepån i Stockholm har försäljning av exklusiva motorbåtar. Här hittar du även stort utbud av tillbehör & reservdelar till båtar.

Läs vad 1 kund tycker om Marindepån Danderyd AB

 • Joakim A

  2018-11-25

  Spontant omdöme
  Joakim A skrev om Marindepån Danderyd AB
  De säljer båtar i mycket dåligt skick, chansar att köpare inte märker felen som kan vara att båten inte är sjöduglig, ex trasiga lanternor, glappande elsystem i kombination med brandsläckarsystem som ej fungerar, en spis som är rent livsfarlig och full med vatten samtidigt som den har ett föreläggande från transportsyrelsen att den kan orsaka skada eller dödsfall, hål i skrov, trasig stereo, ja massor av fel som kunde ha blivit så allvarliga att jag eller/mina barn kunde dött av antingen brand, strömgenomgång, eller rent av sjunkit ute på djupt vatten, detta trotts att dem enligt avtal mail osv garanterade en total genomgång av båten, Det hade varit bättre att ha köpt en båt av en okänd man på gatan, de lovade att åtgärda felen, men detta gjordes mycket bristfälligt och efter mycket tjaffs.
  Om ni tänker köpa av dem tänk till gå igenom båten själv ordentligt går ej att lita på dem överhuvudtaget dessa fel var på en båt i 500,000kr klassen! Och Nästan ny! AKTA ER FÖR DEM Läs mer
  Joakim A gillar detta