Tog reda på gamla reservdelar som jag behöver till min båt. Bra kommunikation dessutom.
MarineParts
Välkommen till oss på MarineParts! Här hos oss får du bättre, snabbare och billigare båtdelar. Vi har sedan 2010 levererat reservdelar till båtmotorer av alla olika slag och vi specialiserar oss på reservdelar både till inom- och utombordssidan. Behöver du råd eller hjälp att hitta rätt del för just din motor? I så fall kan...
4668 omdömen om MarineParts
Sedan starten hos Reco 2016
Snabb och bra leverans. Anlitar gärna igen
Snabb leverans men inte testat varan än
Jättebra service, snabb leverans o lätt att komma i kontakt med
Enkelt att hitta rätt delar och beställa från hemsidan. Leverantören, Bring, uppdaterade hela tiden leveransen, vilket gjorde att jag kände mig välinformerad.
Lätt att hitta rätt oljefilter. Snabbaste leveransen någonsin.
Hittade en produkt jag ville ha..Den fanns inte på lager vid tillfället. Hade då möjlighet att anmäla att jag ville få info när produkten kom in på lager. Efter en tid fick jag ett mejl som sa att den fanns på lager för beställning. Bra och smidig funktion! Leveransen skedde också snabbt. Helt nöjd!
Snabb leverans, bra köpupplevelse
Snabbt enkelt o billigast👍👍👍
Snabb och bra leverans, vet var jag ska beställa delarbi fortsättningen!/Pär!
Förväntningar uppfylla och korrekt leverans.
Lätt att beställa och snabb leverans Jag är mycket nöjd
Bra information om produkterna så att dom passar
Bra med exemplarisk guidning i reservdels katalogen på nätet. Förväntningarna uppfylldes helt. Köpte låshandtag till en Parsun 15 hkr.
Funkar klockrent! Bra priser, snabb leverans
Mycket bra service,hjälpte mig att ta fram slangen som jag behövde till båten!!
Snabb frakt inga problem tyckte de kunde vart billigare
Snabbt och smidigt. Köpte drevolja. Var nästan halva priset mot det som andra skulle ha just då. Så det är bara tummar upp.
Snabbt och enkelt att hitta på webb sidan.
Snabb respons på problemet och en snabb leverans.
Bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra
Bra priser men relativt lång leveranstid.
köpte packningar till oljekylare vp130aq. Levererades utan problem inom rimlig tid.
Delarna passade inte även fast de stod att dom skulle göra det
Bra bemötande köpte anoder vi sees igen
Jätte bra att ringa till er fick bra kundbemötande
Bra och snabb leverans hoppas bara att det är rätt grejer
Rätt produkter snabbt levererade till ett bra pris helt enkelt.
Allt som MarineParts har gjort har fungerat perfekt. Schenker också. Däremot tycks ICAFavoriten ha slarvat bort paketet där paketetet slutligen skulle hämtats. Ännu inget paket!
Lätt att hitta, snabb leverans och rätt produkt. Vad mer kan man begära?
Köpte ett trimrelä till en Yamaha 50 hk. Det kom när det skulle och funkar som det ska. Priset var en niondel av vad originalet kostar hos Yamaha. Yamaha skulle ha 7.500!!!!
Hittat rätt reservdel enkelt på hemsidan. Snabb leverans till vettigt pris. Köpt sjövattenpump till KAD 44. Nu på plats.
allt bra och varan enl önskemål Lätt att följa kommande leverans. snabbt o bra mao mycket nöjd
Enkelt att beställa och bra kundservice. Grejorna kom fort och allt var helt och rent och motorn stsrtade efter installation av grejorna.
...............................................
Hittade vad jag behövde till bra pris, snabb leverans!!
Väntar fortfarande på delar som skulle levereras den 6 oktober!! Annars är de väl ok
Bra bemötande i telefon och bra leverans
Funkar. En produkt som inte fanns på lager. Fick besked per e-podt att den kommit in. Beställde och efter några dar leverans.
Allt flöt bra, lätt att beställa.
Hade inga problem och snabb leverans.
Köpte servicekit till en yamaha f100, snabb leverans, mycket nöjd.
Bra produkt. Och snabb leverans! Full pott!
Bra delar passade perfekt bränslepump och filter
Snabbt och på utlovad datum.
Perfekt packat och levererat! Beställde tändstift samt andra små reservdelar och dom hande tejpat tändstiftet i sidan på lådan så att det inte åkte runt i lådan, otroligt bra.
Det tog flera veckor i leveranstid från beställning tills jag kunde hämta ut hos valt ombud
Mycket bra bemötande och snabb leverans,och rätt delar.
Har nästan allt, smidigt företag :))
Trevligt bemötande o snabb service