Bara problem, och fem somrar förstörda.
Köpte en helt ny båtmotor Parsun, hos Marinfabriken för fyra år sedan 2022, med montering. Vi betalade 37.652.
När båten blev sjösatt, gick det inte starta. Vi kontaktade Marinfabriken, som kunde skicka en reparatör, men mot betalning!!..vi fick hjälp av en motorkunig privatperson. Marinfabriken hade glömt montera fast en kabel.
Första turen ut på sjön, stannar motorn…vi fick bärgnings hjälp hem…efter 1 timme på sjön, blev båten fraktat till Marinfabriken..service.
2023..stannar båten... utpå Vänern…svårt svänga höger…ny hjälp. Tillbaks till Marinfabriken
2024..motor död när vi hade packat för semester…ger upp..Tillbaks till Marinfabriken som ”kommer på” att det är en fabrikationsfel…reparerar, och samtidig ”fixar till”, så det går svänga båten till höger.
2025..nu startar motorn, men felet med att kunde svänga, är kvar, går framdeles inte svänga höger.
Hur kan en så kallad verkstad, sätta på en motor som tydligen är för stor för våran båt? Och inte klara sätte dit motorn så alla funktioner fungerar?
Hur kan en verkstad behandla en kund såhär?…fyra gånger har båten varit på Marinfabriken, och det ända som blev fixat, var (efter tre år) fabrikationsfelet.
Detta är femte sommaren som vi är ”utan båt”…
Så går det när man skall köpa helt nytt, och anlitar en verkstad!!
Erbjudande från Marinfabriken nu, är att han kan köpa båt+motor för 15.000;-
Att dom inte skäms😡
All mail- korrespondens finns…..