Mycket proffsigt och tillmötesgående
Markishuset
Välkommen till Markishuset! Vi på Markishuset är din leverantör av markislösningar. Med över 50 år i branschen kallar vi oss för experter inom branschen. Vi är ett komplett fullserviceföretag för alla typer av fönsterskydd och ljusreglering. Vi frågar dig och ser sedan till att skräddarsy den bästa möjliga lösningen för dig....
215 omdömen om Markishuset
Sedan starten hos Reco 2018
Tack så mycket för ditt omdöme, Robert! Vi är glada att höra att du upplevde oss som proffsiga och tillmötesgående.
Bra jobb och trevligt bemötande. En liten miss vid mätningen av några markiser åtgärdades utan diskussioner. Jag är mycket nöjd.
Tack så mycket för ditt omdöme, Anders! Vi är glada att du är nöjd med arbetet och bemötandet. Skönt att höra att allt löste sig smidigt vid justeringen. Tack för förtroendet!
Duktiga och håller tid och budget. Gjorde en komplettering i år, ganska exakt 5 år efter den första installationen av markiser. När vi jämförde tyget (för att sätta rätt färg) visade det sig att de inte blekts ett dugg på 5 års användning. Bra kvalitet!
Tack så mycket för ditt omdöme, Chris! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vårt arbete och markisernas kvalitet! Extra roligt att tyget hållit sig så fint efter fem år! Tack för förtroendet även denna gång.
Super nöjd med kvaliteten och service vi har jobbat med dom på två av vår enheter (The Border)
Tack så mycket för ditt omdöme, Jihan! Vi är glada att höra att du är supernöjd med både kvalitet och servicen samt att samarbetet fungerat bra på båda enheterna!
Snabb service och trevligt bemötande!
Tack så mycket för ditt omdöme, Stefan ! Vi är glada att du uppskattade vår snabba service och trevliga bemötande.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande av Markishuset. Snabb leverans och uppsättning/montering. Vi är mkt nöjda!
Tack så mycket för ditt omdöme, Annika! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande, leveransen och monteringen. Vi blir glada att höra att ni är nöjda!
Bokade snabbt in ett platsbesök efter kontakt. Inkom snabbt med en konkurrens kraftig offert. Montering utfördes bra av personal.
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att allt från platsbesök till offert och montering fungerade bra. Vi uppskattar din feedback och förtroendet!
Supernöjd , tack för hjälpen .
Tack så mycket för ditt omdöme, Isabella! Vi blir glada att höra att du är supernöjd och tack själv för att du valde oss!
Utmärkt bemötande o snabb service! Sökte reservdel o fick hjälp på allra bästa sätt, Kan rekommendera!
Tack för ditt fina omdöme, Monica! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och på bästa sätt. Tack också för rekommendationen!
Trevlig och kunnig montör. Vi fick också snabb hjälp.
Tack så mycket för ditt omdöme, Sol-Britt! Vi är glada att höra att du uppskattade vår montör och den snabba hjälpen.
Min markis står stolt och rak, med armar som håller tyget stramt. Den skänker både skugga och glädje – ett mästerverk jag är mer än nöjd med.
Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att din markis ger både skugga och glädje och att du är mer än nöjd med resultatet.
Superbra och trevlig personal. Dock dåliga på att hålla boka tider. Men i helhet bra .
Tack för ditt omdöme, Alexander! Vi är glada att du uppskattade vår personal. Vi tar till oss din feedback angående tidshållningen och kommer att arbeta på att bli bättre.
Bra bemötande och proffsigt utförande
Tack så mycket för ditt omdöme, Anders! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och det proffsiga utförandet.
Beställt balkongskydd, dom kom och mätte balkongräcket, vid leveransen monterades skyddet snyggt snabbt och mycket bra. Tack för bra vara och montage.
Tack så mycket för ditt omdöme, Hans-Åke! Vi är glada att höra att du är nöjd med både balkongskyddet och monteringen. Tack för att du valde oss och för din uppskattning av vårt arbete!
Klart billigast vid jämförelse och snabb leverans!
Tack så mycket för ditt omdöme, Linus! Vi är glada att höra att du upplevde oss som det bästa valet både pris och leveransmässigt. Tack för att du valde oss!
Det var bra rakt igenom! Vi fick den hjälp vi behövde, och lite till! Stefan W.
Tack så mycket för ditt omdöme, Stefan! Vi är glada att höra att vi kunde ge dig den hjälp du behövde – och lite till! Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden.
Fungerade bra och är mycket nöjd med resultatet. Lite svårt att kommunicera med personernas som utförde arbetet men jag upplevde att de var professionella.
Tack så mycket för ditt omdöme, Monica! Vi är glada att höra att du är nöjd med resultatet och att arbetet utfördes professionellt. Vi uppskattar din feedback om kommunikationen och kommer att ta den i beaktande för att förbättra oss framöver. Tack för att du valde oss!
Bra pris Hög kvalitet med snygga sömmar Bra passform på balkongskyddet Snabb leverans Trevligt bemötande i telefon och på plats
Tack så mycket för ditt omdöme, Jan! Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset, kvaliteten och passformen på balkongskyddet. Tack också för att du uppskattade vår service och snabbhet. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden!
Snabba o proffsiga! Rekommenderas!
Tack så mycket för ditt omdöme, Carina! Vi är glada att du uppskattade vår snabbhet och professionalism. Tack för din rekommendation!
Snabb utryckning när vinden förstörde ett fäste!
Tack för ditt omdöme, Martin! Vi är glada att höra att vi kunde hjälpa till snabbt när vinden orsakade problemet. Tack för att du valde oss!
Top notch! Alltifrån första kontakten till leverans/montering av min markis!
Tack så mycket för ditt omdöme, Eva! Vi är glada att höra att du är nöjd med hela processen från första kontakt till leverans och montering. Din feedback betyder mycket för oss!
Arbetet utförd snabbt och bra!
Tack så mycket för ditt omdöme, Zdzislawa! Vi är glada att höra att arbetet utfördes snabbt och bra. Vi uppskattar din feedback!
Professionella. Artiga. Trevliga. Kunniga. Bra utfört arbete. Exemplarisk tidhållning..
Stort tack för ditt omdöme, Alfons! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt arbete och vår tidshållning. Din feedback betyder mycket för oss. Tack för förtroendet och hoppas att vi kan hjälpa dig igen framöver!
Leverans på utsatt tid och perfekt montering
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Knut! Vi är glada att höra att leveransen och monteringen var till din belåtenhet. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår service. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden!
Det enda negativa var att ingen som var här och mätte och monterade kunde ett ord svenska heller engelska svårt att ställa frågor men dom var trevliga
Hej Eva Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du var nöjd med servicen och att våra medarbetare var trevliga. Vi uppskattar din feedback och ska se över hur vi kan förbättra kommunikationen för att undvika liknande situationer framöver. Tack för att du valde oss!
Bra firma med god service och trevligt bemötande samt kunniga inom sitt område.
Hej Dragan Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår service och vårt kunnande. Tack för att du valde oss!
Vi köpte nya markiser för ett par år sedan och Markishuset var snabba, noggranna och mycket trevliga både på mobil, live och mail. Nu behövede vi justera våra markiser och de var inga problem. De var snabbt på plats och fixade nya kappor på markiserna. De ser fortfarande ut som nya trots mycket sol och hårt väder. Tack Markishuset!
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Colinda! Vi är glada att höra att både installationen och justeringen av markiserna har fungerat bra och att de fortfarande håller sig i toppskick. Tack för att du valde oss och för att du uppskattar vårt arbete. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!
Hej! Jag har under många år anlitat Markishuset. Första gången var för över 10 år sedan då jag beställde en lång markis över min balkong och tre mindre över tre fönster i samma rum. Sedan dess har vi i min brf-förening och på min rekommendation anlitat Markishuset för installering både av markis och balkongväv på gården i föreningen. Även andra medlemmar i fastigheten har anlitat er då vi alla som tidigare anlitat er har rekommenderat er. Dessutom väldigt skönt att man kan byta reservdelar när det har behövts. Har bytt...
Stort tack för ditt fina omdöme, Anne-Marie! Vi är verkligen glada att höra att du har varit nöjd med vår service genom åren och att du har rekommenderat oss till både din brf och andra. Det betyder mycket för oss att vi har kunnat hjälpa till med både installation och reservdelar när det behövts. Tack för förtroendet och vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med dig och din förening framöver!
Gjorde ett riktigt bra jobb inom utlovad tid. Rimligt pris.
Tack så mycket för ditt omdöme, Robert! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vårt arbete och pris. Tack för att du valde oss!
Markishuset levererade enligt besked.
Tack för ditt omdöme, Per! Vi är glada att höra att vi levererade enligt förväntningarna. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden!
Mejlade och fick snabbt kontakt. En person kom hem och mätte, fick prisförslag och efter någon vecka satt persiennen på plats. Jätte bra och proffsigt
Tack så mycket för ditt omdöme, Eva! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår service och installationen av persiennen. Tack för att du valde oss!
Väldigt bra service! Jag vick felsökning på terasmarkisen och det blev åtgärdat samma dag med professionella tekniker! Rekommenderar 👍👍👍
Tack för ditt omdöme Volodymyr! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att felsökningen åtgärdades snabbt. Tack för din rekommendation!! :)
Snabb service och levererar i tid som lovat Kommer alltid använda mig av Markishuset
Hej, Stort tack för din fina bedömning! Det gläder oss att du är nöjd och vill fortsätta använda Markishuset. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!
Trevligt v bemötande , flexibel, du duktiga på sitt jobb.
Tack! Vi uppskattar ditt fina omdöme och är glada att du är nöjd med vår service. Varmt välkommen igen!
Trevliga montörer, gör jobbet på utmärkt. Vid ett påpekande att kappans vågning inte stämde med den tidigare uppsatta terrassmarkisen, så bytte de den till en ny kappa med rätt vågning utan minsta diskussion. Rekommenderas!
Hej Stig, Tack för den fina responsen. Skönt att det löste sig.
Snabba, gjorde ett bra jobb och hjälpsamma.
Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar det och är glada att du är nöjd med vårt arbete. Välkommen igen!
Väldigt snabb hjälp. Höll avtalad tid och pris enligt offert.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service. Välkommen igen!
Vi är nöjda med markishuset pga att de är snabba, behjälpliga och tillmötesgående. Vi har anlitat dem i snart 10 år.
Tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter en smidig process och är glada att du är nöjd med vår service. Tack för ditt förtroende. Välkommen igen!
De var väldigt proffsiga allt från offert till genomförande. En detalj behövde justeras efter leverans och det gjordes snabbt och utan diskussion.
Stort tack för ditt fina omdöme och för ert förtroende genom åren! Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att hjälpa dig i framtiden!
Toppleverans från start till mål.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med hela processen. Välkommen igen!
Fantastisk service, bästa persienner i Sverige
Stort tack! Det värmer att höra. Vi uppskattar ditt omdöme och finns här om du behöver oss igen!
Väldigt nöjd! Snabb återkoppling på frågor. Ordentlig offert. Kort leverans och monteringtid. Snygg visning om hur saker fungerar. Rekommenderar!
Tack för din rekommendation! Vi strävar alltid efter smidig service och tydlig kommunikation. Kul att du är nöjd!
Allt perfekt! Från första kontakt, till platsbesök, offert och installation. Har förståelse och flexibilitet för kund, lösningsorienterade och trevlig kommunikation hela vägen.
Tack för dina fina ord! Vi uppskattar att du uppmärksammar vårt arbete och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden.
Tog väldigt lång tid att få beställningen levererad men annars väldigt bra och snabb kundtjänst.
Tack för din feedback! Vi beklagar att leveranstiden blev längre än förväntat, men det gläder oss att du är nöjd med vår kundtjänst. Vi tar med oss detta för att förbättra oss framåt!
Beställde ny markisväv till min motordrivna markis, bra bemötande och proffsig montering
Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och monteringen. Vi finns här om du behöver oss igen!
Snabba och duktiga!! Även fast de var försenade löste det arbetet!
Tack för din förståelse! Vi gör alltid vårt bästa för att leverera kvalitet, även om det ibland kan uppstå förseningar. Kul att du är nöjd med resultatet!
Super bra service och kvalitet. Vi är super nöjda.....
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att ni är nöjda med både service och kvalitet. Välkomna igen!
Bra jobb och snabb respons när vi fick strul med våra markiser.
Tack för din feedback! Vi vet hur viktigt det är med snabb hjälp och är glada att vi kunde lösa det smidigt.
Markishuset mötte mig med välvilja och professionalism. Kostnadsförslaget på reparation av markisen (sy om tyget) var exakt det som utlovades. Till och med billigare. De utförde jobbet förvånansvärt fort och jobbet tog allt som allt tre dagar, inklusive nedtagning, reparation och sedan uppsättning. Mycket nöjd!
Tack för ditt detaljerade omdöme! Vi uppskattar din feedback och är glada att vi kunde leverera både pris och arbete enligt dina förväntningar – och snabbare än väntat!
Tack för jättefina markiser. Nu ser butiken så mycket proprare ut och fastighetens ägare samt flera kunder har påpekat fräscheten och kompletteringen. Snyggt jobbat! Fia/Stilbrott AB
Tack för feedback Fia! Så roligt att höra att du är nöjd med markiserna.