Lätt att ha och göra med, trevlig och proffsigt utförande.
Marklunds Måleri och Golvslip AB
28 omdömen om Marklunds Måleri och Golvslip AB
Bra och enkla att arbeta med, och med fint resultat. Men att det var 50%rot var verkligen inget som märktes på priset. Det blev väldigt, väldigt dyrt.
Trevligt bemötande! Snabbt och bra utfört arbete.
De är snabba och enkla att få kontakt med. Levererar efter det vi bestämt.
Mycket nöjda med arbetet som genomfördes noggrant.
Efter förfrågan hos Marklunds så kom personal snabbt för att lämna offert. Tapetseringen blev utfört på ett proffsigt sätt, killarna som gjorde det var trevliga så vi är så nöjda.
Mycket bra service och hög kompetens. Leverar på hög nivå
Det har varit dålig planering rakt igenom. Innan jobbet påbörjades var två personer hos oss och tittade för att planera. 2 rum som skulle gipsas och målas samt golv i tre rum. 6 veckor tog jobbet. Vid påpekande att tak inte var färdigmålat har någon varit här och ”duttat” lite. Inte målat ett helt varv till. Det är även slarvigt hanterat vid foder runt fönster, inte målat hela vägen mot. Vid listsättning har hörnen inte gerats, väldigt konstigt tycker jag. Listerna är inte rätt mått heller, så det är hål längst in i hörnen där listerna inte möts.
Vi är väldigt nöjda med utfört arbete och inte bara målningen. Vi kommer säkert att anlita Er vid behov
Bra service och noggrann personal. Lätt att få kontakt med
Trevlig personal och super resultat!
Vi lejde dem för att måla vårt hus i Bonnstan. Alltid lika trevligt att ha Patrik i huset. Profesionell, noggrann och alltid go och glad. Många trevliga fikastunder. Rekommenderar verkligen
Enkla och schyssta hela vägen! Därtill mycket kompetenta och duktiga yrkesmän! Rekommenderas starkt ( har redan spridit ordet till ALLA vi känner😁)
Mycket bra! Målade snabbt min toalett.
Alltid ett trevligt bemötande och bra service!
Bra service. Slipade och lackade om golvet, det blev riktigt snyggt
Vi har anlitat Marklunds ett flertal gånger för målning, tapetsering och golvslipning med suveränt resultat. Vi tipsar släkt och vänner om deras tjänster. //Anders och Malin Eriksson
Vi slipade ett gammalt furugolv som blev som nytt. Väldigt bra utfört arbete, bra bemötande och kommunikation.
Bra bemötande, målade om i två rum och tapetserade ett rum samt målade taken i alla tre. Trevliga målare.
Väldigt nöjd arbete och resultat. Fakturan var enligt tidigare överenskommelse
Fantastiskt bra bemötande, snabb återkoppling och väl utfört arbete Tapetsering, inläggning klinker inkl slingor i hall
Mycket trevlig och tillmötesgående personal mycket hög kvalitet på jobbet och de gick snabbt och smidigt
Jag anlitade Marklunds Måleri för en helrenovering av min lägenhet och är otroligt nöjd. De jobbade snabbt, höll alla tidsplaner och gjorde hela processen enkel och smidig. Servicen var på topp och de visade ett genuint engagemang genom hela projektet. Resultatet blev bättre än jag någonsin kunnat hoppas. Rekommenderas varmt!
Tapetsering och golvläggning Jag tyckte det fungerade bra men drog ut på tiden
Kunniga hjälpsamma trevliga och snabba!
Tillmötesgående, trevliga, tillförlitliga
Jätte nöjd med resultatet Planera anställa företag i framtiden
De var svårt att få tid för jobbet Inte de golv vi utsett Mycket hög klass på jobbet