Bra öppettider, bra utbud för att vara en mindre butik, trevlig personal, de var duktiga med utlämning under pandemin, rymlig lokal utan trängsel då många får plats, bra med nya rena skedar till smågodiset MEN de har missat det största irritationsmomentet och lyssnar inte på kritiken. De har bara en kassa öppen, så man känner sig tvungen att alltid gå till snabbscanningen/självscanningen. Det är praktiskt och bra i ALLA ANDRA butiker, men här är det avstämning 100 % av gångerna sedan ett par år tillbaks. Ingen av oss har... någonsin haft en missad vara el dyl, så det beror inte på det. Vi handlar dessutom på ICA-kortet och är trogna kunder. Självscanningen fungerar toppen i alla andra affärer i hela Sverige som vi besökt, oberoende av om det är Ica, Coop el Willies, men i Ljungskile säger man att man har så stort svinn att man måste göra så VARJE GÅNG. För det första är Ljungskile en liten ort med god ekonomi och låg brottslighet, så jag har svårt att tro att problemet är större här än någon annanstans, och för det andra får de väl ta bort snabbskassoena och öppna riktiga kassor istället då. För som det är nu hade det gått fortare att åka ut till Torp och Ica Maxi för att köpa sitt mjölkpaket eller sin middagsmat. Skärpning! Affären är så bra för övrigt att det är synd och skam att de inte tar till sig av kritiken och väljer en annan lösning.