Mycket bra professinelt bemötande med stor kunskap och förslag om att välja rätt produkter . Slutresultatet är vi mycket nöjda med.
Husbilsinredning
19 omdömen om Husbilsinredning
Sedan starten hos Reco 2026
Fantastisk service och leverans! Vi hade en soffa med avtagbar klädsel som sett bättre dagar och sökte någon som kunde malla av och sy upp en ny klädsel. Av en slump hittade jag Sinan och han har från första kontakt till leverans varit en stjärna. Vi är så nöjda och kan varmt rekommendera honom och hans gäng på Husbilsinredning. Heja er!
Ett gott och proffsigt bemötande från första stund. Arbetet snabbt utfört och jättesnyggt. De kom med förslag på klädsel och design samtidigt som de lyssnade på våra förslag. Dessutom kom de och hämtade/ levererade stolar och dynor eftersom det var vinter och husbilen var avställd utan vinterdäck.
Vi tycker att vi fått ett väldigt trevligt bemötande. Kom hem till oss och plockade ur inredningen i vår husbil och kom sen tillbaka och satte in den med ny klädsel. Det blev som en ny bil.
Mycket personligt och proffsigt bemötande. Höll den lovade leveranstiden trots stor beläggning. Snyggt och smakfullt arbete 👍
Trevligt bemötande och toppenbra jobb 😊😊
En personlig och omtänksam kontakt med ett proffesionellt resultat.
Bra mottagande och klart när vi sagt som vi sa, mycket nöjd och okej pris
Ny husbilsklädsel, mycket nöjd.😄
Snabbt och smidigt med fint resultat
Toppen , omklädning av stolar och soffor i husbilen. Blev så fint. Trevligt bemötande av Mati.
Bra service och snabbt utfört Och det blev jättebra Trevligt bemötande
Mycket professionellt bemötande och mycket bra utfört jobb.nya dynor ute och inne i båten. Renoverat kapell med nya tonade rutor mycket proffsigt utfört. Duktig och bra personal.
Euramobil husbil (5 år gammal). Bytte ut överdrag i flagnande konstläder till riktigt klädda stolar och dynor i äkta ljust skin/läder. Blev så himla snyggt! Ser bättre ut än om det kom direkt från fabriken på en premiumbil som Morello eller Concord. Husbilen känns som ny och vi är så nöjda.
Trevligt kundbemötande och väl utfört arbete!
Väldigt tillmötesgående. Bra jobb, och snabbt fixat på plats då ett missförstånd uppstått.....mev beröm godkänt. Rekomenderar denna husbilsinredning.
Otroligt nöjd med klädseln till vår husbil. Har andvänt dom vid flertal tillfällen. Rekomenderas starkt!
Mycket duktiga . Perfekt resultat
Väldigt trevliga och duktiga snyggt jobb