Vegetarisk låda med tre måltider för två personer.
Mycket god mat och lagom tillagningstid.
Leveranserna funkar bra, bara vid ett tillfälle hade distributören fått fel portkod - som om vi hade ändrat fast vi inte hade det.
Fint att erbjuda leverans på måndag när det är påskdag på söndag.
Tråkigt med alla plastburkar. Torra varor borde kunna ligga i papperspåsar.
Vi är mycket nöjda, tjänsten förenklar tillvaron. Plastburkarna är det enda som gör att jag inte sätter en femma som betyg.
2019-04-08
Matkomfort
svarar Beatrice A
Tack för ditt fina betyg Beatrice! Då hoppas jag att det snart går upp till en 5:a, när du läst nyhetsbrevet som vi precis skickade ut i helgen.
Ett litet utdrag:
När det gäller ris, pasta och kryddor till exempel, har vi nu äntligen hittat en förpackningsmaskin som passar vår verksamhet. Det är en stor investering för oss som vi tycker det är värt att göra, då vi kommer kunna minska plastanvändningen för torrvarorna med ca 60 %. De nya förpackningarna är av mjukplast och i den nya maskinen kommer vi att kunna anpassa storleken på förpackningarna bättre efter innehåll. Den nya maskinen beräknas vara i bruk i höst.
Vi har däremot valt att behålla befintlig förpackning till de såser, soppor och grytor vi kokar hos oss eftersom färskvaror ställer helt andra krav på förpackningen. De behöver tåla värme och vara tätare än en förpackning för till exempel ris och kryddor. Vi ser också en stor vinning i att burken till skillnad mot en påse är återförslutningsbar vilket minskar matsvinnet.
Hör mer än gärna av dig om du har några fler funderingar!
Matkomfort
gillar detta